Kızlar bebeklerinize rota virüsü aşısı düşünüyor musunuz? Bakanlık aşı programına almaya çalışıyormuş ama pahalı bir aşı olduğuiçin alamıyormuş.
merhaba kızlar
annemlere gittik hafta sonu bugün geldik dinlendim annem sağolsun ilgilendi hep gece bile o baktı sadece emzirmem için getirdi.
anneme bırakıp dışarı çıktık 4 saati geçmişti geldigimizde küsmüş kızım emmek istemedi çok zor aldı. içli içli ağladı yavrum
asıl bomba doktor 4 saate bi emzir en erken 3 buçuk saat dedi ben 2 saati geçirmiyordum. karnı çok şiş oluyodu o da böylelikle geçer dedi gerçekten geçti. 3 saatten önce hiç emzirmedim 3 gündür çabuk alıştı yavrucak.
canım kızın kaç günlük acaba bende 2 saatte biir emziriyorum olmadı süreyi uzatayaım
kizlar selam nasilsiniz.girmeye pek vakit bulamiyorum.malum kizlarla ilgilenmek ev yemek filan derken aksam oluyor.
benim moralim cok bozukbebegim yarin bir aylik oluyor ama kilo alimi cok az.dogum kilosu 3650 qramken bu gun tartdik 4030 qram bu hafta sadece 40 qram almis.:2::2::2:yarin dk.rand.var.bakalim ne diycek.ebe bebgi tartikdan sonra yaninda emzirdim.oda diyorki sutu iciyor yutdugunu duyuyorum.ama cok yavas cok sakin.biraz emib duruyor.sutum yetiyor bence.ne yapicagimi sasirdim.bu durumda mama vermelimiyim sizce.boyle durum yasayan oldumu:26::26::26:cok uzuluyorum
yanlış hatırlamıyorsan aynı gün doğmuş bebişlerimiz yada 1-2 gün var aralarındabenım kızımda da şişlik var karnı balon gibi oluyor ben gaz dıye düşündüm..2 saatte bır emzırıyorum,çünkü emmek istiyo bagırıyo,
benım kızımda hemen hemen aynı durumda canım ilk ay o civarlarda aldı kilo azdı,doktor az dedikusması vardı idrar tahlili yapıldı enfeksıyon varmış ilaç kullandık enfeksiyon geçti ama hala kusması var bayaca,kilo aldımı bilmiyorum 2 aylık olduk biz bugün...yarın kontrolu var bakalım bu ay kilo almışmı görecegız ona göre mama ilavesi veririz dedi doktor...ama benım kızım kusuyor malesef
benım kızımda emyor lıkır lkır sesi geliyor ama uzun süre emmiyo uyuyor yoruluyor bilmiyorum yarın bakalım...sende yaz yarın doktor ne diyecek size
yanlış hatırlamıyorsan aynı gün doğmuş bebişlerimiz yada 1-2 gün var aralarında
bende kakasını az yapıyo ondan diyordum meğer çok emdigindenmiş. doktor 3 günde herşeye alışır dedi yavaş yavaş uzata bilrsin süreyi önce 2 buçuk sonra 3 ok susturamayınca verirsin kızım alıştı gibi
Gosteriyoruz bunu gecitrnler belirtilerini yazabilirmi
bız gecırdık ama cok fazla belırtı yoktu,kusma vardı ama o hala var geçmedi....ama idrarda koku vardı o belirgin bi ayrıntı...birde biraz daha huzursuzdu galıba kızım o zaman daha cok aglaması vardı şimdi farkediyorum meger o kadar normal degılmiş bebegın aglaması falan...umarım yoktur bişeyiniz gecmiş olsun....bende o zaman yazmıstım ama pek cevap gelmemişti sanırım fazla geçiren yok bu enfeksıyonu..
kilo alimi fazlami? bzm dr da 2 saat demisti en az ama simdi 3 e cikar dedi. uyaniksa bir bucuk saat anca duruyo nasil 3 e cikarcam bilmiyorumyanlış hatırlamıyorsan aynı gün doğmuş bebişlerimiz yada 1-2 gün var aralarında
bende kakasını az yapıyo ondan diyordum meğer çok emdigindenmiş. doktor 3 günde herşeye alışır dedi yavaş yavaş uzata bilrsin süreyi önce 2 buçuk sonra 3 ok susturamayınca verirsin kızım alıştı gibi
Ya kizlar biz 47 gunluk olduk ama uyanikken surekli agliyo anne sutu veriyorum gecede iki olcek mama veriyorum uyudugunda cok guzel uyuyo ama uyaninca aglamaya basliyo hic soyle bakisip konisamiyorum bebegimle gazi yok bacaklarini cekmiyo acaba neden agliyo off cok uzuluyorum
eşin alıyorsa sen alamazsın bildiğim kadarı ile benimde eşim memur ben ssk lıyım kimin maaşı yüksekse o bildiri yapıyor ona göre yardım parası daha çok oluyor eşim 184 lira almıştı ben bildiri yapsaydım daha düşük olurdu yani şuan e bordroda çocuk parası 36.92 yatırılıyor eşime 1 çocuk için yani çocuk eşinde gözüküyorsa şuan sen alamazsın
Bunu basarabilen varsa lutfen anlatsin.
Simdilik yataginda uyutmaya alistirabildim sadece.
Sallamadan da uyutmak istiyorum ve haril haril arastirma yapmaya basladim.
Yardimlarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?