2013 mayıs anneleri de şafak sayıyoorrrrr

ne güzel.inş .saglıkla kucagınıza alırsınız.darısıda bana ve diğer annelerin başına.oğluşumu prensimi çok merak ediyorum.biran önce aylar geçsin istiyorum.İnş doğumun kolay ve acısız olur.

evet canım çok az kaldı heyecan dorukta muhtemelen 10 nisan gb sezeryan olucam kız benim bebeğimde çok yaramaz kız hemi de

canım benım 38 haftada almıyolarmı sezeryana senın nıye bu kadar erken ????
bu arada bnm melegımde bu aralar cok yaramaz cokdaha sevımlı hale geldı onun hareketlerını ızlemek cunku artık dısardanda gozukuyor hareketlerı ısı gucu bırakıp onu ızlıyorum:)))))))))))))))))) beril güneşim benm cok yaramaz olucak galıba nazlı kızım benm

canım bugün zaten 37+3 nasıl erken oluyor anlayamadım :) nisanın 10 alsalar 39 haftalık oluyorum :)

maşşallah senn bebişin kılosu ıyı gercı erkek bebısler kızlardan kılolu doguyomus ama ya ben ne ysemde bnm kızım da kılo alsa azıcık yahuuu

benim de kızım olucakkk erkek değil ev yemekleri yiyorum bol bol akşamları meyve yiyorum ben kilo alıyo kızım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…