Allah sifa versin insallah ameliyat olmadan cözülürherkese merhabalar.tatli kuzular ve guzel anneleri.gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir.ben hic iyi degilim.kizim 1ayini doldurduktan sonra kabiz oldu ve bu hala devam ediyor.bugun 69 gunluk oldu.fitil bile care olmuyordu bazen 3-4 kez koymadan.doktor doktor gezdik.en son cocuk cerrahina goturun dediler.bugun gittik dr hemen yatis istedi.yarin hastaneye yaticak kuzum.drumuz arastirma yapicagini soyledi ama yuksek bi ihtimal ameliyat olcak kuzum bagirsaklarindan.Allah rizasi icin dua edin bize ne olur kizim sifa bulsun...hakkinizi helal edin....
Benim oglum da keske ayakta sallanarak uyusa :)) ayagima koyunca bas bas bagiriyo karni tok gazi cikmissa kendi kendine uyuyo nereye koyuyosam ama midesi tam dolmadan uyumuyo ayakta sallaninca en azindan kucak istemez bzmki kucak delisi uyanik oldugu her dk gezmek istiyo spinal yerim artik koptu :))
Bu arada spinal anestezi olnlar sizin de beliniz kopacak gibi agriyo mu ?
merhabalr.. bugün 2 ay doldu ve sabah aşılarımızı olduk,kızım cok agladı gözyaşları aktı ilk defa...eve geldik ateşi henüz yok fakat çok huzursuz durup durup ağlıyor bagırıyor....
doktor kontrolümüze de gittik kilo alımı gene az 800 gr almış yaklaşık olarak,çok kusmamız oluyor arada dedim onun için ilaç verdi şurup birde aptamil ar mama verdi günde bir defa kullan dedi ek besin olsun diye...fazla kilo alamıyor benim bebeğim kusmadan herhalde mama kullanmakistemiyorum ama mecburum galiba
olmazmı benimde çok ağrıyor belimi geriye doğru esnetip kasamıyorum bide kızımı kucağımda gezdirdikten sonra yatağına koyacağım sırada eğilince ağrı giriyor inşallah geçer ya(
Kizlar aptamil 1 ( plastik kutuda olan) aptamil confirmil arasinda ne fark var
Conformil gazlı bebekler içim canım kakayı filanda düzenliyo bize onu önerdi dr muz iyide geldi
Benim oglum da keske ayakta sallanarak uyusa :)) ayagima koyunca bas bas bagiriyo karni tok gazi cikmissa kendi kendine uyuyo nereye koyuyosam ama midesi tam dolmadan uyumuyo ayakta sallaninca en azindan kucak istemez bzmki kucak delisi uyanik oldugu her dk gezmek istiyo spinal yerim artik koptu :))
Bu arada spinal anestezi olnlar sizin de beliniz kopacak gibi agriyo mu ?
selam canim.bizde geldik.kizim 1 ay icinde 600 qram almis.ek qidaya gerek yokmus.aslinda vermek istiyorum gunde 1 kez.doktorum bir sey demedi diye de kafam karisti.:44::44::44:
ben genel anestezi ile sezereyan oldum ve 40 gün oldu ama benimde belim kopucak gibi ağrıyor ve sık sık eğilince tutuluyor. doğumdan sonra oldu hala gemedi bende acaba hamllelikte bel fıtığımı oldum diye düşünüyorum:44:
basarirsan bana da soyleeeBunu basarabilen varsa lutfen anlatsin.
Simdilik yataginda uyutmaya alistirabildim sadece.
Sallamadan da uyutmak istiyorum ve haril haril arastirma yapmaya basladim.
Yardimlarinizi bekliyorum.
Allah sifalar versin cnm ins ameliyata gerek kalmazherkese merhabalar.tatli kuzular ve guzel anneleri.gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir.ben hic iyi degilim.kizim 1ayini doldurduktan sonra kabiz oldu ve bu hala devam ediyor.bugun 69 gunluk oldu.fitil bile care olmuyordu bazen 3-4 kez koymadan.doktor doktor gezdik.en son cocuk cerrahina goturun dediler.bugun gittik dr hemen yatis istedi.yarin hastaneye yaticak kuzum.drumuz arastirma yapicagini soyledi ama yuksek bi ihtimal ameliyat olcak kuzum bagirsaklarindan.Allah rizasi icin dua edin bize ne olur kizim sifa bulsun...hakkinizi helal edin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?