2013 Mart Anneleri Kaç Haftalık Hamilesiniz? Kaç kilo aldınız / verdiniz ?

30. haftanın içindeyim ve 15 kilo aldım bu gidişle kaç kilo olurum bilmem.. psikolojim bozuluyor aynada kendime bakıncaa. sağlıklı olsunda ne yapalım katlanacaz. 62 ile başladım şimdi 77 kiloyum.. burda benim gibi kilo alanları görünce azıcık avunuyorum :))

bende 15 kilo aldım çok moralim bozuluyoda aslında şamataya vurdum işi takmamaya çalışıyorum

14 kilo aldım dahada 2 aydan çok var ne kadar daha alırım bilmiyorum son aylarda çok alınırmış umarım 70 olmam

yarın 29. haftama giricem 11 kilo aldım ve kilolu hamile kalmıştım 10 kilo fazlalığım vardı ve üstne bu da eklenince kendimi yarım dünya gibi hissediyorum

30+1 olduk 7-8 kg almışım. son aylar çok alınıyomuş korkmaya başladım doğrusu :18:

170 boyum 52 ile hamile kaldım suan 65 kiloyum çok çok zayıf görünüyordum belim biraz kalınlaştı onunn dışında kollar bacaklar aynı :) 13 kilo almama rağmen hala şişman değilim ama ne olur bilinmez

31. haftadayım 12 kg aldım
ve bu aydan sonra kilo almıyorum hatta kilo veriyorum mecburen
diyabet teşhisi kondu gebeliğe bağlı olarak ve sıkı bir diyet programı uyguluyorum
keşke sorun çıkmasaydı ve benim tek sorunum kilo olabilseydi

4 gün önce yazmışım 14 kilo aldım diye bugün dr da 16 oldu can sıkıcı ama hiç belli değil

7,5 kilo aldım, bakalım son aylarımız artık, daha ne kadar alırız ,

28+1 im 71 ile hami kaldım şimdi 81 im ama olsun bebişim sağlıklı doktorda bişey demedi henüz :)

bende 15 kilo aldım çok moralim bozuluyoda aslında şamataya vurdum işi takmamaya çalışıyorum

valla aynı kilo almışsın sende benim gibi :))) yemeyecem diyorum kendime engel olamıyorum..nasıl bir iştah bu Ya Rabbi :) duam o ki sağlıklı salih olsun evladım.gerisi gelip geçici şeyler inşaallahh.. çok uyku kilo aldırırmı? yemeklerden sonra acaip uyku bastırıyor uyuyorum.ondanmı acep bu kilolar.yoksa zatenelverişliydim kilo almaya ondanmı :)

uyku falan değil canım tek nedeni bünye... mesela ben çok dikkat ediyorum ama yinede aldım şuan 33 haftalığım 17 kilo almış bulunmaktayım 20 yi bulucak galiba:18: :18: geçmese bari....

32.hafta bitmek üzere 7 kilo aldım. Önümde 6 hafta kaldı her iki haftada 1 kilo alsam 10 kilo ile tamamlarım inşallah :)

35.haftamdayım... 13 kilo aldım... 66 kilo oldumm...
sadece göbeğim var...nereye gitti acaba bu kadar kilo

hedefim doğuma kadar 15 kiloyu geçmemek.bakalım görcezz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…