evet evet.. dedıgım gıbı kımı sahıplenmıs kımı cok kızmıs.. kendı ıclerınde celıskıye dusmusler.. dedıgın gıbı dısardan okunabılıyor uye olmayanlar okuyamasa keske..daha saglıklı olurdu.. neyse sorunlar hallolmustur umarım..ıyı dogumlar ocakk annelerı :)Okuyunca yazmadan edemedim :)
Erkek dedikleri Kazen yani buranın sahibi.Editörlerden biri ocak ayında doğum yaptı bebeğin resimlerini koymak için girmiş ocak annelerine.Onu sorun etmiş kimisi.E zaten istese dışardan erkeklerde okuyorki Kazen sitenin yöneticisi bana saçma geldi tepki yapmaları.Ayrıca bebeğin resimlerini koyup anne hakkında bilgi yazıp çıkmış adam.
İyi bari halletmişsiniz... Ben de iki kere ameliyat oldum Allah tan annem yanımda idi. Bi de arkadaşlarım vardı. Zaten bazı şeyleri hemşire yapıyordu annemi bile çıkartıyordu. Ameliyat olmamış olsaydım çok utanırdım annemden bileeeeeeeee....selamlar mart anneleri ve bebekleri
maşallah alışverişler tamamlanmış
hepiniz iyi günlerde kullanın inşallah
bizim cinsiyetimiz cuma günü belli oldu kesin kız bu sefer açık saçık ortadaydı saklayamadı minnakım
zaten hep pembelere bakıyordum artık almaya geldi sıra
ismide eğer kaynatam karışmazsa "pelin" olacak...kabusum oldu resmen isim konusu..herşey yolunda gidiyor çok şükür kafaya takacak bunu buldumeşim bana söz verdi ismini bu sefer biz koyacaz kafaya takma diyor ama sen gel bunu bana anlat
bide hastanede ameliyattan sonra alt değişme meselesi var
ilkinde genel bayılmıştım hatırlamıyorum altımı nasıl değiştiler biyerlerim göründümüama bu sefer belden uyuşacam için herşeyin farkında olacam...dün eltimle ve kardeşimle konuştum illaki görünüyor hiç görünmese pansuman yaparken açıyorlar dediler
özel oda istemiyordum kaynanamla tek başıma zaman geçiremem diye 4 yataklı hastane odası istiyordum ..dün kocike söyledim annen yapmasın sen yap dedim ...oda özel oda tutarım ben ilgilenirim ben değişirim dediherşeyi hallettik denizi geçtik derede boğulduk...
benim de alışveriş bitti bu arada kızlar,dolapta,hurçlarda duruyor,herbişeyim tamam,bitek 2 ay kısmetse bebişle birlikte bitecek eksiğimiz.
iyi canım çok şükür bir sıkıntım yok
32. haftayı bekliyoruz bakalım
ondan sonrası ne kadar beklerlerse o kardır diye
sen nasılsın bakayım?bebiş nasıl?
İyi bari halletmişsiniz... Ben de iki kere ameliyat oldum Allah tan annem yanımda idi. Bi de arkadaşlarım vardı. Zaten bazı şeyleri hemşire yapıyordu annemi bile çıkartıyordu. Ameliyat olmamış olsaydım çok utanırdım annemden bileeeeeeeee....
Öyle şeylerden utanıyorummmmm
uzaktan hamile bayanlara bakardim da sadece sisen bir karin gorurdum onlarda.hamileligi sisen bir karindan ibaret sanirdim.e tabi bide ilk zamanlarinda olusan ama 2 gun sonra gececegine inandigim mide bulantilariama suanda isin aslinin oyle olmadigini goruyorum
bende utanırımannemide istemem annem gelemez zaten hasta
bizim burda hemşire yapıyormu bilmiyorum ama hemşire yaparsa bende kaynanamı çıkarırım odadan
Benim kaynana yapmazdı herhalde yaaaa. Evde çay dökülünce fırlattım ben donu neyim koştum banyoyaaa.... Kadıncağız gelemedi yanımaaaa
özel günlere pek takılmam ama anneler ve babalar gunumuz olacak artık ya.. eşim oglusumun adına bana hedıye alacak.. ay dusununce cok heyecanlanıyorum.. benımde hep hayalım oglusum yurumeye baslayınca babasıyla aynı pijama takımını gıyıp sirin şirin aksam evde oynamaları...allahımmm ne olur o gunlerı goster.. amın...
Kızlar ilerleyen zamanlarda lazım olabilirrrr
Bi bakın derim. Çocuk susturmada ilginç bir yöntem
Ağlayan Bebek 3 Saniyede Nasıl Susar | İzlesene.com Video
kızlar merhaba.. 2012 mart annesi olarak naçizane birkaç sey yazmak istedim... spinal sez. oldum ve çok çektim, başağrısı ve boyun ağrısı gibi yan etkiler oldu, 6 gün sürdü.. tabi sizede olacak değil, kimi insan çok rahat yaşar, kimi bahtsızlar da benim gibiben 2 takım gecelik 1 takım pijama götürdüm ama ameliyattan çıkınca aayip üşüyorsunz ve tabi süt vereceğiniz için üşümemeniz sıcak kalmanız gerek, o yüzden ben pijama ile çok mutluydum :) mart ayı çok soğuk oluyor, ewde de pijama giyim hep, gecelikler öylece asılı kaldı.. sormak istediğiniz bişiler olursa cevaplarım:) buralardayım.
slm bayanlar nasılsınız sırtınız beliniz mide yanmalarınızbiliyorum iyiyiz desenizde hepimizin şikayetleri var:) daha geçmişi okumadım yazayım sonra okuyacağım yarın doktora gidiyoruz bakalım ne konuşacagız kızım kaç kilo olmuş falan inş kar yağmazda yollar kapanmaz ise çünkü dağbaşında yaşıyorumneyse ben bu hafat oyuncak örmekle meşgüldüm güzel şeyler çıktı gibi ama bu arada doğum çatasındaki malzemelerden bahsedilmiş yelek yerine şal koymanızı öneririm hem hastanede hemde eve geldiğimizde gece bbeişleri emzirmek için sık sık kalktığımızda çok terli olacağız yelek güymek falan yerine şalı atı veriyorsun omuzlarına çünkü lohusa iken çok terleme oluyor falanneyse resimleri koyuyorum ve bu oyuncaklardan oyun halsı yapmaya karra verdim oyuncaklarım duyu organlarınada hitap ediyor uğurböceğine hışırhışır poşet koydum ahtopot ve kuşun içine pinpon topuna bonucuk atarak çıngırak yaptım :) ve çiçek olanın içindede oğluşumun bisiklet kornasını yerleştirdim :) oyun halısını tamamlayınca inş onuda koyacağım :)
Eki Görüntüle 584042 Eki Görüntüle 584043 Eki Görüntüle 584044
merhaba iyi pazarlar kızlar... size birkaç sorum olucak. çok yoğun tavsiyeler üzerine dün bizde eşimle eminönündeki havuzluhana gittik alışveriş için ama iki acemi olarak ufak birkaç parça eşya dışında bişey alamadık:) bizim kıyafetlerimiz, battaniyelerimiz, havlularımız, çoraplarımız vs tamamdı zaten, dolabımız doldu. havuzluhanda neredeyse sırf kıyafetmiş, geri kalan ihtiyaçları da seçip alamadık zaten. bizim aileler de şehir dışında, mecburen eşimle hem alışveriş yapıp hem öğreniyoruz:) neyse geleyim sorularıma:
öncelikle bebek bakım setinde hangi markayı alıyorsunuz, chicco, nivea, dalin ve bübchen vardı, karar verip alamadık.
diğer sorum ise, herkes ençok çıtçıtlı badi kullanıcaksın dediği için 15tane kadar almıştım onlardan, dünde fanila aradım altlarına ama kime sorsam çıtçıtlı badi gösterdi. bu çıtçıtlı badilerin altına birşey giydirmiyormuyuz, üşümez mi bebek öyle? ya da üstüne de kıyafet mi alıyoruz anlamadım. bikaç tane yelek almıştım, onlarımı giydiricez ki.
birde bebek doğduğunda biberona felan ihtiyaç oluyor mu hemen, almak lazım mı onlarıda. bir mağazadan çok alışveriş yapınca tek bir biberon hediye etmişti, bir tane chicco marka biberonumuz var. eğer gerekliyse başka ne almalıyım?
canım ben 1 numaradan almadım 2 numara aldım 3 kg falan olursa bizim ki diye 1 numarada alsamıydım ne dersin=)))
kızlar bu hafta sonu bende alışverişin çoğunu tamamladım =) oda takımını ,bebk arabasını, sebamed ürününlerini,bakım ürünlerini,arabada prenses var =),uyku seti,gögüs pedleri,kraft ve lansinoh marka aldım,nuk marka kauçuk emzik ve kutusunu aman ne bulduysam işte =) hayırlı şekilde kullanmak nasip etsn rabbim =)
Kızlar yaaaa. Ayak tırnaklarımı keserken cok zorlanıyorummmmm:44::18:
kızlar bişey soracam doğum fotoğrafçısı düşünen varmi aranızda. Bu arada herkese mutlu pazarlar..
kızlar iyi akşamlar herkese,
bugun eşimle yürüdük yine ve cok yoruldum. ama her gun yürümeye özen gösteriyorum yine de.
PEDİKÜR konusunda bir şey soylemek istemiyorum. hijyene cok dikkat edin lütfen. Bir arkadaşım hamileyken pedikür yaptırdı, cok guvendiğimiz bir kuafor olmasına ragmen olacağı varsa oluyor, parmağı mikrop kaptı ve röntgen çekilmek zorunda kaldı...
boşu boşuna radyasyon yani.
manikür, pedikür ve ağdaya dikkat edin derim...
kontrole her gıdısınızde bebegın dk.dakı kalp atıslarında fark oluyor mu? örnegın benım kontreolde soyleydı dk.da 162,154,150,140 gıbı..her kontrolde boyle farklı geldı
evet ben bu kolyeyi ceyda düvencide gördüm umutsuz ev kadınları bakın bu hafta hep boynunda hiç çıkarmıyor=) ama ben düşünmyrm geçen sene evlilk yıl dönümünde kalın bir zincir aldırmıştım onu takıyrm çıkarmayıda düşnmyrm =) bu arada altın diyince kızıma şimdiden güzel bir maşallah alsam diyorum bende sade herzaman takabileceğimz ben bir ara bakayım kuyumculardan inşallah güzel birşey bulurum =)
kizlar yaa bisi sorcam,ilk hamileligim bu benim.aranizda benimle ayni seyleri yasayan varmi bilmiyorum ama;ben duygusal olarak cok hassaslastim,alingan olmaya basladim,en ufak seye bile sinirlenip bagirip cagirmak istiyorum yaaa.bide midem ozelliklede sabahlari cok kotu oluyo.ne olur biri bana bu durumun gecici olduuunuuu soleeesiiin!yoksa catlicaaaam!
günaydın kızlaaaar nasılsınız bebişleriniz nasıl
benim dün akşam üstüden beri sağ kasığım ağrıyor sanki bi sızı girip çıkıyor arasıra sizede oluyormu böle bi şey kızıma bir şey olucak diye endişe ediyorum
kesinlikle kendime bişey aldığımdan daha çok zevk alıyorum.ama alınanların sadece kısa bi süre kullanılacağını düşününce üzülüyorum..
masraflar iyice arttı. evdeki hesap çarşıya uymuyor..
aynen ben de onun için bişeyler aldıkça öyle mutlu oluyorum ki...
aynen cnm ordan oraya dönüyorum ben de dursun diye. bazen bi başlıyo arka arkaya 1 saat sürüyo inanamıyorum. arada güçlü indiriyo ah vah diye inliyorum ne komik duruma düşüyoruz dışardan bakınca kim bilir.
benim o kadar şiddetli olmuyo ama çok bariz hissedilen hareketleri var çok mutlu oluyorum o zaman, ama 2 gündğr çok azaldı, sanırım ben kendimi çok yorduğum için...
cnm ben caploonba dan little king modelini aldım.web sayfasında görebilirsin gerçi orda pek iyi görünmüyor ama canlısı çok soft ve kibar..ben hep yumuşak bi bebek odası olsun renklerle boğmayayım istedim. öyle de olacak. fabrikasyon üretim olduğu için stoktaki ürünü hemen gönderiyorlar..
selam hamişler,bikaç haftadır gelmiyodum sanırım...:26:
sayfayı bi açtım,bi tane daha 2013 mart anneleri paylaşımı var...şaşırdım
neden iki tane var acep??
Ne derler bilirsin. Davulun sesi kulağa uzaktan hoş gelir.
Amaaaaa bizim içimizdekiler de hoş sesleeeeeeerrrrrr
Allah var benimki yapar ama ben istemem[/QUOTE
benimkini düşündüm de
üste soru bile sorar
senin şuranda ben var der ortalık yerdebol malzemos oluruz valla
herkese merhabalar
cuma günü çarşıda gezerken kasıklarımda eski sezaryen yerinde taş düşmüş gibi bi baskı ve feci bi ağrı oldu çarşının ortasında kaldım öyledoktoru aradım gel de bakayım dedi.eşimi aradım o da kaynımla eşini doktora götürmüş orda senin değil benim olmama lzaım gel de beni al dedim doktor herşey iyi bi sorun yok.bebişin iyi 1335gram ve ilşeride gelişimi dedi.ultrasona göre 22mart olan doğum 10mart görünüyor dedi.kas ağrısı yada kramp olabilir rahimde dedi ama sık olursa gel mutlaka dedi.pazar kahvaltıda yine oldu.ama baskı hissi dahaa azdı.ağrı aynıydı.bilemedik neydi:26: böyle işte canlar her hamilelik ayrı bir serüven
başağrısı olmaması için bolca su içmek gerekiyor.benim spinalle sezaryen olduğuma dikkat edince hemşire çok su iç ki başın ağrımasın demişti.sağolsun.ama bayağı içiceksin... zaten süt içinde lazım
maşallah ne güzel şeyler yapmışsın harika olmuşlarhele bebeğin bunlarla haşır neşir olacağını düşününce tebrik ettim valla
kızlar temızlık yapıyorum duvarla kanepe arasına gireğim dedim göbeğimi unuttum sanırım göbeğimi çarptım bişey olmaz degıl mı yaa ole fena carpmadım ama vıcdan azabı duyuyarum suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?