slm arkadaşlar.çok şükür bende hamileyim. hesap yapacam ama adetin başlangıcımı yoksa bittiği gün mü hesap ediliyo bilmiyorum.
ben temmuzun 11 adet oldum. 16-17 temmuzdada bitti.
topikte sizler sat- bat yazıyorsunuzya bunlar ne demek.
kizlar ben kizima hamisken 4 ayindan basladim krem ve yag surdum.gunde 3 4 defa.esim bana kafayi yedin diyordu.ama malesef yine catlak olusdu.ustelik hic kasimadim ben.neden sizce:44::44:acaba krem azmi surdum:44::44:ve kizimin hatirasi catlaklarim hala karnimda onun cani sag olsun sizce bu bebisdede surmelimiyim.
Canim ilk adet gununden bu yana hesapliyacaksin.. Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe burdan yapabilirsin
SAT-son adet tarihi
BAT-beklenen adet tarihi
Kullanici kontrol paneline gir.. Profili duzenle tikla.. Kisisel bilgilerde Bebeginizin tahmini dogum tarihine cikan tarihi aralarinda cizgi birakarak ekle..
Sagolun kizlar Allah razi olsun.. Sohbetlerinize artik bende katilacagim zamanim oldukca..
Yarin Allah izin verirse hastaneye gitmeyi planliyorum.. Gelismelerimizi yazarim ins.
Coktandir bebisimi gormuyorum merak ediyorum:44:
Buyumustur artik cunku karnimda buyudu.. seyirmelerde artti.. 4-5 hafta sonra hareketlerini iyiden iyiye hissederim
canım teşekkür ederim. beki benim SAT ım 11 temmuz mu?
Sürmelim ben ankaraya yeni taşındım sende burada oturuyorsun sanırım bana hastane ve doktor hakkında bilgi verirmisin
slm arkadaşlar.çok şükür bende hamileyim. hesap yapacam ama adetin başlangıcımı yoksa bittiği gün mü hesap ediliyo bilmiyorum.
ben temmuzun 11 adet oldum. 16-17 temmuzdada bitti.
topikte sizler sat- bat yazıyorsunuzya bunlar ne demek.
Evet canim
Canim bende hastane konusunda tecrubeli degilim.. kizimi yurtdisinda dogum yapmistim.. bu bebegimi devlet hastanesinde yani ankara tip fakultesinde dogurmak istiyorum
yarin basliyacagim bakalim..
selam anneler.nasilsiniz.bebisler nasil. ben bu gun kendimi cok yorgun ve ac hissediyorum
kızlar yaa gebee kıyefeti almaya ne zaman başlayalalımmm çok istiyorumm almakkk
kızlar yaa gebee kıyefeti almaya ne zaman başlayalalımmm çok istiyorumm almakkk
selam. bende biraz vicdan azabı çekiyorum :26:markete gittim biraz ondan biraz bundan derken baya yüklenmişim yolda pişman oldum ama .
ben de özeniyorum ama erkenden de göbeğim çıksın istemiyorum
Suan daha cok erken canim 4-5 aylikken almaya baslariz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?