Foruma yenı uye oldum suan 39 haftalık hamıleyım kızım olacak ama bır turlu ısım bulamıyorum...ezgi veya öykü düşünüyoruz ama ikinci isim olarak hiç bir isim bulamadık...ıkıncı ısım olarak genellıkle kuranda gecen veya anlamlı ısımler bulmaya calışıyoruz yardımcı olursanız sevınırım.
çok teşekkür ederim Melisciğimmaaaaa canım maşallah ne güzel fotolar bunlar.yarın bende alırsam foto bende ekleyeyim..
Foruma yenı uye oldum suan 39 haftalık hamıleyım kızım olacak ama bır turlu ısım bulamıyorum...ezgi veya öykü düşünüyoruz ama ikinci isim olarak hiç bir isim bulamadık...ıkıncı ısım olarak genellıkle kuranda gecen veya anlamlı ısımler bulmaya calışıyoruz yardımcı olursanız sevınırım.
merhaba viyolistmrb yazınızı gördümde http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
bu sayfa işinize yarar inşallah
sağol canım benim sağlıklı-hayırlı olsun hepimizin mis kokulu evladımaşallah paşamaaaaaaaaaaaaaaaaaanladın sen onu.....açmayacağım daha fazlaaa:))
keseyi ilk bu şekilde gördüm
( 3.1 mm ) ilk pıt-pıtlarını duymuştum
( 9.3 mm ) fmf atağım gelmiştisenin için endişelenip , bulunduğum yerdeki devlet hastanesine gitmiştim Rabbime şükürler olsun herşey yolundaydı
( 16.6 mm ) bebeğim işte bu resmin kayra teyzenin işine çok yarayacak sanırım
benim rumuz ismim gerçekten çok güzel maşallahcnm oyku sıfa ezgi sifa cok gusel bence yaniişifa ısmı kur an ımızdada yer alıyor ınsl..
Nur tatlım teşekkür ederimharikaaaaaaaaaa:2:
çok duygulandım inan
bende eklicem yakında inşallahhhh
çok güzel yhaaaaa
oy oy oy maşallah yeğenimin verdiği pozlar pek bi tatlı maşallahcanlar işte bunlar da bebişimin size verdiği pozlar :2:
canlar işte bunlar da bebişimin size verdiği pozlar :2:
maşallah canım bebişeen son resimde kaç haftalıktı
maşallah sen bizden öndesin
amin inşallah tatlım aynen öyleAllah sağlık versin bitanem yha önde geride olmak yetmez ki
canım benimm,
normalde 9+1 ama 3 gün ilerde crl ye göre
canlar işte bunlar da bebişimin size verdiği pozlar :2:
keseyi ilk bu şekilde gördüm
( 3.1 mm ) ilk pıt-pıtlarını duymuştum
( 9.3 mm ) fmf atağım gelmiştisenin için endişelenip , bulunduğum yerdeki devlet hastanesine gitmiştim Rabbime şükürler olsun herşey yolundaydı
( 16.6 mm ) bebeğim işte bu resmin kayra teyzenin işine çok yarayacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?