2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar bebeklerinize rota virüsü aşısı düşünüyor musunuz? Bakanlık aşı programına almaya çalışıyormuş ama pahalı bir aşı olduğuiçin alamıyormuş.

karar verdik biz yaptıracaz diğer aşılarla aynı gün yada 15 gün olmalıymış aralarında soğuk zinciri kırmamak için ne zaman alacaz sağlık ocagından aşıya ne zaman çağıracaklar onun belirsizligi var şimdide
142 lira dozu ama pazarlık yapın dedi kuzenim (eczacı kendisi )

kizlar selam nasilsiniz.girmeye pek vakit bulamiyorum.malum kizlarla ilgilenmek ev yemek filan derken aksam oluyor.
benim moralim cok bozukbebegim yarin bir aylik oluyor ama kilo alimi cok az.dogum kilosu 3650 qramken bu gun tartdik 4030 qram bu hafta sadece 40 qram almis.:2::2::2:yarin dk.rand.var.bakalim ne diycek.ebe bebgi tartikdan sonra yaninda emzirdim.oda diyorki sutu iciyor yutdugunu duyuyorum.ama cok yavas cok sakin.biraz emib duruyor.sutum yetiyor bence.ne yapicagimi sasirdim.bu durumda mama vermelimiyim sizce.boyle durum yasayan oldumu:26::26::26:cok uzuluyorum

benım kızımda da şişlik var karnı balon gibi oluyor ben gaz dıye düşündüm..2 saatte bır emzırıyorum,çünkü emmek istiyo bagırıyo,

benım kızımda hemen hemen aynı durumda canım ilk ay o civarlarda aldı kilo azdı,doktor az dedikusması vardı idrar tahlili yapıldı enfeksıyon varmış ilaç kullandık enfeksiyon geçti ama hala kusması var bayaca,kilo aldımı bilmiyorum 2 aylık olduk biz bugün...yarın kontrolu var bakalım bu ay kilo almışmı görecegız ona göre mama ilavesi veririz dedi doktor...ama benım kızım kusuyor malesef

benım kızımda emyor lıkır lkır sesi geliyor ama uzun süre emmiyo uyuyor yoruluyor bilmiyorum yarın bakalım...sende yaz yarın doktor ne diyecek size

benım kızımda da şişlik var karnı balon gibi oluyor ben gaz dıye düşündüm..2 saatte bır emzırıyorum,çünkü emmek istiyo bagırıyo,
yanlış hatırlamıyorsan aynı gün doğmuş bebişlerimiz yada 1-2 gün var aralarında
bende kakasını az yapıyo ondan diyordum meğer çok emdigindenmiş. doktor 3 günde herşeye alışır dedi yavaş yavaş uzata bilrsin süreyi önce 2 buçuk sonra 3 ok susturamayınca verirsin kızım alıştı gibi

mutlaka yazarim canim.benim kizim simdiye kadar 3 kere kusdu.pek kusmuyor.ama kilo alimi beni endiselendiriyor.yarin yazariz bakalim ne diycek doktorlar:26::26::26:

evet 7 mart doğumluyuz canım....kakasını 3 yada 4 defa yapıyor ama mıktarı eskiye göre azaldı,çişinide yapıyo emiyo ama kusması ve gazı var bolca gaz cıkarırkende sürekli kusuyor ondan şiş karnı diye düşünüyodum yarın doktora gidersek soracagım...aşıları var yarın bide

Gosteriyoruz bunu gecitrnler belirtilerini yazabilirmi

bız gecırdık ama cok fazla belırtı yoktu,kusma vardı ama o hala var geçmedi....ama idrarda koku vardı o belirgin bi ayrıntı...birde biraz daha huzursuzdu galıba kızım o zaman daha cok aglaması vardı şimdi farkediyorum meger o kadar normal degılmiş bebegın aglaması falan...umarım yoktur bişeyiniz gecmiş olsun....bende o zaman yazmıstım ama pek cevap gelmemişti sanırım fazla geçiren yok bu enfeksıyonu..

İns yoktur ama varsada ortaya ciksin kizim surekli huzursuz idrarda kokuta dikkat ediyim simdi

kilo alimi fazlami? bzm dr da 2 saat demisti en az ama simdi 3 e cikar dedi. uyaniksa bir bucuk saat anca duruyo nasil 3 e cikarcam bilmiyorum

günaydın kızlar bebeğim 62 günlük yazmışım 66 günlük yanlış hesaplamışım
yarın aşımız var 3 lü aşı olucak
oğlumun aşıdan sonra çok ateşi çıkardı bu bebişte abisine çektiyse baya bi ateşlenicek demektir
tırnaklarına fucidin krem kullanıyorum batma için
fakat anlamadığım niye sürekli oluyo ve genelde ayakta olan bişey bu neden elinde oluyo off çok canım sıkılıyo bu duruma
olmazsa başka bi doktoramı götürsem
benim oğlum hala sadece beni emiyo
acaba dışarı çıkarken mama yapsam olurmu gerçi şimdilik sütüm yetiyo gibi bu aralar göğüslerim fazla yumuşak süt azalıyo gibi sanki çok emdiği zaman özellikle süt kalmıyo çekip duruyo yalancı meme muamelesi yapıyo ağzında geveliyo bi saat
bebeğe ilk verdiğiniz mama hangisi

benim oğluşum benim kimlikteki doğum tarihimde doğdu ikimizde kimlikte 28 şubat doğumluyuz
fakat benim doğum tarihim 28 ocak aslında yanlış yazmışlardı öylede kaldı
ama resmen aynı görünüyo tarihimiz
artık ocakta değilde şubatta kutlarım kendiminkinide artık

Canım doktora göster muhakkak daha aciz sana derdini diyemez. İdrarında enfeksiyon olabilir, üşütmüş olabilir, tırnak batması olabilir...

Tesekkurler cnm

Bunu basarabilen varsa lutfen anlatsin.
Simdilik yataginda uyutmaya alistirabildim sadece.
Sallamadan da uyutmak istiyorum ve haril haril arastirma yapmaya basladim.
Yardimlarinizi bekliyorum.

Bunu basarabilen varsa lutfen anlatsin.
Simdilik yataginda uyutmaya alistirabildim sadece.
Sallamadan da uyutmak istiyorum ve haril haril arastirma yapmaya basladim.
Yardimlarinizi bekliyorum.

ben bebeğimi sallamadan uyutuyorum yada şöyle söylim bi huzursuzluğu yoksa kesinlikle sallamıyorum
eğer fazla bi gaz sancısı varsa gerçi o zaman pek uyumuyo yada bazen anlayamadığım huzursuzluğu oluyo
o zaman kucağıma alıyorum fazla değil çok hafif sallıyorum uyuyo yada emziriyorum o ara uyuyo

normalde akşam yatma vakti gelince (oğlumla aynı yatakta yatıyoruz ben olabildiğince geride yatıyorum ki kokuma fazla alışmasın diye)
ışığı söndürüyorum kaldığımız odaya bağlı ya televizyonu açık bırakıyorum bi süre
yada gece lambası olan odadaysam renk değiştiren lambamızı yakıyorum loj oluyo oda
bebeğimi emziriyorum gazını çıkarıyorum altına bakıyorum
sonra yanıma yatırıyorum üzerini örtüyorum
bazen hemen uyuyo bazende biraz ıkınıyo çok gazı var çünkü
bazende kendi kendine konuşmaya çalışır gibi sesler çıkarıyo bi süre sonra dalıyo
eğer ağlarsa hemen kucağıma alıyorum biraz daha emziriyorum çünkü bazen hemen uyumuyo memede uyumak istiyo memede uyutup yerine yatırıyorum
gecede uyandığında ihtiyacını giderip tekrar yanıma yatırıyorum hemen uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…