2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın anneler ve bebekleri
nihayet gelebildim....geçmişi çok okuyamadım ama sanırım dün merak edenleri olmuş
eşimle sorunları en ince ayrıntısına kadar konuşarak bir şekilde halletmeye çalıştık,o bitti işyerinde sorunlarım vardı amirlerimle gerginim o bitmeden hastalandım bademciklerim şiş ve grip oldum sanırım yaşadıklarımdan dolayı metabolizmam zayıf düştü bir yerden çıktı bugün öğlene kadar işyetim sonrasında az da olsa tatil....
annelerin ve minik bebelerinin bayramını kızım ve ben kutluyoruz...
bu arada P.tesi detaylı ultrasona girdim herşeyimiz normalmiş.....

çok sevindim eşinle herşeyi halletmiş olmanıza :16::16:

çok geçmiş olsun canm salgın var gerçekten dikkat etmek lazım bnde öğlene kadar işyewrindeyim sonrasında tatil bayramınız mübarek olsun tüm ailenin :49::49:

nihayet gelebildim....geçmişi çok okuyamadım ama sanırım dün merak edenleri olmuş
eşimle sorunları en ince ayrıntısına kadar konuşarak bir şekilde halletmeye çalıştık,o bitti işyerinde sorunlarım vardı amirlerimle gerginim o bitmeden hastalandım bademciklerim şiş ve grip oldum sanırım yaşadıklarımdan dolayı metabolizmam zayıf düştü bir yerden çıktı bugün öğlene kadar işyetim sonrasında az da olsa tatil....

hele şükür:53:
ya merak ettık tabı ozelden bıle yazdım sana en son bugun tweety e solıcektık senı arıcaktı.telınde yok bızde ..
ıyı olmana sevındım
burda bırbırımıze alıstık arada bır ben ıyıyım desen yeter
valla merakta kalıoruz.
dun yolda gıoderken ışık dıye bırmagaza gordum
orda bıle aklıma geldın yaa bu kıza noldu dıe
ıyı ıyı sevındım herkes her anne her bebiş iyi olsun inşallah:49::16::16:

çok sevindim canım sorunlarınızı halletmenize umarım birdaha tekrarlanmamak üzere ortadan kalkar
ve çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve ne için olursa olsun üzme kendini tatlım
sevindim kızımızın herşeyinin normal olmasına darısı detaylıya gircek herhes için ve benim için

kızlar ve mini mini yavrularımız hepinizin bayramı mübarek olsun sağlıklı mutlu huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmm:54:

:16:naydın kızlar ve onların minikleri gününüz hayır olsun

günaydın arkadaşlar:21::21::21:

inşallah herkesin bayramı ve tatili çokgüzel geçer:21::21::21:

kendinizi fazla yarmayın, özellikle çalışanlar tatilin ve dinlenmenin tadını çıkarın:21::21::21:

hepinizi öpüyoruz:21: :38::38::38::38:

evde yalnız başıma benim canım sıkılıyo yaaaa:14: oğluşum doğsada onunla oynarken altını silip üstünü deyiştirip peşinden koştururken zamanın nasıl geçtiğini anlamdsam keşke:62::emir_bebek::8::4::55:

ohhh be çok şükür ki iyi haberlerini aldık canım yaaa:16:
valla merak ettik seni ama en sevindiğim şey ayrıntılıdan sağlıkla çıkmış olmanızz, gözün aydın canım benimmmm..
geçmiş olsun hastalığın için... eşinle ilgili sorunları az çok halletiysen işi boşver salla gitsin az kaldı kurtulucaksın inş..

çilakkkk yerim seniii:emir_bebek:

Kıslarrr hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. Sanırım bi kaç gün kimse giremes buralara.. Bu tatili iyi değerlendirip dinlenelim, gezelim, yiyelim, içelim:52:

Kendinize dikkat edin, bebeklerinizede tabii..

Öpüyorum hepiniziiii

slm kızlar dün doktordaydım herşeyimiz normalmiş çok güzel bi kızın olacak dedi doktor ama ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemedim:((( bi sorun yok dedi bazı anneler böyle oluyomuş bi kaç haftaya hissedersin dedi.

22 Ekim 2012 Pazartesi günü amniyosentez oldum ve anlatıldığı gibi ağrı ya da acı hissetmedim(kalçadan vurulan iğneye göre ağrı daha az),içim çekiliyormuşmuş gibi hissetmedim.Şayet uygulamayı yapan işinde uzman bir doktor ise gerçekten de içiniz rahat olsun.Uygulama sonrası 3 gün kullanacağınız 1g'lık antibiyotik doktorunuz tarafından size reçetede yazılacaktır.Antibiyotik kullanırken belki de vitaminlere ara vermeniz gerekebilir.

Selam kızlar...

Hepinize hayırlı bayramlar. Rabbim sevdiklerinizle daha nice mutlu ve huzurlu bayramlar nasip etsin... uzun zamandır giremiyordum. hakikatten bu face beni aldı götürdü buradan. şimdi can sıkıntısından geçmişin hepsini okuyabilirim herhalde. bizim memleketler uak oldugu için eşim ben böyleyken yola çıkmak istemedi. başbaşa yapayalnız bir bayram geçiriyoruz el memleketinde :(:14::14::14::14::14:

Back
X