2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

sabah jel aksam iğne yaptırıyorum canım..pıhtılasma sorunum yok.clexane ı opudan sonra kullanmaya basladım bebe asprini de kullanıyodum lekelenme baslayınca ikisini de bıraktırdı.aşırı dayanılmaz değil ağrılarım da arada keskin ağrılar giriyo 5 10 sn sürüyo geçiyo.bazen de adet olacakmısım gibi ağrıyo bol bol yatıyorum..aradım simdi hemsireyi merak etme sorun olmaz normal dedi..6 ağustosu beklicem artık inşallah sorun çıkmaz yaa...

evet canim doktorlar biliyorlar.malesef bazen biz inat ediyoruz.evet epidural normal dogum cok iyi.ama saglikli dogdukdan sonra oda farketmiyor canim

maşşallah canım benim maşşallahhhh hem gülerek hem gözlerim dolarak okudam vallahi küçük meleğin hepimizin yüzünü güldürdü Rabbimde onu ve annecinin yüzünü güldürsün inşallah

tatlı bal kaymak annişkolar dr un verdiği test sonuçlarını gidip aldım geldimde çok şükür temiz herşey normal seyrinde çıktı sayfada ilerlemiş bugün kesintisiz devam ediyor kayracım ne güzel senin adına sevindim inşaallah bizlerde görürüz

öyle oldu canım.oo maşalahh ne güzel araları çok güzel olcaki kısmet olursa benimde 2. öyle olur.evet annende iyiyken doğru düşünmüşsün.inş iyidir anestesizciler.ben 3 kez ameliyat oldum vakityle uyandım sanırım ben korkmuyorum tecrübeden.birde yumurta toplanırkende anestezi aldım ve yine vaktiyle uyandım doğumda da aynı anestezici olursa süper.inş allah hepimize kolaylık versin.üzmesinler

hmm anladım, oo süper hemirede normal demiş :)) hadi bakalım inş 6 ağustosta güzl haberlerle dön, kalp atışını duydun mu sen ? benimde randevum 8 indeydi ama öne çekcem 6 ya.ilk kez kalp atışını dinlicez, atıyo ama.eşimde şehirdışında benim tayinci, pztsi olursa izin alıp geleyim diyor.inş alırsam beraber güze haberlerle döneriz.

ben ilk defa ultrasona gidicem canım..test pozitif olunca 20 gün sonra gel dedi bana.inşallah ptesi güzel haberlerle döneriz

merhaba kızlar nasılsınız
çalıştığımdan siteye arada girebiliyorum ama maşallahınız var geriye dönük okunmuyor

kayra gözün aydın inşallah hep böyle devam eder sağlıkla kucağına alırsın

ben ilk defa ultrasona gidicem canım..test pozitif olunca 20 gün sonra gel dedi bana.inşallah ptesi güzel haberlerle döneriz

hadi inş güzel haberlerle gelirsin :) güzel heyecanlarmış bunlar.. rabbim daim etsin

çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sewindim canımm kesin erkek benimde oğlumdayken erkenden kolları bacakları çıkmıştııı hemencikk
ben dktordan geliyorum şimdi kese yukarı çıkmış karnımdan ultrasonla gördü ama ortada daha bebek filan yok
doktor değerin düşük ama bu anormal olcak anlamına gelmezzz dediii bekliycez we görücez karnından görmemde ilerlediğine işaret eder dedi sewindim mutlu oldumm

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan varmı aranızda.?
Ben kullanıyorum göbekden. 0.8 clexcan

Kullanıp bacakdan olan varmı acaba?

Kizlar ben çıkıyorum. Yogurtlu eristeli corba yapacagım. Oğlum cok istahsiz bu aralar.optum hepinizi

gözün aydın bebişin kalp atışlarını duymuşsun.. ne güzel tarif edilmez bir duygu olsa gerek
ben hamile olduğumu öğrendiğim gün sevincimden nasıl ağladım varya durduramadım :) kalp atışında nasıl olurum bilmem :)

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan varmı aranızda.?
Ben kullanıyorum göbekden. 0.8 clexcan

Kullanıp bacakdan olan varmı acaba?

ben 0,4 lük kullanıyorum günde 2 tane. ama göbekten. dilersem bacak veya koldanda olabilirsin demişlerdi.

bu iğneleri neden kullanıyorsunuz kızlar dr bana sadece folik asit verdi başka ilaç kullanmıyorum siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ??

Canım benim kanımda pıhtılaşma çıktı o yüzden verdi doktor.9 ay boyunca olacaksın dedi.
elevit ecoprin ve folidoce kullanıyorum.

bu iğneleri neden kullanıyorsunuz kızlar dr bana sadece folik asit verdi başka ilaç kullanmıyorum siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ??

Canım benim kanımda pıhtılaşma çıktı o yüzden verdi doktor.9 ay boyunca olacaksın dedi.
elevit ecoprin ve folidoce kullanıyorum.

Kızlar bu gün 6+3 üz ve bebeğimizin kalp atışlarını dinledik pıt pıt diye :)
15 gün sonra yeniden gidicez. çok heycanlı :)

selamlar herkese nasılsınız güzel hamişler ve cici bebişleri

hoşgeldin canım nerelerdesin hayırdır topiğe kırgınım demişsin seni küsterecek ne yaptık gelmiyorsun sık sık görmek istiyorum seni topikte yokluğun hissediliyor

bu arada ne güzel ya kıpır kıpırmış bebişin ben sana diyeyim seninki kesin erkek erken canlanır kıpırdanır erkek bebekler gözün aydın inşallah hep böyle devam eder sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…