Canim ben istanbul silivride oturuyorum. Nisanlim bayrampasada ama buz silivride oturucaz o hergun gidip gelecek biraz zor olacak ama bende burda kendi isimi yapiyorum birakamiyorum. Sen nerdesin? Evimiz henuz hazir degil dun 5-6 daire baktik kiralik daha karar veremedik. Ama bicok eksigimi tamamladim mutfak esyalari yatak dosek nevresim uyku seti falan surekli aliyorum eksikleri. Gecende nisanlim gidip buzdolabi ve camasir makinesini almis gonderdi depoya koydum. Bakalim ugrasiyoruz yavas yavas. Sen neler yaptin? Gelinlik falan karar verdinmi? Antalyaya her sene 2 defa gidiyorum ben is icin, mart ayindada gitmistim denize falan girilmiyo biraz serin oluyo yazin coskusu olmuyo daha sakin bide hep gittigim bir yer oldugu icin farkli bir yer olsun istiyorum. Gemi turlarina bakiyorum yada 2-3 gunluk yurtdisi turlar hicbiri olmazsa kar tatili yapalim dedik uludaga falan kayaga gidelim dedik onada annem pek razi degil yeni hasta olursun kadin hastaliklari falan olur soguktan diyo yeni evli olunca daha farkli oluyomus nedense sanki simdi gitsek hasta olmayiz gibi ne bileyim cok kararsiz kaldim