kızlar lazer epilasyona başladım
artık kurtulmak istiyorum tüm tüylerimden
kızlar biz artık avm lerdek oyun alanlarında oynayabiliyoruz
dün trene bindik, atlı karıncaya bindik
onları öyle görmek ne büyük bir mutluluk
allahım sana sonsuz şükranlar ve şükürler sunuyorum
bu canlar için
dün yine süt sağayım dedim
yine kanadı ama canımı dişime taktım sağdım
bir de ne göreyim arkadaşlar
kan süte karışmış, döktüm hepsini
kuzulara gece inek sütü verdim
şimdiye kadar ağızlarına almadıkları sütü gece içtiler
allahım çok büyüksün
öyle yorgundum ki
eşim ve kayınpeder çocukları dışarı çıkardı
iki saat uyumuşum
kendime geldim, çok iyi oldu
adetlerinizi merak ettim kızlar
benim doğum sonrası
ilk adetim 8 ay sonrasıydı
ve miktar olarak kan çok fazla geliyor
sizlerde durumlar nasıl
gitsem mi ki acaba doktora?
bahar geldi
güzel güzel elbiseler almak istiyorum kızlar
ama keyfime göre ve keseme göre bir şey bulamıyorum
(((
saçma sapa bir sürü şey yazıyorum, beni idare edin kızlar bugünlük
pek bi yazasım var
Bizde geçen hafta tırtıla bindik ama hem bi şaşkınlık vardı hemde bi mutluluk. Biz avmyi sevmiyoruz eşimle ben çok geriliyorum ışıklardan heralde ufaklıkta mutlu olsun diye hava soğuk olunca gidiyoruz arada
Canım evdeyken niye emzirmiyorsun? Sağmak yara yapıyor baksana
Ben 6 sonra adet oldum ama benimde kanamam çok oluyor hatta orkid olmuyor evde prima bez koyuyorum da doktora gitmeyi hiç düşünmedim ben normal doğum yaptım ondan olabilir diye düşünüyordum
Bende sürekli eşofman giyiyorum bari şık eşofman giyeyim dedim 2 takım eşofman aldım bu hafta baya bi borçlandım:)
Kizima dogdugundan beri yalniz bakiyodum, hatta bir akrabamiz bile yok burda 5dk birakabilecegim. Gayet de guzel idare ediyoduk. Ocakta ben kursa baslayinca annem geldi kizima bakmaya, o bakarken rahatliga alismisim galiba. Dun gitti annem, kandilde evimde olayim dedi, bir hafta yok veeee ben bugunden bittim resmen ya, pestilim cikti kizimin pesinden kosucam diye, ev deseniz savas alanina dondu, salonda dagilan oyuncaklardan yuruyemiyoruz. Uyuttum simdi ama kalkamiyorum yanindan, dermanim yok kalkmaya:))) heee bide gunduz tam uyuttum bi kahve yapip oturdum zirrr diye kapi caldi ve tabiki bizimki uyanip aglamaya basladi. Komsu calmis kapiyi ama o an bogazlayasim geldi onu, kapi caldi diye hic bu kadar asabi olacagimi sanmazdim:))) neyse bir gitti, kaldi dort gun:)))
Pekmezi portakalla verirseniz ozellikle dilim portakala batirarak verilirse acayip demir deposu oluyomus. Haberiniz olsun.
Kizimin ara ogunlerini gecirdigimiz zamanlar oluyo. Bazen fazla uyuyorlar ya da disari ciktigimizda aksiyo. Haliyle yediremedigim meyve ya da yogurdunu (o gun hangisini yemediyse) gece yatmadan 15 dk en gec yarim saat once veriyorum.
Doktorlar diyo ya yatarken bisey vermeyin ki gece bagirsaklar calismadin. Calisirsa gece salgilanan buyume hormonu islevini gormezmis ve cocuklar sabah yorgun ve keyifsiz kalkarmis.
Sizce dogru mu yapiyorum?
Hoş gelip hoş gitmişsiniz o zaman. :) ben de taze nohuta bayılırım. Hatta 3 bağ birden alıp hepsini yerim bir oturuşta. Ben kızıma daha öyle küçük şeyler veremiyorum. öndeki 5 dişiyle çiğneyemiyor da korkuyorum. Anca ekmek gibi yumuşak şeyler işte. Dün kızıma küçük bir top aldım oynasın diye, dişiyle koparmış süngeri ağzında, hemen çıkardım topu da attım. Yavrum daha ne yiyeceğini bilmiyor. :)
cnm valla bilmiyorum doktordan doktora degisiyor yaa soylenenler:) bzmki oyle dedi yas kontrolunde. keci sutu verdigimi soyledigimde cok icince kansizlik yapabilir diger sutlerden de ver dedi.turk urunlerini bulursun cnm burda da merak etmegittigin yer atlantanin neresi bilmiyorum ama Turk market bulabirsin yada arap marketler var onlar da turk urunleri satiyorlar. farketmez illa turk urunu olmasa da olur dersen her markette vardir zeytin
türk zeytini gibi olmuyor diğerleriingiltere'de yaşadım bir süre hiçbir zeytin yerini tutmadı bizim zeytinlerin bende bir alemim yahu,derdim zeytin olsun değil mi:):):)
mayacım bu kadar zeytin diye tutturdum bu yazını okuyunca yeni aklıma geldi hamilesindir belki ondandır bu zeytin muhabbeti, inşallah...
Kizim kahvaltiyi hala karisim yiyor. Ayri vermeyi cok denedim, yemiyorBu sabah yumurtasini soyarken ilgisini cekti, soyunca verdim bende eline, once top sandi:) sonra ye kizim, mama dedim, agzina goturdu ama daha isirmaya kalmadan ogurdu, kokusu midesini bulandirdi galiba, kusuyodu nerdeyse
biz de aynıyız canım, eskiden aç olduğunda ekmek kaşar gibi şeyleri bir iki mini parça verirdim yerdi şimdi onu bile almıyo ağzını açmıyo zorla verirsem dilile itiyo çıkarıyo hemen, ileri gideceğimize geri gidiyoruz sanki...
Canlar herkese selam nasılsınız.bebişler nasıllar.yazdıklarınız okudum.ve kızıma inek süü vericem artık..bide bizim burda soya almond filan sütler var.onlar faydalımı inek sütünden? Öyleyse onıardan alıyım..
Az önce kızım parmağını kapıya sıkıştırdı yavrum.çok ağladısakinlerşti.az önce parmağını nasıl öpüyor.sesli sesli muah muah muah diye ses çıkıyor...
geçmiş olsun canım...
o halde bile nasıl talı oluyolar...
benim kızımhala öpmüyo öpücük bilmiyo sadece kendi kendine bazen balık öpücüğü yapar...
taksiciler derneğine şikayet ediyormuşşun anında trafikten alıyorlarmış.
benim de 1-2 kere başıma gelmişti çok sinir bozucu bişey şikayet etmek lazım gerçekten...
biz muz,elma,armut,portakal,mandalina,ayva ve de 2 küçük çilekle tanıştık bugüne dek..
kavanoz meyve pürelerinden de veriyorum haftada 2-3 kere
elma,armut,portakal,mandalina,ayva,kivi,nar,günkurusu,çekirdekli kuru üzüm,kuru incir,muz,çilek tükettik bugüne kadar,
diğer tropikal meyveleri vermedim hiç doktor da verme demişti zaten alrjik bi çocuk bizimki...
muza alerjimiz vardı 3 ay ara verdik bu hafta yeni başladık yine yarım muz veriyorum ama hergün değil...
çilek de bikaç kere verdim sadece bikaç tane ama sanki o da alerji yapıcak gibi...
genelde en çook elma,armut,portakal verdim açıkçası...
kavanoz mama dışarda uzun süre kaldıysak bi öğünden fazla kaldıysak mecbur ben de verdim bikaç kez, hipp in kilerden alıyorum ama evdeyken kesinlikle vermem ya da dışarıda sadece 1 öğün kalıcaksak yanıma o bir öğünün mutlaka alırım...
bahar geldi
(((
pek bi yazasım var
hiç değil, yaz canım sanki karşılıklı sohbet ediyoruz...
yeni sezon çok pahalı gerçekten, ben de hakkaten zayıflamışım hiçbişey yine olmuyo...
dün yine süt sağayım dedim
yine kanadı ama canımı dişime taktım sağdım
bir de ne göreyim arkadaşlar
kan süte karışmış, döktüm hepsini
kuzulara gece inek sütü verdim
şimdiye kadar ağızlarına almadıkları sütü gece içtiler
allahım çok büyüksün
bi önceki yazında aklıma gelmişti kanıyosa süte de karışmaz mı acaba diye...
kızlar biz artık avm lerdek oyun alanlarında oynayabiliyoruz
dün trene bindik, atlı karıncaya bindik
onları öyle görmek ne büyük bir mutluluk
allahım sana sonsuz şükranlar ve şükürler sunuyorum
bu canlar için
ya gerçekten büyüdüklerini görmek çok keyifli ben hergün hayran oluyorum kızıma...
artık bizimki de evde zor duruyo bugün 2 kere bhçeye indik heralde bu yaz böyle geçer, huysuzluk yapıyo hiçbişeyden keyif almıyo oynamıyo başını yere aynaya falan vurma huyu çıkardı onu yapıyo sıkılıyo yani evde mecbur dışarı çıkarıyorum gayet memnun o zaman halinden... madem lafı açıldı bugünkü hallerimizden fotoğraflar koyayım...
bizim herzamanki halimiz :) allah kavuştursun cluecim, annenden yana çok şanslıymışsın...
evet canım ben de bi yerde okumuştum onu, genelde meyve püresinin içine koyarım pekmezi, portakal olduğu zamanlar birlikte verdiğim çok olmuştur...
ben hep besleyip ardından hemen uyutuyorum, büyüyo maşallah :) ama sabah yorgunmu oluyo bilmiyorum... gece hiç süt içmediği için uyumadan önce beslemezsen erken uyanıyo acıktığı için... mecbur besleyip uyutuyorum ben... ama artık gece ağır bişey vermiyorum muhallebiyi bırakalı çok olmuştu zamten çorba veriyodum bi süredir, şimdilerde meyve veriyorum sadece uyurken... 2 yaşından sonra bırakırız artık gece beslenmesi falan bizim gibi yaşar o da...
benim kızım da abartılı bi şekilde herşeyi ağzına götürüyo ısırıyo, sonra öğürüyo falan müdahale etmezsem... gitgide artırıyo bu huyunu...
mayacım bu kadar zeytin diye tutturdum bu yazını okuyunca yeni aklıma geldi hamilesindir belki ondandır bu zeytin muhabbeti, inşallah...
biz de aynıyız canım, eskiden aç olduğunda ekmek kaşar gibi şeyleri bir iki mini parça verirdim yerdi şimdi onu bile almıyo ağzını açmıyo zorla verirsem dilile itiyo çıkarıyo hemen, ileri gideceğimize geri gidiyoruz sanki...
geçmiş olsun canım...
o halde bile nasıl talı oluyolar...
benim kızımhala öpmüyo öpücük bilmiyo sadece kendi kendine bazen balık öpücüğü yapar...
benim de 1-2 kere başıma gelmişti çok sinir bozucu bişey şikayet etmek lazım gerçekten...
elma,armut,portakal,mandalina,ayva,kivi,nar,günkurusu,çekirdekli kuru üzüm,kuru incir,muz,çilek tükettik bugüne kadar,
diğer tropikal meyveleri vermedim hiç doktor da verme demişti zaten alrjik bi çocuk bizimki...
muza alerjimiz vardı 3 ay ara verdik bu hafta yeni başladık yine yarım muz veriyorum ama hergün değil...
çilek de bikaç kere verdim sadece bikaç tane ama sanki o da alerji yapıcak gibi...
genelde en çook elma,armut,portakal verdim açıkçası...
kavanoz mama dışarda uzun süre kaldıysak bi öğünden fazla kaldıysak mecbur ben de verdim bikaç kez, hipp in kilerden alıyorum ama evdeyken kesinlikle vermem ya da dışarıda sadece 1 öğün kalıcaksak yanıma o bir öğünün mutlaka alırım...
hiç değil, yaz canım sanki karşılıklı sohbet ediyoruz...
yeni sezon çok pahalı gerçekten, ben de hakkaten zayıflamışım hiçbişey yine olmuyo...
bi önceki yazında aklıma gelmişti kanıyosa süte de karışmaz mı acaba diye...
ya gerçekten büyüdüklerini görmek çok keyifli ben hergün hayran oluyorum kızıma...
artık bizimki de evde zor duruyo bugün 2 kere bhçeye indik heralde bu yaz böyle geçer, huysuzluk yapıyo hiçbişeyden keyif almıyo oynamıyo başını yere aynaya falan vurma huyu çıkardı onu yapıyo sıkılıyo yani evde mecbur dışarı çıkarıyorum gayet memnun o zaman halinden... madem lafı açıldı bugünkü hallerimizden fotoğraflar koyayım...Eki Görüntüle 1093762 Eki Görüntüle 1093763
Cok tatlisiniz canim masallah. Aynen bizde dun iki defa bahceye indik, kosturduk geldik. Bizim kizda yurumeye basladi haftasonundan beri vede bolbol dusmeye
Evin durumu suan daha vahim. Pazar aksam kizima muzlu yogurt yedirdim, sonra biz cayin yaninda fistikli cikolatali bisiler yiyoduk, o da geldi. Koparip minnacik parcalar veriyodum ben, esim tutup isirtti koca bir parca. Tabiki yutamadi, ogurdu ve yedigi yogurdun hepsini haliya kustu. Neyse kalkip sildim, ertesi gun hala kusmuk kokuyor gibi geldi, aldim bi legen koslali su, bastira bastira bidaha sildim. Iki gun gecti, dun bi acaip koku oldu salonda, bi kaldirdim haliyi alti kuf yapmisfazla islatmisim, kuruyamamis. Hadi bir daha sildim altini ustunu ve bu defa cikarip balkona astim. Yine gitmezse koku yikamaya gidicek artik care yok. Yani suan salonda halimiz da yok, oyuncaklari yerlere vurup, at kosturuyoruz parkenin ustunde:)))
Cok tatlisiniz canim masallah. Aynen bizde dun iki defa bahceye indik, kosturduk geldik. Bizim kizda yurumeye basladi haftasonundan beri vede bolbol dusmeye
Evin durumu suan daha vahim. Pazar aksam kizima muzlu yogurt yedirdim, sonra biz cayin yaninda fistikli cikolatali bisiler yiyoduk, o da geldi. Koparip minnacik parcalar veriyodum ben, esim tutup isirtti koca bir parca. Tabiki yutamadi, ogurdu ve yedigi yogurdun hepsini haliya kustu. Neyse kalkip sildim, ertesi gun hala kusmuk kokuyor gibi geldi, aldim bi legen koslali su, bastira bastira bidaha sildim. Iki gun gecti, dun bi acaip koku oldu salonda, bi kaldirdim haliyi alti kuf yapmisfazla islatmisim, kuruyamamis. Hadi bir daha sildim altini ustunu ve bu defa cikarip balkona astim. Yine gitmezse koku yikamaya gidicek artik care yok. Yani suan salonda halimiz da yok, oyuncaklari yerlere vurup, at kosturuyoruz parkenin ustunde:)))
Teşekkür ederim canım, hadi hayırlı olsun size de, bi süre çok sık düşüyolar evet ama azaldı bizde artık düşmeler...
kusma bizde sık yaşanan bi durum olduğu için tecrübeyle sabit yoğurt sonrası kusma çok kötü ekşi kokar biz de halıya bi kere yaşamıştık...
maşAllah yavruya :)
teşekkür ederiz canım...
Şu an neredeyse 20 yıl önceki kilomda olduğum için benim gardırop ta yenilenmeye ihtiyaç duyuyor aslında.Hamilelik öncesi kıyafetlerim de çok bol geliyor. Şimdilik 5-6 sene önce aldığım üzerime aldığım dönemde olmayan ancak vermeye de kıyamadığım kıyafetlerimle idare ediyorum. Daha yenilerin bazılarını da babama daralttırdım. Bu aralar kıyafete ayırabileceğim bir bütçemiz yok maalesef.bahar geldi
(((
pek bi yazasım var
Ben 6 sonra adet oldum ama benimde kanamam çok oluyor hatta orkid olmuyor evde prima bez koyuyorum da doktora gitmeyi hiç düşünmedim ben normal doğum yaptım ondan olabilir diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?