canım sen detaylı ultrasona 250 tl mi verdinçok tatlı bebişin maaşallahı var bende tkrar çektirmek istiyorum ultrason.ilkine 250 tl vermiştimultrasona detaylı .daha uygun bi yer varmı bildiğin şifacım sadece bebişimi tekrar görmek istiyorum
canım sen detaylı ultrasona 250 tl mi verdinçok şaşkınım çünkü ben hiç detaylı ultrason yaptırmadığımdan sanırım canım ben Kayseri de ikamet ediyorum bunu sabit topiğimizde dile getirirsen İstanbul da olan bir çok arkadaştan fikir alabilirsin senin bebeğinin de resmini görmek isterim sağlıkla gelsin inşallah
teşekkür ederiz teyzesi amin inşallah hepimizin evlatlarını Rabim nazarlardan korusun ee hani sizin fotolarOyy maşAllah 31+6 da gülmüş kuzu, Allah nazarlardan saklasın
teşekkür ederiz teyzesi amin inşallah hepimizin evlatlarını Rabim nazarlardan korusun ee hani sizin fotolar
elden kalan elli gün derler yaElim başıma değip taratamadım ki ultrason fotoğraflarını, taratana kadar kızım doğacak herhalde :)
çok teşekkür ederim senin cici kızın da çokk tatlı maşallah çok da güleryüzlüMASALLAH CANIM
RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
COKKK TATLIII YAA
çok teşekkür ederim senin cici kızın da çokk tatlı maşallah çok da güleryüzlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?