2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
benimkiler bu ara kara dut yiyorlar, yeni dünya(malta eriği) kabuğunu soyup veriyorum,
ikisini bayılarak yiyorlar
muzu ellerine veriyorum, kendileri ısırarak yiyor
elmayı ince karuz dilimleri şeklinde veriyorum, yiyorlar
ananası küçük küçük küp şeklinde doğrayıp veriyorum, yiyorlar (sert kısımları hariç)
limon yalıyorlar
iki gündür salatalık veriyorum, kabuklarını soyup, ortadan ikiye bölüp ellerine veriyorum
(salatalığın adı elma bu arada)
mandalinanın ve portakalın artık zamanı geçti diye vermiyorum
markette gördüm ama yarın almayı planlıyorum
nektarin alacağım
alışılmış meyveleri daha bi sevdiler
şimdi de kirazın ucuzlamasını ve tatlanmasını bekliyorum
çünkü geçen gün gördüm fiyatı ve inanamadım, küçük şeffaf kutulara koymuşlar, yarım kilosu 72 liraydı.
:)))))

öyle yorgundum ki
eşim ve kayınpeder çocukları dışarı çıkardı
iki saat uyumuşum
kendime geldim, çok iyi oldu

adetlerinizi merak ettim kızlar
benim doğum sonrası
ilk adetim 8 ay sonrasıydı
ve miktar olarak kan çok fazla geliyor
sizlerde durumlar nasıl
gitsem mi ki acaba doktora?

bahar geldi
güzel güzel elbiseler almak istiyorum kızlar
ama keyfime göre ve keseme göre bir şey bulamıyorum
(((

saçma sapa bir sürü şey yazıyorum, beni idare edin kızlar bugünlük
pek bi yazasım var

dün yine süt sağayım dedim
yine kanadı ama canımı dişime taktım sağdım
bir de ne göreyim arkadaşlar
kan süte karışmış, döktüm hepsini
kuzulara gece inek sütü verdim
şimdiye kadar ağızlarına almadıkları sütü gece içtiler
allahım çok büyüksün

kızlar biz artık avm lerdek oyun alanlarında oynayabiliyoruz
dün trene bindik, atlı karıncaya bindik
onları öyle görmek ne büyük bir mutluluk
allahım sana sonsuz şükranlar ve şükürler sunuyorum
bu canlar için

kızlar lazer epilasyona başladım
artık kurtulmak istiyorum tüm tüylerimden

Bende yaptırmak istedim ama olmadı benimkiler tüy şeklinde 1 sene jiletledim ama kalınlaşmadı ve tüy köklerim turuncuymuş görmedi kadın sana olmaz dedi. Kışın tütün azıda bir çoğu da sonuçta uğraşıyorsun keşke tamamen olmasa. Ablam yaptırdı tamamen kurtuldu ne güzel. Darısı başına

Bizde geçen hafta tırtıla bindik ama hem bi şaşkınlık vardı hemde bi mutluluk. Biz avmyi sevmiyoruz eşimle ben çok geriliyorum ışıklardan heralde ufaklıkta mutlu olsun diye hava soğuk olunca gidiyoruz arada

Canım evdeyken niye emzirmiyorsun? Sağmak yara yapıyor baksana

Ben 6 sonra adet oldum ama benimde kanamam çok oluyor hatta orkid olmuyor evde prima bez koyuyorum da doktora gitmeyi hiç düşünmedim ben normal doğum yaptım ondan olabilir diye düşünüyordum

Bende sürekli eşofman giyiyorum bari şık eşofman giyeyim dedim 2 takım eşofman aldım bu hafta baya bi borçlandım:)

canım biz de sadece soğuk havalarda gidiyoruz
yoksa biz de parkçılardanız
hava epey soğuk ankarada
ve dışarı çıkmayınca beyefendi ve hanımefendi çok gergin oluyor teyzesi

Canım evdeyken niye emzirmiyorsun? Sağmak yara yapıyor baksana

canım benimkiler hiç emmedi beni
erken doğdukları için emme refleksleri yoktu doğduklarında
benim de işime geldi açıkçası
çünkü sürekli emzirme modunda olmak beni gerdi
doğum sonrası zor bir dönemdi benim için
o zaman kolayıma gelmişti ama işin rengi sonra değişti
ama emzirseymişim herhalde iki yaşına kadar emzirirdim, sütüm de yeterdi diye düşünüyorum

Ben 6 sonra adet oldum ama benimde kanamam çok oluyor hatta orkid olmuyor evde prima bez koyuyorum da doktora gitmeyi hiç düşünmedim ben normal doğum yaptım ondan olabilir diye düşünüyordum

canım ben de doğum için aldığım hasta bezini kullandım iki kere gece için
ama korktum açıkçası

Bende sürekli eşofman giyiyorum bari şık eşofman giyeyim dedim 2 takım eşofman aldım bu hafta baya bi borçlandım:)

ben de evde ve sokakta eşofman giyerim hep
okul için almak istiyorum elbiseyi
okulda sadece elbise giyiyorum ben:)))

bizim herzamanki halimiz :) allah kavuştursun cluecim, annenden yana çok şanslıymışsın...

Pekmezi portakalla verirseniz ozellikle dilim portakala batirarak verilirse acayip demir deposu oluyomus. Haberiniz olsun.

evet canım ben de bi yerde okumuştum onu, genelde meyve püresinin içine koyarım pekmezi, portakal olduğu zamanlar birlikte verdiğim çok olmuştur...

ben hep besleyip ardından hemen uyutuyorum, büyüyo maşallah :) ama sabah yorgunmu oluyo bilmiyorum... gece hiç süt içmediği için uyumadan önce beslemezsen erken uyanıyo acıktığı için... mecbur besleyip uyutuyorum ben... ama artık gece ağır bişey vermiyorum muhallebiyi bırakalı çok olmuştu zamten çorba veriyodum bi süredir, şimdilerde meyve veriyorum sadece uyurken... 2 yaşından sonra bırakırız artık gece beslenmesi falan bizim gibi yaşar o da...

benim kızım da abartılı bi şekilde herşeyi ağzına götürüyo ısırıyo, sonra öğürüyo falan müdahale etmezsem... gitgide artırıyo bu huyunu...

bahar geldi
güzel güzel elbiseler almak istiyorum kızlar
ama keyfime göre ve keseme göre bir şey bulamıyorum
(((

saçma sapa bir sürü şey yazıyorum, beni idare edin kızlar bugünlük
pek bi yazasım var
Şu an neredeyse 20 yıl önceki kilomda olduğum için benim gardırop ta yenilenmeye ihtiyaç duyuyor aslında.Hamilelik öncesi kıyafetlerim de çok bol geliyor. Şimdilik 5-6 sene önce aldığım üzerime aldığım dönemde olmayan ancak vermeye de kıyamadığım kıyafetlerimle idare ediyorum. Daha yenilerin bazılarını da babama daralttırdım. Bu aralar kıyafete ayırabileceğim bir bütçemiz yok maalesef.

Selam kızlar , hayırlı kandiller hepimize dualarda buluşmak ümidiyle

ben bu aralar gelemedim okuyamadım bile ev işlerine yetişemiyorum bile sık-sık kızımla dışardayız havalar iyi oldukça sizler , bebişleriniz nasıllar öptük kocaman

Geçen gün yazmıştım. Kanamalarım çok oluyor diye. Ben tamamen spirale bağlamıştım. Demek doğum sebebiyle olabiliyormuş.

Ayrıca normal doğum yapmıştım ve doğumdan beri akıntım var. Çok rahatsız edici şekilde. İki defa onar gün fitil kullandım ama geçmedi. En son yine verdi doktor ama bu sefer kullanmadım. Çok rahatsız edici bir şey. Hem yakıyor hem kullanımını sevmiyorum. Sizlerde de var mı akıntı? Özellikle normal doğum yapan arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…