- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
cnm benim ne güzl yazmışsınnn ... Allah ol demezse kul napsınn onun istemesi vermesi gerek herşeyde vardır bir hayırr elbet olcak bebegimizz ama zamanı var .... bide akraba baskısı iice sterse sokuyr insanı ben aşılama olduğumu kimseye sölemedim eşim ve ben biliyrz sadece .... benimde 2. aşılama cnm dün başladım tedaviye ilki olmadı herşyin hayrlsı .... senin kaçıncı aşılaman ?? sorununuz ne ?? bizim sebebsiz infetilite![]()
benim de 2. aşılamam canım ilkini kasımda oldum tutmadı işte. Bizim sorun benim rahmim arkaya dönük bu aslında sorun değil gebe kalınabiliyor ama eşimin spermi çok yoğunmuş fazlasıyla ulaşması mümkün değilmiş biz çok geç öğrendik bunu ilk testte hiç dememişlerdi bunu bize.Aşılamada yıkandığı için sorun kalmıyor inşallah hayırlı haberler alırız ama açıkçsı umudum var mı yok umutlanmakta istemiyorum ilkinde çok belirtim oldu göğüs acıması, kasık ağrısı ama tutunamadı diye düşünüyorum bilmiyorum. Ben tüpe odaklandım ama bir kere daha deneyelim aklımızda kalmasın dedim.
söylediklerine kelime kelime,harf harf kalıyorum canım,geçenlerde dayımla eşi burdaydı asansörde 6 kişiyiz ve bitanesi sordu çocuk varmı diye annemle yengem savunmaya başladılar birisi yok daha düşünmüyolar diyo annemde olur inşallah diyo tabi bu kadar kısa demiyolar :)))
amannnn olursa olur olmazsada yapacak bişey yok sonuçta verecek olan Allah,vermeyi nasip etmeyen de Allah o yüzden rabbim hayırlısıyla nasip etsin demekten başka bişeyimiz yok.
neler duyuyoruz neler,bizde bununla sınanıyoruz işte ne yapalım,tevekkül edicez.
dularım seninle canım topik başkanına tablo yap dedim en azından kimin ne zaman aşılama olucanı ne zaman sonuç alıcanı görür ona göre dua ederiz dedim ama oymak başkanı malesef pek teşrif etmiyo :)))olmassa biz yapalım ne dersin?
olur olur tabii ki dua ederiz birbirimize gerçi ben aşılamada sonra girmem aşılama topiklerine söz verdim kendime bu konuyla ilgili o iki hafta konuşmak istemiyorum odaklanmakta istemiyorum insan burada yazdıkça düşünüyot kendini dinliyor ama aşılama tarih ve somuç tarihi yazarız olursa da olmazsa da gelir yazarımm arada da yazarım