2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Sagolun kizlar Allah razi olsun.. Sohbetlerinize artik bende katilacagim zamanim oldukca..

Yarin Allah izin verirse hastaneye gitmeyi planliyorum.. Gelismelerimizi yazarim ins.

Coktandir bebisimi gormuyorum merak ediyorum:44:

Buyumustur artik cunku karnimda buyudu.. seyirmelerde artti.. 4-5 hafta sonra hareketlerini iyiden iyiye hissederim

Canim ilk adet gununden bu yana hesapliyacaksin.. Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe burdan yapabilirsin
SAT-son adet tarihi
BAT-beklenen adet tarihi
Kullanici kontrol paneline gir.. Profili duzenle tikla.. Kisisel bilgilerde Bebeginizin tahmini dogum tarihine cikan tarihi aralarinda cizgi birakarak ekle..

büyüklerimiz hep der çatlama yapısaldır diye çatlayacağı varsa çatlar zaten belki kremlerle bunu en aza indirmişsindir. bence yine sür çatlarsa (ki öncekine göre daha az olur çünkü çatlayacağı kadar çatlamış karnın) sürmedim ondan çatladı demezsin:)

iyi akşamlar güzel anneler ve onların göbişindeki tatlı melekler...
bu topicin hızına yetişemiyorum yahu,hergün oku oku yazmaya halim kalmıyor
mide bulantılarım azaldı gibi daha doğrusu midem bulanınca soda içiyorum pek bişey kalmıyor...
bir selam vereyim dedim güzel annişlere...
he bu arada sürmeli benim bebişiminde kalbi pıt pıt atıyor,güncellermisin bizide teyzesi
hepiniz bebişlerinize ve kendize iyi bakın,rabbime emanetiz iyi akşamlar

Sürmelim ben ankaraya yeni taşındım sende burada oturuyorsun sanırım bana hastane ve doktor hakkında bilgi verirmisin

canım teşekkür ederim. beki benim SAT ım 11 temmuz mu?

Evet canim

Sürmelim ben ankaraya yeni taşındım sende burada oturuyorsun sanırım bana hastane ve doktor hakkında bilgi verirmisin

Canim bende hastane konusunda tecrubeli degilim.. kizimi yurtdisinda dogum yapmistim.. bu bebegimi devlet hastanesinde yani ankara tip fakultesinde dogurmak istiyorum

yarin basliyacagim bakalim..

sevgili hamileler çok teşekkür ederim.hesapladım tamam.
allah hepimize çok güzel hamilelik geçirmeyi ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

hoşgeldin hayırlı olsun cnm... baz alınan tarih son adet tarihinin ilk günüdür yazmışsın zaten 11 temmuz...sat, son adet tarihi demek... bat ise bir sonraki adet tarihi...

Evet canim

Canim bende hastane konusunda tecrubeli degilim.. kizimi yurtdisinda dogum yapmistim.. bu bebegimi devlet hastanesinde yani ankara tip fakultesinde dogurmak istiyorum

yarin basliyacagim bakalim..

Anladım canım bende devlet hastanesi ve özel hastane arasında kararsız kaldım hiç birisi hakkında bilgim yok artık araştırıp öğrenecem

selam anneler.nasilsiniz.bebisler nasil.ben bu gun kendimi cok yorgun ve ac hissediyorum

kızlar yaa gebee kıyefeti almaya ne zaman başlayalalımmm çok istiyorumm almakkk

selam. bende biraz vicdan azabı çekiyorum :26:markete gittim biraz ondan biraz bundan derken baya yüklenmişim yolda pişman oldum ama .

niye vicdan azabi cekiyorsun,,,:26::26::26::26::26:

ben kizima hamileyken arasdiirmisdim.ne zaman hamile kiyafeti alayim diye.yanlis hatirlamiyorsam uzman tv.de gormusdum.hamile kiyafeti almanin bir zamani yokmus.bu tur kiyafetler rahat kiyafetler olduklari icin istedigin zaman giye bilirsin.ama ben 6 aydan sonra aldim.cunki karnim yoktu.ciksaydi 2 aylik olsa bile alirdim herhalde rahat etmek icin

kismet olursa insallah ben boyle seyler alicam.cunki karnimiz kista cikacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…