Kızlar selam,
3,5 Yıllık Evliyim. 1 Yıldır çocuk istiyorum. Ama olmadı . Eşimin sperm testleri yumurtalıklar, hormon testleri herşey normal , klomeni 3 ay kullandım gebelik oluşmadı . Geçen ay aşılama istedim. Oda Tutmadı. negatif aşılamadan sonra psikolojim çok bozuldu. Şimdide doktor Hsg (Rahim Filmi )çekelim diyor. Bu işlemden çok korkuyorum. Çalıştığım hastanede Anestezi ile çeklimiyormuş. Çektiren arkadaşlar nereye çektirdi ve acı hissetti mi ? Lütfen yardım edin. Birde kızlar ben tüplerimin tıkalı olduğunu düşünmüyorum . Daha önce hiçbir ameliyatım , kistim ,kürtajım veya iltihapım olmadı , eğer doğuştan bir sorun yoksa tabiiii. Lütfen Yardım Kızlarrrrrr
canım benimde ilk aşılama oldu eğer tutmazsa ikinci aşılama öncesi hsg çekilecek açıkcası bnde çok korkuyorum anestezili çektirmeyi çoğu doktor önermiyor kısa süreli ağrı için anesteziye gerek yok diyorlar ama benim ağrı eşiğim oldukça düşük aşılamada dahi çok kasıldığımdan ağrım fazla oldu bende fsh yüksekliği var yumurtalarım gelişmiyordu şimdi çok şükür ilaçla gelişti bnde tüplerimin tıkalı olduğunu düşünmüyorum bndeki sorun zaten belli ama yine doktorlar çektirmeyi öneriyor bakalım hayırlısı Allah yardımcın olsun buarada zaten aşılamanın tutma olasılığı düüşük inşallah en kısa zamanda olur..