kızlar mrb ben yeni üyeyim. bi sorunum var benim yaşayan var mı aynısını, bebeğim için endişeleniyorum. bebeğim 2 aylık kilosu emmesi uykusu falan iyi ama haftada bi iki kez baygın gibi oluyo. yani gözleri açık ama içi uyuyo gibi hatta korkuyorum ama baygın gibi. normalde kızım agulamaya başladı gülmeye başladı her zaman konuşur gibi güler gibi ama o anlar geliyor ki hiç sesi soluğu çıkmıyor, baygın baygın sadece nefes alıyo. bu beni çok endişelendiriyor var mı fikri olan?
bana doktorum spinal öneririm dedi 40 ila 50.gün arası gel takalım dedi.
bende sadece anne sütü veriyorum 1 aylıkken 600 gram aldı dr bişey demedi az ama sağlıklı olsun yeter.
benikide annemde uyuyo bazen bende uyumuyo.
alayım bende dönence nerden aldınız ne marka canım
Hepınıze ıyı gunler canlar.vala bız bu mıllet ıcın mı dogurduk cocukları.benım oglum masallah uslu bir cocuk.dogdugundan berı yaradılısı oyle.anam geldıler bugun cocugu gormeye yok efendım cok akıllıymıs.ana kucagnda nasılda sessız yatıp etrafına bakıyomus.doktora goturmusmuyum cocugudelı olacam bı masallahı cok goruyolar.aglamayı tutturdugu bı gun hepsını tekrar cagırasım var.cocuk aglasa gazı var anası cıkaramıyo olur,sessızse hasta olur tovbe tovbe.dolmusum valla
Hepınıze ıyı gunler canlar.vala bız bu mıllet ıcın mı dogurduk cocukları.benım oglum masallah uslu bir cocuk.dogdugundan berı yaradılısı oyle.anam geldıler bugun cocugu gormeye yok efendım cok akıllıymıs.ana kucagnda nasılda sessız yatıp etrafına bakıyomus.doktora goturmusmuyum cocugudelı olacam bı masallahı cok goruyolar.aglamayı tutturdugu bı gun hepsını tekrar cagırasım var.cocuk aglasa gazı var anası cıkaramıyo olur,sessızse hasta olur tovbe tovbe.dolmusum valla
Kızlar benim bebeğim 43 günlük dün kontrole götürmüştüm dr biraz sarı gibi dedi kan tahlili istedi kandaki değer 9 çıktı ok yüzsek değil 2.5 aylık olunca tekrar yapalım artıyormu düşüyormu dedi sizce bu değer çok yüksekmi?
kızlar benim bebek aşıları vurulduktan sonra çok kötü oldu sürekli ağlıyor çok sakindi normalde 2 aydır 3 defa gaz sancısı olmuştu bu sefer çok kötü off boğazım ağrıdı üzüntüden nasıl ağlıyr susturamyrm sallıyrm ayağımda 10 dkk uyuyr tekrar uyanıyr bağırmaya başlıyr 3 ten beri böyle şimdi tekrar daldı yoruluyr sanırm dalıyr tekrar başlyr !!aşıdan sonra siz neler yaptınız
benim kızımda da 42 günlükken 11 çıktı dr uzamış sarılık hemen ayrıntılı testler istedi bişey çıkmadı..başka bi dr götürdüm degeri 8 e düşmüştü dr bazı bebeklerde uzaya bilir geçer dedi önemsemedi.60 günlükken 7 çıktı birdaha da baktırmadım..anne sütü sarılıgı olabilir dediler..umarım biran önce düşer değerlerimiz...
kızlar çok üzgünüm...bebegım gene enf. oluyor gecen ay lökosıt 7-8 çıkmıştı ilaç içti bu sefer temiz cıkmıstı....
ıkı gundur koku farkettım az önce tahlil yaptırdım 7-8 lökosit gene başlıyor sanırım...bu kadar kısa sürede tekrarlaması hiç normal degıl sanırım başka sorunları var kızımın...çok korluyorum
peki ilerleemesi için ne yapmalıyım varmı yapılabilcek birşey?çok yüksekmi 9?
arada benim kızımda baygın gibi gözleri açık dalıp gidiyor ..ben hiç endişelenmedim sonuçta uyuyor diye düşünüyorumkızlar mrb ben yeni üyeyim. bi sorunum var benim yaşayan var mı aynısını, bebeğim için endişeleniyorum. bebeğim 2 aylık kilosu emmesi uykusu falan iyi ama haftada bi iki kez baygın gibi oluyo. yani gözleri açık ama içi uyuyo gibi hatta korkuyorum ama baygın gibi. normalde kızım agulamaya başladı gülmeye başladı her zaman konuşur gibi güler gibi ama o anlar geliyor ki hiç sesi soluğu çıkmıyor, baygın baygın sadece nefes alıyo. bu beni çok endişelendiriyor var mı fikri olan?
öpülmektendir...biz öpmeyi azalttık birde dr krem verdi sabah akşam sürdüm geçtikızlar bebegımın byuzu svılcelendı ya ne yapmalıyım.ve sureklı emmek ıstıyor uyumk ıcın bıle meme arıyor ıse baslayınca ne yapıcm yaa
ben kendimden geçtim bebeğimi sütten kesmek zorunda kalacam diye çok üzülmüştüm ama çok şükür kan değerim artmamış düşmüşinsallah canım...gercekten zor olur senın ıcın bu durumda hamıle olmak zor bı durum gercekten ama hayırlısı olsun genede...
bızde doktor eşimin korunmasını önerdı benım için eerkenmiş 3 4 ay sonra sen istersen bişeyler düşünürüz dedi...
15 yıllık evliyiz ..hiç korunmamıştık eşimleBenim doktorum ilk 4 ay sut korur sonrasinda korunmaniz lazim dedi. Esim korunuyor. Merak ettim senin sonucunu. Ins degilsindir cok zor olur senin icin.
kızlar çok üzgünüm...bebegım gene enf. oluyor gecen ay lökosıt 7-8 çıkmıştı ilaç içti bu sefer temiz cıkmıstı....
ıkı gundur koku farkettım az önce tahlil yaptırdım 7-8 lökosit gene başlıyor sanırım...bu kadar kısa sürede tekrarlaması hiç normal degıl sanırım başka sorunları var kızımın...çok korluyorum
Bugun kuafore gittim aptal kuafor cok kisa kesti ve istedigim model degil. Eryaman da guzel bi kuafor onerin kizlar.
peki ilerleemesi için ne yapmalıyım varmı yapılabilcek birşey?çok yüksekmi 9?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?