2013 Mart Bebişleri Ultrason Resimleri

çok tatlı bebişin maaşallahı var bende tkrar çektirmek istiyorum ultrason.ilkine 250 tl vermiştimultrasona detaylı .daha uygun bi yer varmı bildiğin şifacım sadece bebişimi tekrar görmek istiyorum
canım sen detaylı ultrasona 250 tl mi verdin çok şaşkınım çünkü ben hiç detaylı ultrason yaptırmadığımdan sanırım canım ben Kayseri de ikamet ediyorum bunu sabit topiğimizde dile getirirsen İstanbul da olan bir çok arkadaştan fikir alabilirsin senin bebeğinin de resmini görmek isterim sağlıkla gelsin inşallah

bende medikalparkata 250 liraya yaptırmıştım detaylıyı
bildiğim kadarıyla kanuni sultan süleyman devlet hastanesinde detaylı çekiyolar
bi randevu almayı dene istersen

devamı

teşekkür ederiz teyzesi amin inşallah hepimizin evlatlarını Rabim nazarlardan korusun ee hani sizin fotolar

Elim başıma değip taratamadım ki ultrason fotoğraflarını, taratana kadar kızım doğacak herhalde :)

Elim başıma değip taratamadım ki ultrason fotoğraflarını, taratana kadar kızım doğacak herhalde :)
elden kalan elli gün derler ya bende tarayıcı yok malesef dijital fotoğraf makinasından çekip çekip ekliyorum bekliyoruz ama meraklandık iyice cici kızını

Bugün misafirim gelecek biraz meşgulüm ama 1-2 gün içinde eklerim inşAllah :)

Ayy ne güsel fotolar maşallah bebişlere bizim oğlan son 3 aydır hiç resim vermiyor sürekli surat kapalı en son artık tamamen dönmüştü görünen yerine de elini kapatmıstı bize süpriz yapcak bu gidişle doğumda görcez oğluşumuzu...

çok teşekkür ederim senin cici kızın da çokk tatlı maşallah çok da güleryüzlü

cok tesekkurler canim
Masallah 28. haftadan beri hep guluyoruz doktor da diyor cok mutlu bir kiz Masal
Rabbim hayati boyunca yuzlerinden gulucukleri eksik etmesin miniklerimizin insallah
:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…