bende öyle dıyorum ama acıksa bıle bıberon verınce cevırıyo kafasını yada kasıkla verıyorum yok ıstemıyor...zorla agzına versem agzında tutuyor ben cekınce kasıgı hemen tukuruyo...noldu bu cocuga anlamadım bugune kadar severek emıyodu bıberondan....suan sadece meme emıyor onun dısında ne bıberon maması ne kasık maması nede su içmiyor.
devamsızlıktan sınıfta kaldınnnnnnnn nerelerdesııın senn yaaa fıstık nasıl
Hocam ya bütünleme demi yok :18: Canım bende artık nerede olduğumu bilmiyorum. Başka şehirlerde yeni hayat başladı. Kızım iyi teyzesi. 4.ayımızı bitirdik çok şükür. Ufak tefek sorunlar haricinde iyiyiz. Kızımın inek sütü alerjisi var bu nedenle hep diyetteyim. Süt ürünleri et vs. yiyemiyorum. Biraz zor oluyor. Kızımda 9. ayında ufak bir ameliyat olacak. Sen nasılsın. Kuzun nasıl?
Bu arada Eminenin oğlunun cenazesinden dönerken Eminenin eşinin 2 kardeşi, kardeşinin 2 çocuğu birde eminenin bir akrabası vefat etmiş. iki ağır yaralı varmış ama kimler bilmiyorum. Merak eden arkadaşlar vardı yazayım dedim. Allah o aileye sabır versin
Hocam ya bütünleme demi yok :18: Canım bende artık nerede olduğumu bilmiyorum. Başka şehirlerde yeni hayat başladı. Kızım iyi teyzesi. 4.ayımızı bitirdik çok şükür. Ufak tefek sorunlar haricinde iyiyiz. Kızımın inek sütü alerjisi var bu nedenle hep diyetteyim. Süt ürünleri et vs. yiyemiyorum. Biraz zor oluyor. Kızımda 9. ayında ufak bir ameliyat olacak. Sen nasılsın. Kuzun nasıl?
Bu arada Eminenin oğlunun cenazesinden dönerken Eminenin eşinin 2 kardeşi, kardeşinin 2 çocuğu birde eminenin bir akrabası vefat etmiş. iki ağır yaralı varmış ama kimler bilmiyorum. Merak eden arkadaşlar vardı yazayım dedim. Allah o aileye sabır versin
slm kızlar bebeklerinize nasıl egzersiz yaptırıyorsunuz birde güneşlenmesi için saat kaçta çıkarıyosunuz güneşlenmeden önce bi krem falan sürüyomusunuz güneş cildine zarar vermesin
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr günaydıııııınnnn
ay valla oldu sanırım kızım şimdi yatagında kendi kendine uykuya daldı ayyy çok mutluyum valla umarım tesadüf değildir yaa çarşamba akşamı başladım tracy yöntemine dün çok yordu beni uyandığında bana resmen küs bakıyodu yavrum içim parçalandı valla dün akşam üzeri öyle mutsuz ve kırgın duruyoduki vazgeçmeyi düşündüm ama akşam yatağına koyunca biraz mızırdandı sadece ağlamadı ben başında bekledim uyudu oda sabah çok mutluydu uyandığında şimdi deneyeyim tekrar diye koydum beşiğine çıktım odadan 5dk sonra korkarak girdim ki UYUMUŞŞ
ay inşallah tesadüf değildir alışmıştır inşallah
ya tesadüf yada kızım hemen alıştı maşallah deyim bari :)))
Kızlar bebekleriniz gece uykusuna kaçta yatıyor, sabah kaçta uyanıyor? Benimki sağolsun çok güzel 8 de yatıyor ama ben onunla beraber aynı saatte yatamıyorum haliyle. Ve sabah 4 buçuk-5 buçuk arası bize sabah oluyor. Aşıdan sonra iyice huyumuz da değişti. Gece 1 bilemedin 2 kez kalkan kızım artık 5-6 defa uyanıyor ve hemen de uyuyamıyor. Gece uyurken emzik istemezdi artık istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?