- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Canım bende hiç göğüs şişmesi falan olmadı,hatta iş yerinde sürekli göğüslerimi elliyordum acısınlar diye tuhaf görüntüler vermiş olabilirim:)
Benim aşılamadan sonraki ilk günlerde çok fazla olmasa da uçlarında sızı vardı yanlarında vardı dolgunluk oldu ama öncekinde de olmuştu onda hatta öncekinde daha fazlaydı haftası gelince o belirtiler geçiyor birazcık kaldı. Başkaca da azcık belime sızı şeklinde giren ağrılar var ama başka bir şey yok. Demek ki belirti falan fasa fiso benim geçen aşılamada neler vardı ama fos çıktı. Sen beni görsen el sürekli orda kıyafetin üstünden hep kontrol var acaba hala ağrı var mı diye ama ben regl olacağımı düşünüyorum.. Hayırlısı.
inşallah canım ya turuncu bana biraz umut oldu daha buğün test yaptım negatif labaguik diye bi marka,normalde adetim hep önce gelirdi sat ım 18 şubattı 3-4 gün önce gelirdi 14 mart dedim gelmedi ama beklediğim 15-16 marttı bakalım gelmezse p.tesiye kadar kan testi yaptırıcam.
bide cuma günü rapor çıkardık,dr a telefon açtım adetim haftasonu olabilir ben geliyorum rapor çıkarmaya demiştim inşallah gerek kalmamıştır aşılamaya......
canımm gebelik testleri bcg belli bir seviyeye gelmeden sonuç göstermiyor inşallah vardır da gerek kalmamıştır kafandna attığın için aşılama yaptıracajsın diye belki de gelmiştirr