Sohbetimiz olmasa da ben hatırladım :))
Arkadaşlar Dr a gidecek olanlar acaba bebeklerimize kefir verebilir miyiz sorabilir misiniz? Ben de sorayım ve ona göre vereyin.Bağırsak ve bağışıklık sistemi için çok sağlıklı, sorabilirseniz çok sevinirim.
Hatırladım canım.
Hatta doğumdan sonra bebeğinin fotolarını da yüklemiştin. Saçına minnacık bir toka takmıştın. Kırmızı :) Gülümsüyordu kızın.
Çok şeker çok tatlıydı bebişin
O kadar ayrıntı verdim, bir de başkasıyla karıştırıyormuşum :)
Ben de hatirliyorum. Hosgeldin.
Benim ki de aynen anlattigin gibi cnm.
Hatirlamaniza cok sevindim :))
Mercan bugun doktora gidecegim insallah unutmazsam sorarim
Asyaseyhancim evet benim o, bu kadar detaya hayret dogrusu :)) Kizim buyudukce tokalar da buyudu, son hali bu :
Eki Görüntüle 794500
Asyaseyhancim evet benim o, bu kadar detaya hayret dogrusu :)) Kizim buyudukce tokalar da buyudu, son hali bu :
Eki Görüntüle 794500
emzik kurtarıcı arkadaşım kaç aylık bilmiyorum ama benimki diş kaşıntıları başladığından beri emziksiz durmuyor ne zaman kalksa emzik verip uyutabiliyorum. bir de illaki bir dönem sonra alışıyorlar emziğe. hem neden bıraktırmak istiyorsun ki. zamanı gelince zaten bırakacaklar. bırak keyifli keyifli emsinler bence
gaz sıkıntısı çekiyorsa eğer dr browns biberon ve aptamil conformil 1 mama kullan ben çok fayda gördüm doktorumda onayladı
Eki Görüntüle 794500
Eki Görüntüle 794506 Eki Görüntüle 794507
kızım için 2 gündür hamur işleriyle meşgulümisteyenlere tariflerini verebilirim
Eki Görüntüle 794500
nasilsiniz kizlar.biz kucuguz daha 2 gun sonra 5 aylik oluyoruz4 ayindan itibaren kashik mamamsi veriyorum.3 gundur havuca basladik.kizimi tartim 6.300.her zamanki gibi zayif... ama saglikli olsun.o daha onemli tabi
niye böyle mızmız bu çocuk
ne istiyor mutlu olmak için
kucağımda bile huysuzlanıyor
gece yatsa bari, ben de uykumu alsam da, gündüzleri onunla uğraşmaya enerjim olsa
sürekli de kusuyor
var mı benimki gibi kusan
okuldan geldiğimden beri 10 defa kusmuştur belki
çok daraldım
her gün kusuyor ama bugün daha çok kustu
acaba geceleri de bu yüzden uyuyamıyor
yani gündüz, kusup kurtuluyor ama gece uykudan bu yüzden uyanıyor olabilir mi sık sık
üstelik bazen kalkıp yatmıyor bi daha
hangi enerjiyle okulu, evi ve bebeği idare edicem ben
gece ağladım, şu anda da ağlamak üzereyim
mercan, kefir konusunu sordum. 6 aydan buyuk bebeklere yogurt yerine kendimizin mayaladigi kefiri verebilirmisiz.
Demekki tum gece surekli uyanan yalniz benim minnosum degilmis....ben birde hala daha yeme sorununu cozmeye calisiyorum...ac buyuyen cocuk...ne versem itiraz ediyor...agliyor kafayi yemek uzereyim....bazen cok sinirlenip soyleniyorum sonra cok uzuluyorum....suan bocalama yasiyorum sinirlerime engel olamiyorum....uyumuyor yemiyor 6 ay 10 gunluguz kilosu hala daha 6.180 kg.yemeyen cocugu buyutmek ne zormus...sabah tatile gidiyoruz bodruma insallah orada degisir tek umudum orasi...ne pirinc mamasi ne sebze ne yogurt corbasi ne meyve hicbirsey yemiyor....artik emmeyide birakti...kotu bir sekilde bunalimdayim sinirlerim yipranmis durumda disaridan acaba soylendikce kotu anne gibi mi duruyorum aglamak istiyorum hersey degissin istiyorum....hic iyi degilim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?