2013 Mart Annelerinin ;) Hem Kendilerine , Hem Bebeklerine Aldığı Ciciler

sifaa

Mucize Prenseslerim
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
11.309
137
413
70 ay hasretle beklediğimden dolayı benim hazırlıklarım çokkk önceden başlamıştı :31:

şimdi gelelim benim cicilere ;)

Son düzenleme:
işte bu topik çok zevkli olacak :46::46::46:

renk-renk , çeşit-çeşit cicilerimizi resimleyip ekleyeceğiz :52::3:

Yüce Rabbim tüm ciclerimizi iyi günlerde keyifle ve sağlıkla kullanmak nasip etsin inşallah :31::49::emir_bebek::nazar:

Ben son aya kadar hic birsey almayı düşünmüyorum :( oncesinde canım yandı :(((

OYY OYY HAYIRLI OLSUN CANISIM YENİ TOPİKİMİZ:)))CANSIN KIZ SEN HEYECANINI RABBİM DAİM SONUNU GÜZEL KILSIN İNŞALLAHHHHH...:nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben son aya kadar hic birsey almayı düşünmüyorum :( oncesinde canım yandı :(((
canım benim çok üzgünüm :5::5::5: ama Yüce Rabbim sana bu evladını kucağına almayı nasip edecek inşallah tatlım sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı hepimiz kucaklarımızda göreceğiz :49::emir_bebek::nazar::38::38::38:

OYY OYY HAYIRLI OLSUN CANISIM YENİ TOPİKİMİZ:)))CANSIN KIZ SEN HEYECANINI RABBİM DAİM SONUNU GÜZEL KILSIN İNŞALLAHHHHH...:nazar::nazar::nazar::nazar:
teşekkür ediyorum tatlım :42::38: fırsat bulup resimleyemedim elimdekileri :37: amin canım inşallah hepimiz sağlıklı-sıhhatlice vaktinde kucaklarımıza alalım :49::emir_bebek::nazar::16::16::16:

Ben de Mart annesi olacağım, bebişimize organik hastane çıkışı ve bir oyuncak, kendime de hamile tshirtlerinden aldık heves ettiğimiz için, ama kiminle konuşsak "sakın almayın, üzülürsünüz." diyorlar. Allah korusun...

Ben de Mart annesi olacağım, bebişimize organik hastane çıkışı ve bir oyuncak, kendime de hamile tshirtlerinden aldık heves ettiğimiz için, ama kiminle konuşsak "sakın almayın, üzülürsünüz." diyorlar. Allah korusun...
merhaba tatlım aldıklarını güle-güle keyifle kullanmak nasip olsun inşallah :29::nazar: hiç birimiz önümüzü göremiyoruz Rabbim korusun :18::18::18: tek duamız sağlıklıca ve vaktinde evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun inşallah ben ilk mesajda belirttiğim gibi yıllarca evlat hasreti çektim ve umut,heyecan ,hayallere kapılıp kendi çapımda bebeğime hatta ve hatta kendime hamile cicileri almıştım çok önce :31::31::31::31: şu an çok alışverişim yok ve olmazda ben elimdekileri resimleyeceğim zamanla ufak tefek aldıklarımız oldukça ekleriz inşallah huzurla sağlıkla kullanmak nasip olsun hepimizin:49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38::54:

amin canım inşş:) hep birlikte sağlıkla, mutlulukla, akıllı uslu bebelerimizi giydiririz inş:)

hayırlı olsun yeni topiğimiz :52::52::52::52::52:
ayyy heyecanlandım vallahi:32::32::32:
ilk öğrendiğimde aldığım beyaz patikler var daha erken azıcık büyüsün sonra ne ciciler alırız :52::52::52::52::52::52:

amin canım inşş:) hep birlikte sağlıkla, mutlulukla, akıllı uslu bebelerimizi giydiririz inş:)
amin inşallah tatlım inşallah :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38:

hayırlı olsun yeni topiğimiz :52::52::52::52::52:
ayyy heyecanlandım vallahi:32::32::32:
ilk öğrendiğimde aldığım beyaz patikler var daha erken azıcık büyüsün sonra ne ciciler alırız :52::52::52::52::52::52:
sağolasın Nehirim hoş geldin :29::16: ayy ben o süpriz yapılmış cici beyaz patikleri görmek isterim :31::16::16::16::16: aynen zamanla ne ciciler olacak :emir_bebek::nazar::38::38::38::38::38::16:

amin inşallah tatlım inşallah :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38:

sağolasın Nehirim hoş geldin :29::16: ayy ben o süpriz yapılmış cici beyaz patikleri görmek isterim :31::16::16::16::16: aynen zamanla ne ciciler olacak :emir_bebek::nazar::38::38::38::38::38::16:

babasının baş ucunda duruyor :16:
foto koyarım bi ara :52::52::52::52:

Son düzenleme:
topiği dolduralım inşallah bende çok uzun zamandır itediğim için ufak ufak şeyler örmüştüm :17: zamanla eklerim bende :16:

babasının baş ucunda duruyor :16:
foto koyarım bi ara :52::52::52::52:
aa bu süperr ya başucunda kalsın o bembeyaz patik :16: tamam canım bekliyorum fotoyu :16:

topiği dolduralım inşallah bende çok uzun zamandır itediğim için ufak ufak şeyler örmüştüm :17: zamanla eklerim bende :16:
inşallah tatlım roseciğim kendi el emeklerini :6: o mis gibi cicileri görmek isterim ellerine sağlık :46: , iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :emir_bebek::nazar::38::38::38::38:

Son düzenleme:
Bende hiçbirşey almadım, şifa aldıklarını ekle de görelim canım

kızlar miniğime daha birşey almayı düşünmüyorum daha çok erken ama öncelik benim sanırım...tatile gitmeden önce düz sandalet aldım herşeyim topukluydu ayaklarım çok ağrıdı...garip geliyor düz ayakkabıyla yürümek alışıcam sanırım 9 ay boyunca....şimdi de pantalon ve eteğe ihtiyacım var karnım sıkıyor 200 gram kilo aldım ama nedense bel kısmı sıkıyor ve ben bugün masanın altında düğmelerim açık oturdum :17:

Biz bebeğimize İdilbaby'dan organik hastane çıkışı aldık şimdilik sadece:) Bir de oyuncağı var, köpekcik:))

Abim fenerium'dan fbli bir bebek tulumu aldı:) ablam da english home'den cupcakeli bebek battaniyesi ve tulum takımı hediye aldı:) biz alışveriş etmesek de hediyelerimiz oluyor heheh:) eyvahbebek adlı blogumda resimlerini koydum; ama buraya nasıl koyacağımı hiiç bilmiyorum:((

kızlar miniğime daha birşey almayı düşünmüyorum daha çok erken ama öncelik benim sanırım...tatile gitmeden önce düz sandalet aldım herşeyim topukluydu ayaklarım çok ağrıdı...garip geliyor düz ayakkabıyla yürümek alışıcam sanırım 9 ay boyunca....şimdi de pantalon ve eteğe ihtiyacım var karnım sıkıyor 200 gram kilo aldım ama nedense bel kısmı sıkıyor ve ben bugün masanın altında düğmelerim açık oturdum :17:
canım zaten konu başlığımızda da hem kendimize aldığımız cicileri ekleyelim zamanlada bebişlerimizin cicileri eklenir :3::28: yeni pantolon,eteklerini güle güle kullan şimdiden hem sandalet almakla iyi etmişsin canım çok önemli ayak rahatlığımız :40::12::31::16:

Bende hiçbirşey almadım, şifa aldıklarını ekle de görelim canım
ekleyeceğim canım ya yarın eklerim inşallah :31::16::16::16::16:

Biz bebeğimize İdilbaby'dan organik hastane çıkışı aldık şimdilik sadece:) Bir de oyuncağı var, köpekcik:))

Abim fenerium'dan fbli bir bebek tulumu aldı:) ablam da english home'den cupcakeli bebek battaniyesi ve tulum takımı hediye aldı:) biz alışveriş etmesek de hediyelerimiz oluyor heheh:) eyvahbebek adlı blogumda resimlerini koydum; ama buraya nasıl koyacağımı hiiç bilmiyorum:((
aynen benimkilerin de bir kısmı hediye :46::16:

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...-olarak-nasil-resim-eklenir.html#post21972633

http://www.kadinlarkulubu.com/tekni...oldan-nasil-resim-eklenirresimli-anlatim.html

http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html

şifa abla :1: hepsi cok güzel maşallah inş. güzel günlerde giydirirsin bebişine.kendie aldıgın kırılmıs yumurtalı tişörtü de cok begendim bende istiyorum öyle tişörtlerden.ama bişey dikkatimi cekti sen hep kız düşünüp almıssın hadi erkek olursa :52: : 52:

Back
X