kızlarr hepinizee selamm..bebişimi gördüm bugün..kıyamam ilk kez uyurken denk geldiyanlız biraz üzüldüm bugün 1 hafta geriden geliyormuş bebişimm bugün yapıcaktı 3 lü testi yapmadı 1 hafta sonra dedi çünkü 1 hafta geride dedii morelim alt üst oldu yoo üzülmene gerek yok dedi ama nasıl üzülmemm.magnezyum idrar tahlili tekrar karaciğer tahlili filan yaptırdı hepsi normal karaciğer yine yüksekk onuda muhahakkak baktırman lazım dedii..off rabbime şükür iyi beebişimde neden geriledi şimdi? allahım yardım etsinn en son 11.4 cm di şimdi 10.9 çıktı? neden acaba:26:küçülme ihtimali nasıl olurrr..erkeğimin bibiside iyice belirginleşmişş
yok canim hic boyu kisalir mi cocugun, olacak sey degil, kesin doktorun yanlis olcmustur, sonra bu olcumler her gittigimizde degisecek, hep ayni gitmiyo yani, bak su linke bi bak Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 15.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe burda ultrason degerleri ile ilgili cok guzel bilgiler var, eger iki haftadan fazla geride ya da ilerde olmadigi surece sorun yokmus, benim de bazi olcumlerim gunumden 3 gun ilerde bazilari 3 gun geride, sonucta bular milimetrik hesaplar, sen hic uzme kendini, beslenmene ve vitaminine devam et, oolusun saglikla buyuyor Allah'in izniyle
banada durum tuhaf geldi boyun kısalması nebileyim saçma geldii..1 haftadır yumurtayı kesmiştimbayat gibi gelmeye başladı tadı miğdemi bulandırdığı için.. ondan mı oldu kii...:44: offf ben 20 cm beklerken...
Iyı aksamlar guzel anneler.bugun bıraz buruk ıcım.yıllardr cocuk sahbı olmak ıstyn bı arkadsm en sonunda tedavıyle hamıle kaldı.ama ikızlerın kalbı durmus.o kadar üzgundu kı.elınd avuncundakı herseyı verdıler. Tedavı hem maddı hem manevı sarstı onları.cok sanşlı oldugmuzu unutmadan hamd edelm rabbımıze.bol bol dua ıle bebıslermzı saglıkla dunyaya getrmek nasıp olsun hepımze
bulunmadi herasles(( dusuk tehlikesi yasadigim dan dolayi sadece pit pitlarina odaklanmistim yawrumun duyunca mest oldum herseyi unuttum :))) sorsaydim soylermiydi acaba? onuda bilmiyorum :44: sen ogrenebildinmi bebisinin cinsiyetini? ogrenebilenler cok sansli hic hayal kuramiyorum :))
yok yok doktorun ya bu olcumde ya da bir oncekinde hata yapmis, sen takma hic, bak bir hafta sonra goruceksin bebisini saglikla ve bize de guzel haberleri yazicaksin insallah, bol bol dua et, Rabbim hepimizin bebegine sagliklar ver, amin.
kızlar ya bişi sorucam,nette okuduğumda bebeklerin anne sesini duyma haftası olarak 16.hafta yazıyodu,bu standar 15+0 ile 15+6 haftasıdır dimi..ben 15+2 deyim..hayır öyleyse bebişimle düzgün düzgün konuşayım..agucuk gugucuk deyip duruyorum2 hafta sadece anne sesini duyuyomuş,düşüncesi bile heyecanlı
canım o haftalarda bebek rahimdeki sesleri algılarmış.. 25 haftadan itibaren anne sesini ayırt edermiş..
inşallahhh...valla sevinemedimm bugünbunada şükür inşallahhh deiğin gibi olur canımm rabbime emanetiz inşalahh..başım ağrımaya başladı hemde zonkluyorr ben çıkıyorum kızlar hepiniz öpüldünüzz ve minişlerniz
kıslarrr bayıldım. benim yavrum sesimi mi duyacak 2 hafta sonra:) ben daha konuşmuyorum yavrumla ama gönül bağı kuruyorum onunla.
ya benden daha ileride olan ve bebeğinin hareketlerini hisseden anne adayları. biraz bize de anlatın nasıl bi şey bu hareketler. biz nasıl anlayacağız. :))))) çok mutluyum sabaha nazaran artık baş ağrım yok ve rahat uyuyabileceğim çok şükür. bi güzel haber vereyim bi de size. arkadaşım doğum yapmış az önce. normal doğum için gitti ama sezaryen olmak zorunda kalmış. hala hastanede ve 3 saat kalmış doğumhanede. biraz tedirgindim. eşim eşini aradı. çok şükür iyiymiş bebek de anne de baba da:)) öpüldünüz k k nın gelmiş geçmiş en güzel mart anneleri:))
kızlarr hepinizee selamm..bebişimi gördüm bugün..kıyamam ilk kez uyurken denk geldiyanlız biraz üzüldüm bugün 1 hafta geriden geliyormuş bebişimm bugün yapıcaktı 3 lü testi yapmadı 1 hafta sonra dedi çünkü 1 hafta geride dedii morelim alt üst oldu yoo üzülmene gerek yok dedi ama nasıl üzülmemm.magnezyum idrar tahlili tekrar karaciğer tahlili filan yaptırdı hepsi normal karaciğer yine yüksekk onuda muhahakkak baktırman lazım dedii..off rabbime şükür iyi beebişimde neden geriledi şimdi? allahım yardım etsinn en son 11.4 cm di şimdi 10.9 çıktı? neden acaba:26:küçülme ihtimali nasıl olurrr..erkeğimin bibiside iyice belirginleşmişş
kızlar ya bişi sorucam,nette okuduğumda bebeklerin anne sesini duyma haftası olarak 16.hafta yazıyodu,bu standar 15+0 ile 15+6 haftasıdır dimi..ben 15+2 deyim..hayır öyleyse bebişimle düzgün düzgün konuşayım..agucuk gugucuk deyip duruyorum2 hafta sadece anne sesini duyuyomuş,düşüncesi bile heyecanlı
oyle tabi canim, elleri ayaklari duzgun olsun da insallah, ingilterede de kesinlikle soylememislerdi, ben iki kizimi da erkek diye beklemistimberbatimdir tahmin konusunda, bunda da ikiz kizlar dogurdugumu gormustum ruyamda, bi tanecik oolis cikti
selam canlarım.çok merak etmişsiniz gerek topikten gerek özelden...kusura bakmayın.apar topar yurt dışına çıktım hafta sonu döndüm temizlik okulk vs..oğlumda çok hasta oldu haklada hasta.bende bulantı bitti şimdi yanma ve baş ağrıları hortladı.kilo kaybım devam ediyor serum takviyesi alıyorum.
ÖZPOLATCIĞIM sağol gülüm..beraber görelim nice yılları sevdiklerimizle.unutmamış olmana şaşırdım.eksik olma canım benim.cinsiyetler öğrenilmeye başlamış maşallah yavrulara...okul ve oğlum beni çok yoruyor ama hayırlısı bakalım..
şükür canım benim valla ne oldu bizim hatuna neden girmiyor diye merak ettik seni ,yurt dışına çıktığını duyduk sonra rahatladık korktuk yani,geçmiş olsun canım nesi var oğlunun?serum takviyesi alıyosun demek biraz daha iyisindir inşaallahhh
unutmam canımtarihleri ve isimleri hafızıma kaydederim tekrar ;nice sağlıklı güzel yaşlara canım cinsiyetide öğrenseydim keşke ama 1 ay sonra ya kaldı herşeyin hayırlısı olsun umarım senin içinde güzel bir eğitim yılı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?