2013 Mart Bebişleri Ultrason Resimleri

şifacımmmmmmm keseciğimizi gördük şükürler olsun herşey yolundaymış.

sıfa senın resımde erkege benzıyo cnm massallah saglıcakla kavun bebısınıze ıns.duanızda bızıde unutmayın
seninle birlikte erkek cinsiyeti tahmini oldukça fazla fazla maşallah aynen canım ALLAH razı olsun başta sağlıklı olsunlar tüm evlatlarımız canım bundan böyle aklımda ev dualarımdasın inşallah olacak herşey güzel sonuçlanacak

oy masallah masallah, baya bi bebis olmus ya, Allah'im ne buyuksun!!! insallah ben de sali gidiyorum kontrole, sonra hem gobis hem de bebis resmi koycam insallah:)))
evet tatlım biz büyüdük ohh hadi bakalım artık sırada sizlerin pozları izleyeceğim ben

şifacımmmmmmm keseciğimizi gördük şükürler olsun herşey yolundaymış.
Melisciğim canım benim ya çokkkkkkkkkkkk sevindim çokkkk maşallah bebeğin savaşçı bi bebiş bırakmadı annesini sağlıklıca vaktinde kucaklarımıza alalım inşallah darısı kalp atışına inşallah bi ara detaylıca konuşuruz

saol canım benim çok şükür rabbime bu günleride gördük 2 hafta sonra kalp atışına bakleniyoruzzzz

kizlar hep eklemek istiyordum bebisimin fotosunu ama vakit bulamiyordum.iste benim yaptigim ilk test ve bebisim.sizce cinsiyyeti ne.ama ben doktora sormucam insallah.surpriz istiyoruz.ama siz atin iste ne sizce,

bu arada 10 gun once kontrolde kalp atisi yoktu.insallah yarin gorurum kizlar:18::18::18:

kizlar hep eklemek istiyordum bebisimin fotosunu ama vakit bulamiyordum.iste benim yaptigim ilk test ve bebisim.sizce cinsiyyeti ne.ama ben doktora sormucam insallah.surpriz istiyoruz.ama siz atin iste ne sizce,
Eki Görüntüle 494677
bu arada 10 gun once kontrolde kalp atisi yoktu.insallah yarin gorurum kizlar:18::18::18:

bugun gittim 10+0dayım. Boyu 3,19cm

Son düzenleme:
maşallah allah nazarlardan saklasın canım benimde senin bebişinle arada 4 gün var benimkide demek aşağı yukarı böyle bende haftaya görecem inş nasıl büyümüştür çok merak ediyorum :)

artık daha hızlı büyüyecekmiş daha net görüntüler artık bundan sonra alırız

devamı

çok tatlı bebişin maaşallahı var bende tkrar çektirmek istiyorum ultrason.ilkine 250 tl vermiştimultrasona detaylı .daha uygun bi yer varmı bildiğin şifacım sadece bebişimi tekrar görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…