Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bızı boşlayıp face e fılan gırıosun sandım küsmüştüm...şimdiden iyi bayramlar canım
ıyı sevındım sonu ıyı olsun en onemlısı
aa sana kım oglan demıstıkı..kesın kızmı hadı hayırlısı![]()
ıyı yolculuklar ıyı bayramlarrrrrrrrrrr
gunaydınnnnnnn
oh oh maşallah amiiin kimsenin bozmasın dilerim![]()
Canlarım ve canları günaydınnnn, güsel mutlu huzurlu bir gün bisim olsun inşallah.
Gördüğüm kadarıyla herkes bebişini hissediyor ne kadannnnn güselllll MAŞALLAH..
Bende sabah uyku arasında en yoğun hissediyorum, çünkü PRENSESİM açlığa dayanamıyor kalk diye tekmikliyor (sanki çok uyuyorumda )
Usg tartışmaları almış başına gidiyor, herkesin kafası karışık anlaşılan işimiz zor kıslar..
Bu arada EBAHHHHHHHHH nerde girdide benmi görmedim yaaaaa:18:
ne kadar keyfi uygulamalar var değil mi?
ben ayrıntılı ultrason için 6 kasıma randevu aldım ve ücreti 405 lira
ama sebebbini sordum? neden böyle farklı uygulamalar var diye
en pahalısını prof. riskli gebelik uzmanları ve prof. kadın doğumcular yapıyorlarmış
radyolog yapıyorsa fiyat daha uygunmuş
uzmanların fiyatları ise daha uygunmuş.
uygulamayı kimin yapptığını sorarsanız fiyatları daha rahat kıyaslarsınız arkadaşlar:44:
maşşalah canım çok güzel bi duygu hissetmek benim oğlumda açken hiç biş tepki vermiyo nezaman karnımı doyuruyorum 15 dk sonra başlıyo hareket etmeye
ebahı bende görmüyorum uzun süredir. en son eşiyle tartıştığında geldi sonrasında gelmedi
MAŞALLAH bebişlerimize yahuuuuuevet ebahı o zamandan beri bende görmüyorum bayada merak ediyorummm
kızlar öle böle değil acip bi sırt ağrısı çekiyorum dün çamaşır katladım ve sonrasında kendimi babaannem gibi söylenirken buldum![]()
Ahhhh benim çileğimmmmmmben face girsemde burayı ihmal etmem ki canım çilakım..
Sizi bırakırmıyım hiçççç
Ne zaman tatile çıkıyorsun bakayım, oğluşun nasıl kıpırdakmı bu aralar![]()
Ahhhh benim çileğimmmmmmben face girsemde burayı ihmal etmem ki canım çilakım..
Sizi bırakırmıyım hiçççç
Ne zaman tatile çıkıyorsun bakayım, oğluşun nasıl kıpırdakmı bu aralar![]()
kızlar bişi sorucam, boğaz yanması yaşayan var mı?
3 gündür benim sanki acı bişey yemişim gibi boğazım yanıyo. midemle ilgili hiçbi sıkıntım yok ama![]()
yok be bahar, ara ara farkediyorum yandığını. sanki az önce acı bi biber yemişim de boğazımdan yeni geçmiş gibi bi his bırakıyo bende. uzun sürmüyo ama gün içinde 4-5 kez böyle olduğunu farkettim.ben yaşamıyorum cnm yutkunurken falan mı yoksa hep mi yanıyor
yok be bahar, ara ara farkediyorum yandığını. sanki az önce acı bi biber yemişim de boğazımdan yeni geçmiş gibi bi his bırakıyo bende. uzun sürmüyo ama gün içinde 4-5 kez böyle olduğunu farkettim.
internette hamilelikte boğaz reflüsü diye bişeyden bahsediyolar ama o kadar da korkunç değil benimki. ama böyle kalmaz da daha da fena olur mu ondan korktum açıkçası :26: