Arkadaslar neden sadece bazi kisilere cevap yaziliyor..dun yazdim ama cevap yok..bende bu forumun ilk gunden itibaren takipcisiyim..her zaman vaktim olmadigi icin arada yazabiliyorum ama ondada cevap yok...(((
bu arada benim bir kızım olacak :)
merhaba çok sevindim sağlıklı olmana dış gebeliğin kendiliğinden sonlanması iyi olmuş kötü bir dönem geçirmişsin ama güzel birkızının olacağı çok güzel bir haber bence inşallah bebeklerim bundan sonra çok sağlıklı olurlar bizlerde son 3 ayımızı sağlıklı ağrısız sızısız geçiririz inşallahhhh=)isim düşündünüz mü ?
gizemm79 canım ya ben ilk kez gördüm senin nick ini yazmaz olurmuyuz cnmmmm=))))paylaşımlarını beklyrm =)
bende işten yeni geldim yemeklerimiz ocağa koydum hemen internetin başına geçtim kızlar ne yapıyr dedim =))))bgün doğum yapan arkadaşımı ziyarete gittim çok güzel bir erkek bebeği var bayıldım maşallahhhhhhh =) kızlar 3 ay nasıl geçecekkkk =)
Daha oncede yazmistim..zor bir donemden geciyordum teselli olacak cumleler beklemistim..cok sukur simdi iyiyimm..dunde oyle sohbete katilmak istemistim...bebeginin kalbinde parlaklik cikmisti..bir arkadasda daha olmustu sonra gecmisti..ona yazdim defalarca ne zamangecti diye...bana teselli olmasini beklemistim...dunde nasiloldugunuzu sormustum ..bebeklerinizin esyalari almayabaslamissiniz..ne guzel ben daha alamadimdemistim...araba icin oneriniz varmi diye sormustum
Daha oncede yazmistim..zor bir donemden geciyordum teselli olacak cumleler beklemistim..cok sukur simdi iyiyimm..dunde oyle sohbete katilmak istemistim...bebeginin kalbinde parlaklik cikmisti..bir arkadasda daha olmustu sonra gecmisti..ona yazdim defalarca ne zamangecti diye...bana teselli olmasini beklemistim...dunde nasiloldugunuzu sormustum ..bebeklerinizin esyalari almayabaslamissiniz..ne guzel ben daha alamadimdemistim...araba icin oneriniz varmi diye sormustum
herkeze iyi akşamlar yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın
doktora gittim turnusol kağıdı verdi alttanda muayne etti bebeğin suyu değilmiş gelen
ağrılarım içnde dahiliye yada genel cerraha görün dedi bebekle ilgili bi sıkıntı yok dedi
kızlar eşimi bu gün hastaneye yatırdım
yarın testlerde bişey çıkmazsa ameliyat olucak
kanama riskide çokmuş
eşi,me dua edin lütfen
son bir kaç gündür çok yoruldum dünde tansiyonummu düştü ne bayılıyodum az daha çok kötü oldum
bu günde hastanedeydim çok yoruldum
yarın dahada çok yorulucam dualarınızı eksik etmeyin bizden
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html evet canım 6 sayı öndeler nisan anneleri bol katılım şart
evet kalabalık var ama ne bileyim bölündük filan dağıldık diyeyimher iki tarafa yetişene kocaman alkış hiç gelmeyenlere küsmem ama darılırım ama barışalımm çabucak
kızlar şeker yüklemem yüksek çıktı insülin iğnesi vurcam hergün 2 defa.diyette verdilerçok moralim bozuldu::: (( var mı başka insülin kullanan?
kızlar şeker yüklemem yüksek çıktı insülin iğnesi vurcam hergün 2 defa.diyette verdilerçok moralim bozuldu::: (( var mı başka insülin kullanan?
kızzz sen bizim psikolojimizi mi bozcann ben tek bebekle aldımm 9 kilo.. bide çalışıyorum.
gerçi bi tek karnım çıktı hiçte 9 kilo ağırlık hissetmiyorum ama
acaba senin bebekler mi ağırlık yağıyor direk onlar aldıysa kiloları...
sen bi tane resmini koysana karnının ya göreekk senii merak ediyom
maşallah 2 bebekle bukadar kilo.hiç almamışsın demektir.ben çalışıyorum ve tek bebek 12 kilo almışım((
papatyacım bunlar sana
hem başlangıç kilona hem şimdiki kilona maşallah
ben 65le hamile kaldım en son 71 di kilom.bebeğin kilosu da biraz az demişti doktor gerçi nettekilerle uyumluydu ama anlayamaddım pek.
ne yedin ne içtin bi anlat bakim hele
ben neyi yanlış yapıyorum anlayayım yahu
2013 hayırlısıyla git ve en güzel haberlerle dön hayatım. ya şu eminönündeki yer ne meşhur oldu benimde atlayıp gidesim geldi.
bu liste de güzelmiş cnm. ama şu alt silme pamuğu hoşuma gitti, bulurum inşallah buralarda..
papatyaa sen o 3 canınla nasıl 9 kilo, yok artık... ben daha 9 kilo almış durumdayım.. maşallah maşallah sana şekerim.
hiç ilaç vermeyen doktorlar da var.ama ben burda öylesine rastlamadım sadece forumda okuyorum.istersen doğal olarak nelerde varsa onlardan yersin o da fayda eder.
bana sağlık ocağındaki hemşire ıslak mendil vurma bebeği tenine dedi.hakkaten su ve pamuk denende bile kimyasal var.ben doğduğundan beri makyaj pamuğu aldım bim de bile var ama a101 deki daha yumuşak
geçen sefer bi markette bi de e bebek te dikdörtgen şeklinde olanlarını gördüm.daha iyi olur.
ılık suyla pamukla silip tülbentle kurulayıp kremleyip kapattım.yaşını geçipte tam anlamıyla normal yemeklere dadanana kadar hiç kızarmadı bile.ıslak mendile kaldığım zamanlarda önce musluğun altında mendili yıkayıp akıtıyodum.sonra ılık suya batırıp kullanıyodum.
bebeğinizin altı rahat olunca daha huzurlu oluyor gerçekten.sebepsiz ağlamalara mahal vermeyince siz de daha az stres olursunuz o yüzden dikkate değer bi nokta
benim düştüüüüüüüü. :18::18: zellikle bu karnımdaki sertleşmlerden sonra iyice korkar oldumm. Bir de bebiş dönmüş benim. gerçi bilmiyorum daha dönermi ama. düştü işte o kurtt. inşallh olmaz ya.bebişim iyice büyüyüp gelsin
Selammmmm
Maşallah maşallah Allah muhabbetimizi arttırsın
Benim kürek ağrım beni öldürecek çoooook ağrıyor
Günaydın çıtı pıtı hanımmmm
Bebekler gidince sende kilo falan kalmaz
Ben 58 ike hamile kaldım şimdi 65 im ama göstermiyorum hiç. Doktor da öyle dedi. Ben biraz alsaydım diyordum kilo basenlerden falan
herkeze iyi akşamlar yazdıklarınızı okuyamadım kusura bakmayın
doktora gittim turnusol kağıdı verdi alttanda muayne etti bebeğin suyu değilmiş gelen
ağrılarım içnde dahiliye yada genel cerraha görün dedi bebekle ilgili bi sıkıntı yok dedi
kızlar eşimi bu gün hastaneye yatırdım
yarın testlerde bişey çıkmazsa ameliyat olucak
kanama riskide çokmuş
eşi,me dua edin lütfen
son bir kaç gündür çok yoruldum dünde tansiyonummu düştü ne bayılıyodum az daha çok kötü oldum
bu günde hastanedeydim çok yoruldum
yarın dahada çok yorulucam dualarınızı eksik etmeyin bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?