Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim çok üzgünümBen son aya kadar hic birsey almayı düşünmüyorumoncesinde canım yandı
((
teşekkür ediyorum tatlımOYY OYY HAYIRLI OLSUN CANISIM YENİ TOPİKİMİZ:)))CANSIN KIZ SEN HEYECANINI RABBİM DAİM SONUNU GÜZEL KILSIN İNŞALLAHHHHH...![]()
merhaba tatlım aldıklarını güle-güle keyifle kullanmak nasip olsun inşallahBen de Mart annesi olacağım, bebişimize organik hastane çıkışı ve bir oyuncak, kendime de hamile tshirtlerinden aldık heves ettiğimiz için, ama kiminle konuşsak "sakın almayın, üzülürsünüz." diyorlar. Allah korusun...
amin inşallah tatlım inşallahamin canım inşş:) hep birlikte sağlıkla, mutlulukla, akıllı uslu bebelerimizi giydiririz inş:)
sağolasın Nehirim hoş geldinhayırlı olsun yeni topiğimiz
ayyy heyecanlandım vallahi
ilk öğrendiğimde aldığım beyaz patikler var daha erken azıcık büyüsün sonra ne ciciler alırız![]()
amin inşallah tatlım inşallah
sağolasın Nehirim hoş geldinayy ben o süpriz yapılmış cici beyaz patikleri görmek isterim
aynen zamanla ne ciciler olacak
![]()
aa bu süperr ya başucunda kalsın o bembeyaz patikbabasının baş ucunda duruyor
foto koyarım bi ara![]()
inşallah tatlım roseciğim kendi el emeklerinitopiği dolduralım inşallah bende çok uzun zamandır itediğim için ufak ufak şeyler örmüştümzamanla eklerim bende
![]()
inşallah aminnn sağlıklı evlatlarımız kucaklarımızda olsun vaktinde gelsinler inşallahayy inşallah canım cicilerini giydirip de siteye ekleyeceğimiz günlerde gelir inş![]()
canım zaten konu başlığımızda da hem kendimize aldığımız cicileri ekleyelim zamanlada bebişlerimizin cicileri eklenirkızlar miniğime daha birşey almayı düşünmüyorum daha çok erken ama öncelik benim sanırım...tatile gitmeden önce düz sandalet aldım herşeyim topukluydu ayaklarım çok ağrıdı...garip geliyor düz ayakkabıyla yürümek alışıcam sanırım 9 ay boyunca....şimdi de pantalon ve eteğe ihtiyacım var karnım sıkıyor 200 gram kilo aldım ama nedense bel kısmı sıkıyor ve ben bugün masanın altında düğmelerim açık oturdum![]()
ekleyeceğim canım ya yarın eklerim inşallahBende hiçbirşey almadım, şifa aldıklarını ekle de görelim canım
aynen benimkilerin de bir kısmı hediyeBiz bebeğimize İdilbaby'dan organik hastane çıkışı aldık şimdilik sadece:) Bir de oyuncağı var, köpekcik:))
Abim fenerium'dan fbli bir bebek tulumu aldı:) ablam da english home'den cupcakeli bebek battaniyesi ve tulum takımı hediye aldı:) biz alışveriş etmesek de hediyelerimiz oluyor heheh:) eyvahbebek adlı blogumda resimlerini koydum; ama buraya nasıl koyacağımı hiiç bilmiyorum(