2013 Mart Bebişleri Ultrason Resimleri

SuRMeLi

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.154
5.671
723
Buyruun bebişlerimizin fotograflarını paylaşalım

bende diyorum editör nasıl bilmez hihihihi

Ben daha doktora gıtmedım.ögrendıgımde gıtmıstım o zaman da kese gorunmez en demıstı dr. bu cuma gıdıcem ınsallah hayırlısıyla görünür..

ben bu hafta gitsem bişeyler görünür mü kızlar. ben de daha girmedim usg ye

keseyi ilk bu şekilde gördüm

( 3.1 mm ) ilk pıt-pıtlarını duymuştum

( 9.3 mm ) fmf atağım gelmişti senin için endişelenip , bulunduğum yerdeki devlet hastanesine gitmiştim Rabbime şükürler olsun herşey yolundaydı

( 16.6 mm ) bebeğim işte bu resmin kayra teyzenin işine çok yarayacak sanırım

Son düzenleme:
cnm cok tatlı gosukuyor ınsl..rabbım saglıcakla kucagına lamayı nasıp eder dualarında unutmuyorsun bu bacı nı degılmı:) cok tatlııı ya ınsl.bırgun bende gorurumm ecmaınnn

sifaa ayy bende bebişimin fotosunu istiycem doktordan

cnm cok tatlı gosukuyor ınsl..rabbım saglıcakla kucagına lamayı nasıp eder dualarında unutmuyorsun bu bacı nı degılmı:) cok tatlııı ya ınsl.bırgun bende gorurumm ecmaınnn
çok teşekkür ederim toprağımmm dilerim en kısa zamanda sıkıntısızca seninde müjdeni alıcazzzz amin tatlım amin unutmadımm canımmm hemşom hep aklımda ve duamdasın

sifaa ayy bende bebişimin fotosunu istiycem doktordan
aaa elinde halaa yok mu :44: iste iste bol bol olsun bebişinin fotosu

inşallah bizimde bebişimiz olur fotolarını alırız bizde :)))

inşallah bizimde bebişimiz olur fotolarını alırız bizde :)))
inşallah canımm benim senin içinde özel duam olacak Yüce Rabbim içten edilen tüm duaları geri çevirmiyor hazinesi bol şükürler olsun dilerim kısa sürede sıkıntısızca müjdeni alırız

oy oy maşallah Şifam bebişine seninki bayaa belli gözlerini ayakların kafasını gördüm valla benim miniğin neresi nere bilmiyorum valla fasulye gibiydi toparlak çıkmış fotosunda fotojenik bir fotosunu yakalasın doktor amcası ekleyecem inş

Son düzenleme:
çok teşekkür ederiz Rose teyzesi evet yaa çok belli maşallah bebeğim son fotosu ile cezbetti beni ve babasını olsun tatlım topalakta olsa pek tatlıdır bebeğin eminim tamam bekliyorum sizlerin bebişlerinizin fotolarını

Foruma yenı uye oldum suan 39 haftalık hamıleyım kızım olacak ama bır turlu ısım bulamıyorum...ezgi veya öykü düşünüyoruz ama ikinci isim olarak hiç bir isim bulamadık...ıkıncı ısım olarak genellıkle kuranda gecen veya anlamlı ısımler bulmaya calışıyoruz yardımcı olursanız sevınırım.

aaaaa canım maşallah ne güzel fotolar bunlar.yarın bende alırsam foto bende ekleyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…