Merhaba hanımlar bende bugün 2. aşılamama başladım ilk iğnemi bu akşam vurdum. İlki maalesef tutmadı ama çok rahat geçti hiç ağrı duymadım eve gelince tabii o gün kasıklarda ağrı olsu c.tesiye denk gelmişti o gün ve pazar yatmuıştım iyi olmuştu. Ama olmadı şimdide sanırım c.tesi yada pazara denk gelecek umarım öyle olur ama ben bir günde fazladan izin almak istiyorum bakalım. Yalnız şöyşe bir durum oldu geçen seferde gonal f ile yaptırmıştım ben ama o değşikti ayarlıyordu yanından vurup basıyordun tık tık siye iki ses gelince tamammı bu aldığım daha değişik kadranda 112.5 ayarlıyorsun gözüküyor orada ama arkasını çekmiyorsun kendindne çekili sonuna kadar basıyorsun yavaş yavaş geriye geliyor ve sıfırlıyor değeri ama ben ne kadar süre basılı tıtacağımı anlamadım öbürü kolaydı çekiyordun arkasını çıt çıt iki ses geldi mi zaten sonuna kadar bastığını anlıyordun bunda ben 112.5 ayarladım bastım çektim bir baktım 62.5 gösteriyor hala jadran baya telaşlandım ne kadar vurdum bilemedim yapılışını okudum 0 göstermesi lazımmış dozu bitirince napsam etsem sonra 0 a getirip 62.5 ayarladım vurdum bu sefer. O zaman oldu 0 a getirene kadar bastırdım ama mutlaka kadranın size bakması gerekiyor ki sıfırlandığını göresiniz bana daha zor geldi yaa.. Eşimde kalan miktara baktı hesaplamak için ben anlamyorum doğru olmuş dedi 335.5 kalmış olması lazım o aradaymış zaten kalan ilaçta yani doğru gibi bakalım. Ama mesela öbüründe ayalayıp arkasını çektinmi bir daha değiştiremiyordun dozu asla ama bunda değiştirebiliyorsun demek ki öyle bir özelliğe var sanırım neyse artık fazladna yapmışsam da sorun olmaz sanırım nasılsa yumurta takibine gidicem c.tesi çağırdı. Sizin iğneler nasıl?
merhaba canım, hoşgeldin öncelikle. ben çatlatma iğnesinden önce puregon kullandım iğne olarak ama mantıken gonal f ile aynı imiş demekki. aynen dediğin gibi vuracağım ölçüyü ayarlayıp iğneyi göbeğimden 4 parmak sağa ya da sola batırıp arkasını sonuna kadar bastırıyordum. 0 a gelene kadar. benim en yüksek uyguladığım doz225 idi. Bence de siz doğru enjekte etmişsiniz. Bir de hep duyduğum şey 2. aşılamada şans daha da yükseliyormuş. İnşallah bu defa sonucun pozitif olur hayırlısıyla...
canım ben de çok duymadım aslında, doktorumun dediğine göre aman aman arttırmıyormuş ama bir tık işte. normal aşılamada şans %20 ise bununla %24-25 falan oluyormuş. ben de öyle başka şeyler yazdırmayı düşünüyorum raporuma, bakalım kısmet, zaman ne göstericek. Sen doktoruna bu iki aşılamayı sor ama yok derse canını sıkma, dediğim gibi gebelik ihtimalini sandığın gibi çok da yükselten birşey değil popilcim, kafana takılmasın yani
gün içinde sen ne zaman uygunsan o zaman gidersin, bir saati yok. klomen kullanırken adetin 11-12. günü falan gidiyordum. iğnede 10. gün falan çağrıyorlarmış galiba
ben henüz iğnelere başlamadıkğım için yardımcı olamayacağım tatlım ya, belki bilen başka arkadaşlar vardır
evet tatlım bir sorayım bakalım belki olur yapalım der, ya da aşılama sonrası ilişki önerebilir. ben de biran önce regl olsam da start versek diyorumm artık ya