anestezi almadan çektirdim ben rahim filmini, çok şükür öyle acı falan da duymadım, kolayca geçti bitti. 28 yaşıdayım ben, ankaradayım. sen küçüksün galiba?
gerçekten zor zamanlardan geçmişsiniz. tüp bebeğin tutmamış olması üzücü tabiama sonuçta hiçbirşeyin sonu değil... sayısız tüp bebek deneyen sonrasında kendiliğinden hamile kalanlar da var. asıl önemli olan zamanının gelmiş olması.
ben ankaradayım, lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum, doktorum sema hanım. evime çok yakın olduğu için orayı seçmiştim, şimdilik devam edicem doktoruma. ilk aşılamadan sonra ne olur bakacağız... aşılama fiyatı ilaçlar hariç 750 TL
Papicim, kuzum bana da doktorum düşük doz iğne vereceğim dedi ama ne verecek bilemiyorum. Daha önce çatlatma iğnesi oldum, hemşire vurdu göbekten ve ben hiç hissetmedim, acıtmadı yani. inşallah bunlar da öyle olur. benim de bu tedaviler peşinde koştuğumu kimse bilmiyor. Biz 1 seneden fazladır bebek istiyoruz da onu da bilen yok... Eşimle benim aramızda sır resmen...yumurta takibi yaptırdığımı rahim filmini, aşılama olacağımı anneme dahi söylemedim. Şimdilik söylemek de istemiyorum. KK dan tanışıp facebookta devamlı görüşrüğüm arkadaşlar var birtek onlar biliyor, şimdi de bu topiği açtım işte belki uğur getirir diyeİş yerinden izin almak benim için de sorun
birşeyler uydurmak zorunda kalıyorum. kontrollerimi sabah en erken saate aldırmaya çalışacağım ki işe gitmeden uğrayabileyim. benim mesaim 9da başlıyor, 9 buçuk gibi gelsem de olur arada... olmadı öğlen araları gitmeye çalışacağım ben de. Aşılama öncesi iğne olunurken ne kadar sıklıkta takibe gidiliyor peki?
inşallah bu topik sana uğur getirir canım