canım kusura bakma ya, arada çıkmak zorunda kalıyorum iş yerindeyim de

tatlım benim klomenle 1 tane yumurtam gelişmişti 21mm de çatlatma iğnesi yapıldı ve tutmadı. Sonra doktorum dediki 1 tane geliştiği için iğne ile devam edelim ve şansımızı arttıralım. O şekilde diğer ay iğneye başladık. Gerçektende iğne ile bir sürü yumurta oldu. 3 tanesi istenilen boyutlara gelince çatlatıldı ama yine tutmadı

birde şöyle olmuştu biz 75lik ile başladık doza ama benim yumoşlar zok geç olgunlaştı 17. Günü buldu iğne günüm. Ki benim regl periodum 26 gün falandı. 15-16 günlerde 220 doza kadar çıktık. Nihayetinde çatlatma iğnesi oldum. Iğne ile çok gelişti ama geç büyüdü kısacası. Bakalım belki bu defa daha yüksek dozla başlar. Yumurtlama problemim var galiba yani bilemiyorum doktorum bir şey söylemedi takipten önceki yaptırdığım progestan testlerim hep 20 küsürlu değerlerde yumurtladığımı gösteriyordu ama, ya geç gelişiyor yada küçük kalıyor demekki.
Senin de az zaman kalmış ya, inşallah sonucun olumlu olur bebeğin çoktan seninledir inşallahhhhhhhh , bizlere çok çok güzel bir umut olursun:)) folik asidi bende bayadır kullanıyorum. Bunun dışında geçen 2 ay coraspin ve cylo progynova kullandırdı doktorum. Ama bu ay bişi kullanmıyorum tek folik asit :) dinleniyoruz bakalım inşallah mant ayına güzel bir şekilde başlarız nisanda hamile bir şekilde devam ederiz hayata :)