Selam kızlar , hayırlı kandiller hepimizedualarda buluşmak ümidiyle
ben bu aralar gelemedim okuyamadım bileev işlerine yetişemiyorum bile sık-sık kızımla dışardayız havalar iyi oldukça sizler , bebişleriniz nasıllar 0 öptük kocaman
kızlar biz artık avm lerdek oyun alanlarında oynayabiliyoruz
dün trene bindik, atlı karıncaya bindik
onları öyle görmek ne büyük bir mutluluk
allahım sana sonsuz şükranlar ve şükürler sunuyorum
bu canlar için
biz muz,elma,armut,portakal,mandalina,ayva ve de 2 küçük çilekle tanıştık bugüne dek..
kavanoz meyve pürelerinden de veriyorum haftada 2-3 kere
Ayva hiç vermedim, en çok elma, armut, portakal, muz yedi. Zorunda kalmadıkça ben de kavanoz maması vermiyorum ama meyve karışımlarından yediği de olmuştur. Bugün böğürtlen-şeftali-yenidünyayı sütlü tahıl karışımıyla blenderdan geçirip yedirdim.
Kızlar sizin bebeklerinizin yemesi nasıl? Benimki mama sandalyesine oturmuyor hiç, önceden yastığa yatırıp reklam ya da pepeyi açıp yediriyordum, şimdi sürekli geziyor. Oda oda dolaşıyoruz yerken. Zaten iştahı da yok bu aralar. Abartısız 1 saat uğraştığım oluyor yedirmek için. Zorlamıyorum ama türlü şaklabanlıklar yapıyorum. Bazen işe yarıyor bazen döküp saçıp kaçıyor. Evin her tarafında onun izleri var. Mama sandalyesine otursa işim daha kolay olacak ama yedirmeye çalışırken çok sinirleniyorum bazen. Önerileriniz var mı?
Bugün parktaytık her çocuğun elinde bi abur cubur bizimkide mama mama deyip duruyor şimdi bi şekilde kandırıyorumda ilerleyen Zamanlarda neyapalım bilmiyorum ben patates cipsi falan yedirmem çocuğuma. Aslında nekadar yanlış Park'ta böyle şeyler yedirmek hasta olup yitirmeyen çocuklar oluyor, alamayanlar oluyor, benim gibi yedirmek istemeyenler oluyor... Bugün bi bebek vardı ancak Serra kadardır kızda bi göbek vardı benim okadar göbeğim yok daha bide çocuğun eline patates cipsi vermişler üzüldüm çocuğa ya
Ayva hiç vermedim, en çok elma, armut, portakal, muz yedi. Zorunda kalmadıkça ben de kavanoz maması vermiyorum ama meyve karışımlarından yediği de olmuştur. Bugün böğürtlen-şeftali-yenidünyayı sütlü tahıl karışımıyla blenderdan geçirip yedirdim.
Kızlar sizin bebeklerinizin yemesi nasıl? Benimki mama sandalyesine oturmuyor hiç, önceden yastığa yatırıp reklam ya da pepeyi açıp yediriyordum, şimdi sürekli geziyor. Oda oda dolaşıyoruz yerken. Zaten iştahı da yok bu aralar. Abartısız 1 saat uğraştığım oluyor yedirmek için. Zorlamıyorum ama türlü şaklabanlıklar yapıyorum. Bazen işe yarıyor bazen döküp saçıp kaçıyor. Evin her tarafında onun izleri var. Mama sandalyesine otursa işim daha kolay olacak ama yedirmeye çalışırken çok sinirleniyorum bazen. Önerileriniz var mı?
Ya Rabbi kafayı yemek üzereyim. Hakkaten yemek üzereyim.
Yavrum yine hastalanıyor kızlar.
Dün akşam ateşi çıktı. Sadece kafası ateşleniyor. Şurup verdim. Sabah da vardı ateşi.
Ya niye böyle oluyor, neye dikkat etmiyoruz anlamıyorum.
Ne kalın ne ince giydiriyorum, banyo sonrası jet hızıyla giydiriyorum.
Hepi topu 15-20 dk kalıyoruz dışarda.
Kapşonlusu kafasında.
Burnu akmıyor, ama geniz tıkanık belli.
Yemesi içmesine de dikkat ediyorum. Siz biliyorsunuz, menülerden bahsedildikçe yazıyorum buraya.
İğneler üstündeyim şu an.
Dişleri çıkmaya devam ediyor, acaba ondan mı?
Ama ara ara da hapşuruyor.
Tıkandım.
Canım o zaman 1 saat seansımız 5 seans olur diye korkuyorum, çocuk yemeden de yaşıyor. :)Arkasinda dolasmakla pek iyi etmemissin cnm. Nasil alisirlarsa oyle gidiyorlar. Benimki de dolasmami lstiyo ama ben oturup kalkmiyorum yerimden gel diyorum. Yicekse geliyo zaten
Cogu zaman mama sandalyesinde bikac oyuncak yada dergi falan veriyorum eline onlarla oyalanirken yiyo. Bisey koymasam onune ayaga kalkiyo atagini asagi saliyo korkutuyo beni.
Dün akşam ateşi çıktı. Sadece kafası ateşleniyor. Şurup verdim. Sabah da vardı ateşi.
Kapşonlusu kafasında.
Yemesi içmesine de dikkat ediyorum. Siz biliyorsunuz, menülerden bahsedildikçe yazıyorum buraya.
Tıkandım.
ben mama sandalyeine oturtmadan kemerlerini bağlamadan yediremem o yüzden hiç yatarak falan yedirmedim döner kaçar gider açtıramam ağzını, mama sandalyesinde de çok sıkılıyo,bi sürü şey verip oyalamaya karşısında bilgisayarda canım kardeşim pepee reklam falan açıp idare ediyorum...son kaşıklarda iyice sıkılınca en yasak şeyler (çok da tehlikeli olmayan küçük cezve limon sıkacağı kaşık çaydanlık kapağı gibi şeyler) daha önce verilmemiş ilgisini çekecek şeyler veriliyo... çok iştahsızsa baştan beri yemiyosa aç olduğu halde o zaman reklam afalan daldığında burnuna birazcık dokunup öyle de yedirebiliyorum :)
Ya kızlar bir şey soracağım [Nasıl bir giriş cümlesi bu :)]
Hasta olduğuna yanmam da huy değiştirdiğine yanarım derler ya.
Oğlum hasta olunca izin almıştım, bir hafta beraberdik, sonra teyzemiz ameliyat oldu, derken 20 gün birlikte vakit geçirdik.
İşe başladım şimdi.
Evde inanın sürekli "Beni kucağına al" modundayız. Her beş dakikaya bir geliyor. Sürekli kollarını uzatıyor bana.
Bunu sadece bana yapıyor ama.
Dün babası gelince "oğlum babanın yollarını bu kadar gözleyeceğimi hiç bilmezdim" dedim, attım babasına.
Onun yanında yöresinde dolanıyor, toplasanız iki kez kucak istiyor.
Bu konuda fikriniz/yorumunuz var mı acaba?
Ne yapmalı, nasıl davranmalı bilemedim..
Daha şimdiden veriyorlarsa yazık valla ya ben de ileride diğer çocuklardan görücek nasıl anlatıcam derdindeyim. 11 aylık çocuğa türk kahvesi verenleri gördüm ya şaşırdım kaldım böyleBugün parktaytık her çocuğun elinde bi abur cubur bizimkide mama mama deyip duruyor şimdi bi şekilde kandırıyorumda ilerleyen Zamanlarda neyapalım bilmiyorum ben patates cipsi falan yedirmem çocuğuma. Aslında nekadar yanlış Park'ta böyle şeyler yedirmek hasta olup yitirmeyen çocuklar oluyor, alamayanlar oluyor, benim gibi yedirmek istemeyenler oluyor... Bugün bi bebek vardı ancak Serra kadardır kızda bi göbek vardı benim okadar göbeğim yok daha bide çocuğun eline patates cipsi vermişler üzüldüm çocuğa ya
benim oğlum en rahat mama sandalyesinde ve maalesef reklam-çizgifilm (o da hepsi dikkatini çekmiyor vroomiz-pepe-canım kardeşim-niloya) yiyor yoksa yatarak filan hayatta olmaz kaldı ki sırtında akrep var sanki uyutmayı bile kollarımda ağzında göğsüm sağ sol yaparak yapıyorum..ben de sinirleniyorum cnm yemediğinde ama o o sırada gülüyor :) ellerinde oynatıyorlar bizi..Ayva hiç vermedim, en çok elma, armut, portakal, muz yedi. Zorunda kalmadıkça ben de kavanoz maması vermiyorum ama meyve karışımlarından yediği de olmuştur. Bugün böğürtlen-şeftali-yenidünyayı sütlü tahıl karışımıyla blenderdan geçirip yedirdim.
Regaib Kandilimiz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Hayırlı kandiller hepimize kandiliniz mübarek olsun...
Ben de bikaç kere amam sandalyesine koymadan vermeye çalıştım ama baktım yerinde durmuyor kaçıyor baş edemedim koydum mama sandalyesine. Türlü şaklabanlıklarla yediriyorum ya da mutfakta tv var onu açıyorum. Bazen de eline oyuncak dergi falan veriyorum onlarla oyalanırken yediriyorum. Bi an önce sandalyesine alıştırsan iyi olur canım peşinden koşturmakla baş edilmez. Hem de yemediğimde nasılsa peşimden koştururlar düşüncesi olmasın çocukta.
benim oğlum en rahat mama sandalyesinde ve maalesef reklam-çizgifilm (o da hepsi dikkatini çekmiyor vroomiz-pepe-canım kardeşim-niloya) yiyor yoksa yatarak filan hayatta olmaz kaldı ki sırtında akrep var sanki uyutmayı bile kollarımda ağzında göğsüm sağ sol yaparak yapıyorum..ben de sinirleniyorum cnm yemediğinde ama o o sırada gülüyor :) ellerinde oynatıyorlar bizi..
Epey zaman önce mama sandalyesinde yedirmeye çalışmaktan da vazgeçmiştim öyle olunca sandalyeyi de kaldırmıştım. Tekrar çıkartıp tekrar bir deneyeyim, belki değişik gelir bu kez. :)
Epey zaman önce mama sandalyesinde yedirmeye çalışmaktan da vazgeçmiştim öyle olunca sandalyeyi de kaldırmıştım. Tekrar çıkartıp tekrar bir deneyeyim, belki değişik gelir bu kez. :)
:) ben gittiğim yerlerde bilgisayar sandalyesi varsa ona oturtup arkasından bağlıyorum tülbentle..yoksa da birisinin kucağına veriyorum..
önüne oyuncak yada ilgisini çekebilecek bir şey koy canım...bizimkinin önünde genelde eski kumandamız,kepçe,bir de araba olur
Kapşonlusu kafasında.
Tıkandım.
Öncelikle hayirli kandiller arkadaslar... dualarda bulusalim insaallah, hasta bebekler iyilessin hasta olmasinlar hic anneler de yataktan uykusunu almos olarak kalksinlar)
Bi sorum var; balik verdiğinizde gun icinde yogurt yediriyor musunuz? Az once aklima balik dustu pazar var cikip aliyim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?