2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bılıyorum sızınde aynı durum olmustu....
nedenını bılmıyorum kakasından bulasmıstır dedı doktor kızlarda olur dedi ilk gıttıgımızde...ilaçla gecmıştı...şimdi gene lökosit 7-8 cıktı doktor pek bişey degıl bu dedi ilaç bıle vermedı bugun.iki hafta sonra tekrar bakalım dedi (
sizin ultrasonla bakıldımı?? neden oluyormuş ne dedı doktor??
çok zor gercekten ufacık bebekte hastalık

dün doktor kontrolüme giderken doktoruma gömlek ve kravat
hemşire ve sekreterlere ise gümüş küpe alıp gittim
çok mutlu oldular

bu arada doktorum raapora ihtiyacın var mı diye sordu,
şu an ihtiyacım yok dedim
ne zaman istersen gel dedi
çok mutlu oldum

kızlar bebeklerimi aldım kayınvalidemlere geldim
gün içinde kucaktan kucağa geziyorlar
bana pek yükleri kalmıyor
geceleri ben bakıyorum
sabah 8 gibi nöbeti kayınvalideme ve kayınpederime bırakıp
3 saat kadar uyuyorum
resmen kendime geldim kızlar
insan olduğumu hatırladım tekrar
inanın sütüm bile arttı
eşim sürekli il dışına göreve gidiyor
burada olunca onun da aklı bizde kalmıyor
sanırım eylül ayına, okullar açılıncaya kadar buradaa kalacağız
arada bir evimize gidip insanların de rahatlamasını sağlayacağız
eylül gibi okul açılınca da kayınvalidem ve kayınpederim bizim eve gelip bakacaklar bebeklerimize

bu arada sadece 3 kilo fazlalığım kaldı
o da göbek bölgemde
yediklerime hiç dikkat etmiyorum süt için
ona da dikkat edersem sanırım eski duygu olacağım

kızlar haftaya salı okula başlıyorum
iznim bitiyor
okula gidip biraz nefes alacağım

cnm doktorun rapor vereyimdemiş neden almadın ???? benimde 25 mayıs ta bitiyr 20 gün rapor veririm dedi doktorum =)

canım ben hamilelikte 8 ay evde yattım
şimdi de 2 aydır bebeklerden çıkamadım
biraz insan görüp nefes almaya ihtiyacım var
o yüzden istemedim rapor

ya bende düşünüyorum doktorlarıma özel bir hediye ama bedende yanılmazsam banada fikir vermiş oldun

kızlar haftaya salı okula başlıyorum
iznim bitiyor
okula gidip biraz nefes alacağım
aa sen öğretmen miydin evet canımm bunalımdayız hepimiz ben ev hanımıyım ama gerçekten insan yüzüne hasretiz hepimiz kolay gelsin şimdiden

bana cevap yazan arkadaşlar çok saolun ama kızım sadece uykuya dalarken değil bugün tüm gün baygın gibiydi hala da uyuyor, sevinsem mi kızım uslu diye yoksa bi sorun mu var diye üzülsem mi bilemedim. ağlar bi ona üzülür niye ağlıyo diye, böyle gün boyu uyku halinde olunca niye bu kadar uyuyo bu çocuk diye üzülürüm bilemedim. bide boğazında sürekli balgam var gibi hır hır ses çıkartır sizde de olur mu

Cnm Baygin gibi olmasini bilmem ama hirilti bizdede vardi daha yeni gecmeye basladi ben bi hirilti icin kac dr gezdim sonunda kbb dr bile goturdim adam guldu bukadar bebege ben bakamam diye ama butun doktorlar daha bebislerimizin girtlaginin tam olusmadigini ve bu sekilde ses cikarmalarinin normal oldiguni soledi. onu dert etme derim ben baygin gibi durmasida bence dert edilcek bisey diildir benimkide hic durmuyo gecen gun hic durmuyo diye doktora goturdum biseyi yokmis cok sukur gazi varmis bide huysuzmus. belki senin bebegin sakin yapilidir ama yinede icine sinmiyosa gotur goster bi doktora icin rahatlasin

bizde bugün aşılarımızı olduk yavrum ağlamaktan nefesi kesildi biri bitti diyo yavrum bir daha bir daha ciyak ciyaktı çok üzüldüm neyseki aşılardan sonra uyuya kaldı hemşire eve gidince fitili verin dedi sonra tekrar 8 saat sonra verin dedi ben eve gelince vermedim ateşi çıkmadan vermem dedim 2 saat sonra evladım başladı ağlamaya anladıkki eşimle canı yanıyor aşılar ateş yapmadı belki ama ağrı yaptığı kesin fitili verdik 1 saat oldu olmadı bi uyuyakaldı 5 saattir uyuyor 3saat sonra acıktı kendine gelemiyor uyuduğu yerden ağzını cak cak emiyor emzirdim tekrar uyudu.

bu arada doktor çok güzel gazını çıkarttı kızımın elini karnına bastırdı bizimki ıkladı bacaklarını çekti doktor gazınmı var senin dedi başladı gazını çıkartmaya bacaklarını tuttu karnına doğru iyice bastırdı resmen 3 kere pırtladı eşimle çok şaşırdık birbirimize bakakaldık bacakları iyileşince bizde deneyeceğiz bu arada bizimki 6 kilo olmuş mamayı kesince daha az kilo almış

ama bebişiniz ağlayıp huzursuz olursa mutlaka ağrı kesici verin arkadaşlar

İnanmiyirum bizimkinin 3hafta onceku hali uyanmiyordu hemde neler yapuyodum agliyodum artikk ve nefesi hiriltiliydi..hala var ama azaldi..ve sonra kusma basladi simdide..hemde oldugu gibi cikariyo hesapliyorum not tutuyorumda Malesef yalniz350-400 arasi icebiliyor gunde( sadece mama ile besleniyor

Arkadaslar bebegim tam 1hafta son nra 3.ayina girecek.fakat bebegim en basindan beri sadece mama ile beslenuyor..eskiden doymak bilmeyen bebegim artik mamadan nefret ediyor ictigini oldugu gibi hemen cikartiyor ac yasiyor gunde defalarca mama yapmak zorunda kaliyorum.dr.goturdum kilosu normal deyip gonderdi fakat bebegim suann yuzu kucucuk kaldi oluk oluk her mamayi oldugu gibi kusuyor ben neyapayim? Artik sabir gucum kalmadi

Bugun kuafore gittim aptal kuafor cok kisa kesti ve istedigim model degil. Eryaman da guzel bi kuafor onerin kizlar.

Bu sac kes deyince kendini kaybeden kuaforlerden nefret ediyorum.insanin psikolojik dengesini bozuyorlar.ben adanadayim ama burda da ucundan al dersin 5karis keserler

selam canlar.size bir sorum var.benim sutum iyice azlmis bugun.kizima artik mama takviyesi yapmayi dusunuyorum.aptamil 1 nasil kullannan varmi.bebisler iciyormu:26::26::26:

Canim oncelikle gcms olsun.sakin ol 3aya yakin bazen bole seyler oluyormus.ama yine de bence baska bi dra git ya da saglik ocagindaki hemşirene danis.benim hemsirem cok ii bilgilendiriyor bilgili de.ihmal etme yine de

selam canlar.size bir sorum var.benim sutum iyice azlmis bugun.kizima artik mama takviyesi yapmayi dusunuyorum.aptamil 1 nasil kullannan varmi.bebisler iciyormu:26::26::26:

Canim ben de takviye veriyorum. Sma veryrm.cok ii diolar.kilo alimi iiydi.memnunum.bilgin olsn.sma gold

Canim ben de takviye veriyorum. Sma veryrm.cok ii diolar.kilo alimi iiydi.memnunum.bilgin olsn.sma gold

yazdigin icin sagol canim.onu duymusdum/herkes oneriyor.kutusu ne kadarlik kaca fiyati.bide ben almanyadayim burda varmi acaba:26::26:

Geçmiş olsun. Ihmal etme canım. Nolu nolmaz.bir de onla ugrasma.orada iltihap zor.

gecmis olsun canim.

Geçmiş olsun canım.Tabiki aşınında faydalımı nasıl olduğunu tam olarak bilsekBizde bugün aşı vurulacağız bakalım inşllh iyi geçer:18::26:
Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun
Hoşgeldin aramızaAllah bağışlasın meleğinizi
Geçmiş olsun kolaymı zordur tabiki Bugünde biz yaptıracağız Allah'ım yardım etsin:18:
Bizimde cuma yani bugün kontolümüz var doktor ne diyecek bakalım
Aminn Allah siizn evlatlarınızıda bağışlasın Kolay değildir ikiz bakımı Allah yardımcınız olsun
Ben başından beri ıslak pamukla siliyorum.Genelde ıslak mendiller yapıyor pişiği zaten markası ne olursa olsun yeni doğan bebekte pek sağlıklı bulmuyor doktorlar
Canım sıkıntı etme kendine bende mamayla besliyorum doymuyorsa yapacak birşey yok sağıkları yerinde olsunda
Geçmiş olsun canım.Malesef dengesiz insan çok Allah akıl versin diyecek birşey yokUmursamamışsın boşver
kızlar benim kızım bugün aşısını vurulacak çok korkuyrm ateşlenr ağlar hastalanır diye!! sizler ne yaptınız ?
Bizde bugün vurulacağız bakalım nasıl geçicek:18:Geçmiş olsun sizede
Bilgiler için teşekkürler canım,evet haklısın tabiki tedbiri elden bırakmamakta fayda var.Çocuklar büyüdükçe önlemlerde büyüyecek
Biz asimizi olduk geldik. Cok agladi yavrum. Calpol verdim evde.
Geçmiş olsun canım,darısıda bize bende korkuyorum bakalım nasıl geçicek bugün
İnsanlar türlü türlü bir maşallahı dilinden esirgeyen o kadar çokki sırf hainlik kıskançlık uğruna.Kurandada geçiyor bu nazar var bir göz insan bile devirir diyor.O yüzden kim olursa olsun küçük yada büyük hoşa giden birşey görüldüğünde maşallah subhanallah denmeliymiş illaki göz değermişBu arada bebeğinede kocaman Maşallah Subhanallah
Geçmiş olsun inşllh tekrar etmez
Canım geçmiş olsun kıyamıyoruz ama mecburen yapılıyor işteAllah acılarını göstermesinBende bazen gazını çıkartmakta zorlanınca bacaklarını karnına doğru çekiyorum ve gazını çıkartıyor:18:
Geçmiş olsun canım,içine sinmiyorsa başka bir doktora danışın.Sonuçta beslenmeside lazım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…