2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

haydi geçmiş olsun şekerim benimde bugn çıktı sonuçlarım Allaha şükürler olsun hepsi iyi kızzzz dr sana 2 hafta sonra gel demiş bizimkisi bayramdan sonra gel dedi ben ne yapayım ve unutmadan bunu söyleyeli 1o gün oldu ((

merhabalr hamişllerrr....
benim bulantılar yemek yemedikçe benimle,çok değişik bi duygu.Kusma hissi,bulantı....Yavrum benimle çok şükür,herşeye değer...bulantıya da kusmaya da...Annelik nasıl br hismiş yavaş yavaş işliyor içime.

canım benim bana biri 4 hafta sonra dedi buda 2 hafta sonra dedi ama buna gideli 2 hafta olmuştu zaten yani aralık olarak bakarsan 4 hafta oluyor.ben duramam ya haftaya başka birine gider bakar gelirim:)))

Huhuuuuu bende mart annesiyim:) rabbım hepımıze saglıklı akıllı hayırlı evlatlar versın ınsallah:)

huhuuu hoşgeldin hayırlı olsun...:)))

ben pazartesi gidiyorum doktoraa....Yavrumu göreceğim hayırlısıyla,inşallah iyidir,ayrıca hareketli,canlı ilk kez görme durumum olacakttır.7+2de gittiğimde doktor"göstersem de anlayamazsın,ufacık daha.kalp atışı var,görülüyor" demişti.Şimdi hareketlenmiştir yavrusu....Çok heyecanlı,biraz da stresliyim...

kendimi fazlaca anlattım sanırım.
çalışan bir hamiş olduğum için paydos vaktim geldi,umarım sizlerle konuşma fırsatımız olur ve bebişlerimizle güzel günler geçiririzzzz...

kızlarr selamm doktorlar sizden idrar testi falan filan istemişler benden tsh,hemogram(tam kan testi),rubella,bide elize mi ne? öle bir test yani idrar testi filan yapadılar acaba bukadarı yeterlimidir?:44:

Arkadaşlar bu ayın 16 sında ikili testim var ense kalınlığı ölçüsüne filan bakılacak rabbim sağ salim,hayırlı sonuçlarla atlatabilmemizi nasip etsin inşallahh..şimdiden çok merak ediyorumikili testi yaptıran arkadaşlar varmı acaba aramızda?:26:varsa sonuçlar nasıl çıktı,nasıl cıkması gerekiyor yazabilirlermi?.... Buarada kızlar yetişemiyorum size geceden girmiştim maşallah bir girdim ki 35-40 sayfa olmuşşelimden geldiğince okuyorum hepinizi..gözlerim ağrıyorr artıköpüldünüzz canımmm

amiinn amiinn...bende haftaya baslayayım yavastan o zaman hangi markanınkini kullanıyosun peki tatlım???
johnson baby gülümmm.

hayırlı haberlerle gel canım...

canım sen baya öndesin bizden ilk yaptıranlar sizler olacaksınız.daha yaptıran yok.önce burun kemiğine bakacak inş normal çıkar sonra nt yani ense kalınlığı ölçülecek.yaş riski falan var.free bhcg ve pap/a değerlerine bakılacak.zaten yazar high risk low risk diye...sende anlarsın bakınca ben yorumlayabiliyorum artık....

kızlarr selamm doktorlar sizden idrar testi falan filan istemişler benden tsh,hemogram(tam kan testi),rubella,bide elize mi ne? öle bir test yani idrar testi filan yapadılar acaba bukadarı yeterlimidir?:44:

yeterli canım....korkma gerekli olanları istemiş zaten...

Canım ben 11 hftalığım am karnım biraz büyüdü o yüzden kullanmaya başladım bende LIERAC kullanıyorum ve çok memnunum bebe yağı yada vazelin yada badem yağı kullanmayın grçekten kıllanma yapıyor göbek iğrenç kıllı kıllı oluyor bn lıeractan memnunum internetten atın alın kampanyalar var ben 2 kutusunu 71 tl ye aldım yanındada mutela nın bebe pişik kremini yollamışlar hediye:) Ben dermoeczanemden aldım int.ten.

Canım benimde 11 inde yapılacak 2 li teestim sana yazarım nasıl olduğunu sonuçlarını falan sende yapıldığında yazarsın işallah güzel sonuçlar alırız hepimizz bebişlrimiz doğana kadar hep güzel şeyler duyarız inşallahhhh:)

diğerlerini bilmem ama bebeyağı asla kıllanma yapmaz ben iki hamileliğimdede kullandım yapmadı.doğduktan sonrada bebeğime kullandım yapsa bebektede yapardı...lierac evet 6.aydan sonra kullandım ve kesinlikle tavsiye ederim.

sıkıntı olmaz ya korkma..yaşın kaç???zaten biliyormusun 100 çıksada 10000 çıksada bir ihtimalde biziz.allah esirgesin bununla imtihan etmesin...

ben lierac aldım bugün internetten sipariş etmiştim bugün geldi kampanyalıydı 2 aldm tek fiyat ödedim çok araştırdm en iyisi bu kullananlar da tavsiye edince aldım başlıyacam kullanmaya lohusalık bitene kadar kullanılacakmış

sevindim canım iyi çıkmasına valla benim doktorum da 3 hafta arayla geleceksin bundan sonra demişti son kontrolümde bende haftaya gidecem artık sabretmek zor her an göresim var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…