seninle birlikte erkek cinsiyeti tahmini oldukça fazla fazla maşallahsıfa senın resımde erkege benzıyo cnm massallah saglıcakla kavun bebısınıze ıns.duanızda bızıde unutmayın
evet tatlım biz büyüdükoy masallah masallah, baya bi bebis olmus ya, Allah'im ne buyuksun!!! insallah ben de sali gidiyorum kontrole, sonra hem gobis hem de bebis resmi koycam insallah:)))
Melisciğim canım benim ya çokkkkkkkkkkkk sevindim çokkkk maşallah bebeğin savaşçı bi bebiş bırakmadı annesinişifacımmmmmmm keseciğimizi gördük şükürler olsun herşey yolundaymış.
seninle birlikte erkek cinsiyeti tahmini oldukça fazla fazla maşallahaynen canım ALLAH razı olsun başta sağlıklı olsunlar tüm evlatlarımız canım bundan böyle aklımda ev dualarımdasın inşallah olacak herşey güzel sonuçlanacak
evet tatlım biz büyüdükohh hadi bakalım artık sırada sizlerin pozları izleyeceğim ben
Melisciğim canım benim ya çokkkkkkkkkkkk sevindim çokkkk maşallah bebeğin savaşçı bi bebiş bırakmadı annesinisağlıklıca vaktinde kucaklarımıza alalım inşallah darısı kalp atışına inşallah bi ara detaylıca konuşuruz
ohh maşallah kalp atışını da duydun mu bir ohh çekeceksin maşallah inşallahsaol canım benim çok şükür rabbime bu günleride gördük 2 hafta sonra kalp atışına bakleniyoruzzzz
oy oy oy maşallah ben bu cici yeğenime kocaman öpücük yolluyorum darısı diğer fotolarına sağlıkla devam etsin inşallah
5+1 haftalık
ilk keseyi görüşümüz
ve 6.2mm
canım bebeğimmmm
bugun gittim 10+0dayım. Boyu 3,19cm
Eki Görüntüle 498348
maşallah allah nazarlardan saklasın canım benimde senin bebişinle arada 4 gün var benimkide demek aşağı yukarı böyle bende haftaya görecem inş nasıl büyümüştür çok merak ediyorum :)
artık daha hızlı büyüyecekmişdaha net görüntüler artık bundan sonra alırız
5+1 haftalık
ilk keseyi görüşümüz
ve 6.2mm
canım bebeğimmmm
artık bebğimden hatta bebeklerimden geride kalan bu fotolarrrrrrr.:85::85::85::85::85::85::85:
içim yanıyorki bazennnn ahhhhh ahhhh
neden canim neolduki merak etim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?