2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yok yok kızlar ben bugün karar verdim karnımdaki kıpırtılar benim oğlummmmmmmmm

çok güzel bişey yeee ama babası kılıklı karınını doyurana kadar selam vermiyo :16:

evet canım radyoloji uzmanı yapıyorsa en uygunu oluyor,kendi dr yaparsa ya da prof. ücret artıyor geçen hafta çok araştırdım kafam iyice karıştı ama emin olduğum şey 4 boyutlu ile ayrıntılı ultr. aynı olmadığıydı bazı sitelerde özellikle belirtilmiş DR.Kağan KOCATEPE halk arasında bunların karıştırıldığını aynı şey olarak bilindiğini yazmış burda kızlara da sordum şöyle dediler bazı hastanelerde 4 boyutlu ultrasonla bakarak ayrıntılı ultrason yapıyorlarmış yani yine 4 boyutlu cihazla bakıyorlar cd vs veriyorlar aynı zamanda sağlık tetkiklerini de yapıyorlar ölçümleri alıyorlar benim olduğum şehirde tıp fakültesi olmadığı için devlet hast beni ankaraya sevkedecekti ama sen ist dasın neden fakülteden de öğrenmiyosun daha uygun olur bence facede de bu konuyu konuşmuştuk çoğu devlette yaptırıyor gereksiz harcama olmasın diye..

günaydın kızlar...

ben de dün bütün gün devlet hastenelerini aradım. vakıf gurabada ayrıntılı ultrason var mı diye sordum, 2 boyutlu olanı var dediler 3 boyutlu ve dörtlüsü yokmuş ne olduğunu anlamadım.

internetten araştırdım. bu 20. haftada yapılan detaylı ultrasonun adı 2 boyutluymuş meğersem...

hala araştırmaktayım umarım iyi bi yerde bulurum özeller gerçekten çok pahalı.

maşallah canım kızına :nazar: bildiğim kadarıyla 4 boyutlu ultrason teknolojik olarak son model olan renkli ultrasn cihazları bunlarda bebek hareketleri ve bebek daha net gözlemleniyor ayrıntılı ultrason da yapılan tetkikin adı bunda bebişin tüm organlarına ayrıntılı olarak bakılıyor canım[/QUOTE]

günaydın kızlar ve sabırsızlıkla beklenen bebişleri :3::3::3: bende kızımı net olarak hissedebiliyorum artık.sadece henüz o kadar sık aralıklarla değil.işin ilginç tarafı kızımız da babasıyla yakınlaştığımızda varlığını belli ediyor nerdeyse şekli bile anlaşılıyor sakinliğinden eser kalmıyor :20::20::20: ya sevincinden ya da kıskandığından :4:
buarada doktorumun göbeğim için verdiği kremden kullanan var mı diye merak ediyorum adı madecassol devlet ödüyor zaten bitkisel içerikli dedi.acaba benim ilkinde çatlağım var diye mi ikinci de onu yazdı :26::26::26:

Ahhhh benim çileğimmmmmm:9: ben face girsemde burayı ihmal etmem ki canım çilakım.. :16: Sizi bırakırmıyım hiçççç:9:
Ne zaman tatile çıkıyorsun bakayım, oğluşun nasıl kıpırdakmı bu aralar:52:

bızı boşlayıp face e fılan gırıosun sandım küsmüştüm...şimdiden iyi bayramlar canım:16:

ıyı sevındım sonu ıyı olsun en onemlısı
:49:

aa sana kım oglan demıstıkı..kesın kızmı hadı hayırlısı:16:

ıyı yolculuklar ıyı bayramlarrrrrrrrrrr:16:

gunaydınnnnnnn :16:

oh oh maşallah amiiin kimsenin bozmasın dilerim:16:

Canlarım ve canları günaydınnnn, güsel mutlu huzurlu bir gün bisim olsun inşallah.
Gördüğüm kadarıyla herkes bebişini hissediyor ne kadannnnn güselllll MAŞALLAH..:16:
Bende sabah uyku arasında en yoğun hissediyorum, çünkü PRENSESİM açlığa dayanamıyor kalk diye tekmikliyor (sanki çok uyuyorumda ) :52:
Usg tartışmaları almış başına gidiyor, herkesin kafası karışık anlaşılan işimiz zor kıslar..

Bu arada EBAHHHHHHHHH nerde girdide benmi görmedim yaaaaa:18:

Canlarım ve canları günaydınnnn, güsel mutlu huzurlu bir gün bisim olsun inşallah.
Gördüğüm kadarıyla herkes bebişini hissediyor ne kadannnnn güselllll MAŞALLAH..:16:
Bende sabah uyku arasında en yoğun hissediyorum, çünkü PRENSESİM açlığa dayanamıyor kalk diye tekmikliyor (sanki çok uyuyorumda ) :52:
Usg tartışmaları almış başına gidiyor, herkesin kafası karışık anlaşılan işimiz zor kıslar..

Bu arada EBAHHHHHHHHH nerde girdide benmi görmedim yaaaaa:18:

maşşalah canım çok güzel bi duygu hissetmek benim oğlumda açken hiç biş tepki vermiyo nezaman karnımı doyuruyorum 15 dk sonra başlıyo hareket etmeye

ebahı bende görmüyorum uzun süredir. en son eşiyle tartıştığında geldi sonrasında gelmedi

Papatya doğru teşhis canım:9: benim dr mesela ayrıntılı usg için bir doç önerdi, ben o arada gittim bi hastanede çalışan ark vasıtasıyla ordan usg randevusu aldım. Kendi doktorumu aradım bana şunu ordu, '' yapan dr radyolog mu perinatalog mu ? RADYOLOG dedim öbürünün ne olduğunu duymadım bile:52: dr ise hayır onu istemiyorum, bu usg önemli ve bi kere yapılsın istiyorum, daha önce yaşadığımız tecrübelerden ötürü radyolog olmasına müsade edemicem dedi. Perinatolog olmalı dedi ve sana söyldiğim doç git lütfen dedi..
Nette yaptığım araştırmalar sonucu, bu usg nin perinatoloji ye ait olduğunu, ve yapan dr ların ya prof ya doç olması gerektiğini öğrendim.

Perinatoloji Nedir? : Prof. Dr. Cihat Şen Perinatoloji, Perinatolog, Doğum, Gebelik bu linki inceleyin derim.. Ama yaşadığı ilde bu bölüm olmayanlar tabiki bu konuda uzm olan radyologlara yaptırsın derim. kıslar. Fiyatlar arasında ki uçurumda bundan kaynaklanıyor

ne kadar keyfi uygulamalar var değil mi?:27::27::27:

ben ayrıntılı ultrason için 6 kasıma randevu aldım ve ücreti 405 lira:47::47:

ama sebebbini sordum? neden böyle farklı uygulamalar var diye

en pahalısını prof. riskli gebelik uzmanları ve prof. kadın doğumcular yapıyorlarmış

radyolog yapıyorsa fiyat daha uygunmuş

uzmanların fiyatları ise daha uygunmuş.

uygulamayı kimin yapptığını sorarsanız fiyatları daha rahat kıyaslarsınız arkadaşlar:44:

MAŞALLAH bebişlerimize yahuuuuu:16: evet ebahı o zamandan beri bende görmüyorum bayada merak ediyorummm

maşşalah canım çok güzel bi duygu hissetmek benim oğlumda açken hiç biş tepki vermiyo nezaman karnımı doyuruyorum 15 dk sonra başlıyo hareket etmeye

ebahı bende görmüyorum uzun süredir. en son eşiyle tartıştığında geldi sonrasında gelmedi

kızlar öle böle değil acip bi sırt ağrısı çekiyorum dün çamaşır katladım ve sonrasında kendimi babaannem gibi söylenirken buldum :9:

kızlar öle böle değil acip bi sırt ağrısı çekiyorum dün çamaşır katladım ve sonrasında kendimi babaannem gibi söylenirken buldum :9:

oo herkez de var bel ağrısı şu hamilelik şikayetlerimiz doğurunca geçicek mi çok merak ediyorum hele de o mide bulanmas hala var olan benm gibiler diyorum artık psikolojik olsu doğursam da geçmicek galiba:35:

Ahhhh benim çileğimmmmmm:9: ben face girsemde burayı ihmal etmem ki canım çilakım.. :16: Sizi bırakırmıyım hiçççç:9:

Yarın cıkıcam canım yarın yarım gun ogleden sonra cıkıcam
ne var bızede tam guın yapsalardı :47:
oglusum hareketlı bu ara yalnız gecelerı uyumuop ne zaman gozumu acsam kıpırdıo.
yaben donerkenonu uyandırıorum
yao benı uyandırıo
yada uyumuyo sıpa :9:
sabah uyanınca oglen 12 ye kadar ses yok
12 de uyanıo
sonra ole ara ara uyuyo
uykuduzenı buysa bıze gece yolcuları dıyebılırsınız sımdıden :52::52:

bu arada ben ebaha ozel mesajda attım
ama yok
tweety de telı olmalı hedıye cekılısı ıcın
bır arasa ya:44:

kızlar bişi sorucam, boğaz yanması yaşayan var mı?
3 gündür benim sanki acı bişey yemişim gibi boğazım yanıyo. midemle ilgili hiçbi sıkıntım yok ama:50:

ben yaşamıyorum cnm yutkunurken falan mı yoksa hep mi yanıyor
yok be bahar, ara ara farkediyorum yandığını. sanki az önce acı bi biber yemişim de boğazımdan yeni geçmiş gibi bi his bırakıyo bende. uzun sürmüyo ama gün içinde 4-5 kez böyle olduğunu farkettim.
internette hamilelikte boğaz reflüsü diye bişeyden bahsediyolar ama o kadar da korkunç değil benimki. ama böyle kalmaz da daha da fena olur mu ondan korktum açıkçası :26:

yok be bahar, ara ara farkediyorum yandığını. sanki az önce acı bi biber yemişim de boğazımdan yeni geçmiş gibi bi his bırakıyo bende. uzun sürmüyo ama gün içinde 4-5 kez böyle olduğunu farkettim.
internette hamilelikte boğaz reflüsü diye bişeyden bahsediyolar ama o kadar da korkunç değil benimki. ama böyle kalmaz da daha da fena olur mu ondan korktum açıkçası :26:

yani azsa bieşey olmaz tabi de ilerlerse falan doktora sormakta fayda var :34:

bende hastayım hassttaaaaaaa eve gitmek istiyorum ama çalışıyorum malesef

Back
X