2013 Mart Anneleri Kaç Haftalık Hamilesiniz? Kaç kilo aldınız / verdiniz ?

10 günde 1 buçuk kilo almışım

31 haftam bugün bitti, 32. haftama başlayacağım 11,5 kilo aldım.

33. hafta 15/16 kilo aldm doktorum hala inanamıyor :) çünkü aşırı zayıftım şimdi normal insana döndüm

28. haftaya kadar 13 kg falan almıştım ama şimdi 32. haftadayım ve 11kg fazlam var
diyet yaptığımdan kilo veriyorum bebeğim kilo alırken

36.haftamdayım 13,5 kilo aldım...
66,5 kilo oldum...

2 haftada yarım kilo almışım..en fazla 15 kiloyla tamamlıcam gibi görünüyor şimdilik..umarım aşmam 15'i...

32. Haftadayim. 7 kilo aldım. İnşallah 10-12 kilo ile tamamlarım.

8 kilo aldım umarım 10 kilo ile bitiririm , gerçi top yutmuş gibiyim göbeğim füze gibi

28. haftaya kadar 13 kg falan almıştım ama şimdi 32. haftadayım ve 11kg fazlam var
diyet yaptığımdan kilo veriyorum bebeğim kilo alırken

nasıl bi diyet uyguluyorsun acaba arkadaşım.bize de öğretsen.çünkü 34. hafta 17 kilo aldım.daha ne kadar gider bilmiyorum

uyku falan değil canım tek nedeni bünye... mesela ben çok dikkat ediyorum ama yinede aldım şuan 33 haftalığım 17 kilo almış bulunmaktayım 20 yi bulucak galiba:18: :18: geçmese bari....

desene senle aynı kilolardayız hep :)) bende 17 kilodayım.yirmiyi geçmese bari

nasıl bi diyet uyguluyorsun acaba arkadaşım.bize de öğretsen.çünkü 34. hafta 17 kilo aldım.daha ne kadar gider bilmiyorum

benimkisi gebelik diyabeti nedeniyle zorulu bir diyet malesef günde 3 ince dilim çavdar ekmeği sayılı meyve az porsiyon sebze yemekleri ve yağsız bol yeşil salata yağsız süt light peynir yoğurt içerikli bir diyet tatlı adına hiçbir şey yok

33. haftam bitiyor yarın, 34 e başlayacağım nasipse, kilo vermiş çıktım baskülde, 11 kiloya gerilemişim.

günde yarım saat yürümeye başladım. multivitamini doktorumun tavsiyesi ile bıraktım. son iki haftada 1 kilo verdim, üstelik bebiş 500gr. yakın almıştı o iki haftada. (

35. haftadayım, 12 kilom var şimdiye kadar.
hamileliğin ilk zamanlarında çok boş yedim, suç bende.
şu an daha halim selim besleniyorum, abartmıyorum, her şeyden yeteri kadar dengeli. aldıklarım bebeğe de yetiyor bana da. :)

hamileliğimin başndan beri deli gibi abur cubur yiyorum hamur işi pilav vs çok tüketiyorum 16 kilo aldm ama normal insan kilosuna anca varabildim :) insanlar heleşükür insana benzedin diyorlar çok zayıftım

Valla şuan 35+3 'üm vee tam 13 kilo aldım kızlar...:18: Gerçi çevremdekiler bedenimin değil,sadece karnımın büyüdüğünü söylüyolar ama bilemiyorum...
Allah çabucak kilolarımızı vermeyi nasip etsin inşallahhhhh....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…