2013 mayıs anneleri de şafak sayıyoorrrrr

hımmmm ben yalnış anlamışım kuzum haı hayırlısı darısıda basımıza artık bu arada bebısn kılosu nasıl bnmkı pek kılo almıyo ya

:) olabilir canım fark ettim .. benim ki için çok iyi deniliyor ama her bebek kendine has kılo alışı vardır annenin bünyesiyle ilgili genetik gb etkenlerde çok önemli... böyle giderse 4 kılo bekleniyor kızım.. senin ki de normal 2500gr geçsinde kaç kılo doğarsa doğsun öyle düşün ... 2500 altını küvöze alıyormuşlar.. biraz toplu olsun isityorsan dikkat et proteinli kalsiyumlu beslen.. ben hiç yediğime dikkat etmedim hamur yağlı abur cubur herşeyi yedim.. bende bebeğimde sağlıklı...

hımmmm ya ben cok dınlenemıyorum memurum sabah ıse aksam eve yemek fılanda derken cok yoruluyorum...hayırlısı olsun dıyelım gunler gecmıyor senın az kalmıs neden sezeryan pekı cnm??

hımmmm ya ben cok dınlenemıyorum memurum sabah ıse aksam eve yemek fılanda derken cok yoruluyorum...hayırlısı olsun dıyelım gunler gecmıyor senın az kalmıs neden sezeryan pekı cnm??

evet canım sezeryan ... zilli keyifçi çıktı makat duruşu geliyormuş

evet canım sezeryan ... zilli keyifçi çıktı makat duruşu geliyormuş

vay tatlı cadı vay kız cocukları hep keyfıne duskun zaten canım hakkınıza hayırlısı olsun rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebıslerımızı :))benımkısıde 32.haftada dondu teyzesı ama bı tırsıyorumkı sorma dogumdan

son 54 gün ..gün geçtikçe heyecan artıyor valla.inşallah normal doğumla gelir kuzucum.erkenmi bilmiyorum ama herşeyimiz hazır kızımı bekliyoruz :))

son günler hiç geçmiyorrr baş ağrısı öksürük kasık ağrısı of of of çıra gb yanıyorum

son günler hiç geçmiyorrr baş ağrısı öksürük kasık ağrısı of of of çıra gb yanıyorum

tatlımmm son 10 gunmu
maaşallah zeynebeeee
valla sohbetlerimizi özlüyorum siz girmıosunuz artık bende arada bı gırıorum diğer topiğe
kımse ortak bı sohbette bulusmuo filan eski guzel gunlerını kaybettı maalesef..
ayy burdan da olsa haberıne aldığıma çok sevındım
ve cokl heyacanlandımm valla
rabbim bi avazdaa kurtarsınn mucıze bebeğini cnm
doğumdan sonrada ıyı oldugunuzu bılmek ısterım cnm kısacık da olsa yaz olurmu

nasılsınız hanımlar gunler yavas yavas gecıyor hadı az kaldı :)

ıyı ne olsun oyle gun sayıyoruz artık uyumak zorlastı ıse gelmek ıskence gıbı ama ne yapayım hepsı kucuk prensesımle bıraz daha fazla vakıt gecırebılmek ıcın:)) ben bu aralar bebısın kılosuna takılıp kaldım şöle ele avuca gelsın ıstıyorum bakalım carsamba gunu 34 haftalık oluyoruz kontrolumuz var ne kadar olmusuz???bu arada sızın bebıslerınız ne kadar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…