merhabalar ben bir mart annesiyim dogum sonrası aldıgım kilonun 8 i gitmişti ama sonra emzirirken ye ye 8 kilo aldım şu an nerdeyse 10 kilo fazlam var.bana bi akıl verin sizler nasıl forma girdiniz
Forma giremedim 56 ile hamile kaldım 70 kusur kiloyum ve hala rakam yükselmekte. Emzirmeye devam şuan böyle avunuyorum. psikolojim bu şekilde ama oğluşum için her şeye değer elbet gidecek kilolar
Forma giremedim 56 ile hamile kaldım 70 kusur kiloyum ve hala rakam yükselmekte. Emzirmeye devam şuan böyle avunuyorum. psikolojim bu şekilde ama oğluşum için her şeye değer elbet gidecek kilolar
merhabalar ben bir mart annesiyim dogum sonrası aldıgım kilonun 8 i gitmişti ama sonra emzirirken ye ye 8 kilo aldım şu an nerdeyse 10 kilo fazlam var.bana bi akıl verin sizler nasıl forma girdiniz
64 ile hamile kaldım, doğuma 85 ile gittim. Doğumun hemen sonrasında 70 e düştüm (müthiş ödem vardı, onlar gitmiş), yedim 74 e çıktım.
2013 eylülde yediklerime dikkat etmeye başladım ve 4-5 kilo verdim. Akabinde diyetarkadasim.com u keşfettim ve bir 16 kadar da onunla verdim. 52 buçuk kiloyu gördüm, şimdi 54 kiloyum. Hamile kaldığımın 10 kilo altında. Siteyi incelemenizi tavsiye edebilirim. 8 aylık bir süreçte 20 kilo verdim, sitenin katkısı çok büyük.