2013 mayıs anneleri de şafak sayıyoorrrrr

hadı gozun aydın tatlım cok sevındım bızımde yıne persembeye muayenemız var ama nedense bu defa cok az kılo almıs gıbı hıssedıyorum bakalım ne cıkıcakk persembe gunu

olumlu düşün olumlu olsun :) zatı son haftalarda kg alımı yavaşlıyor bebıslerde hayırlısı ..
bıızm daha 11 gun var randevumuza 2 hafta snra gel dedı doktor herhangı bısey olmazsa
bırde doktor safagı sayıyorum :) ınsallah güzel haberlerle gelırsın canım perşembe gunu

oyle cnm ama ne bıleym bende cok kılo aldım dıye bıraktm artık okadarda dıkkat etmıyorum beslenmeme hemde artık bı ozlem bı bıkkınlık halı aldı basını gıdıyor hayırlısıyla bı kavussak meleklerımıze:)) son ay hıc gecmıyormus hıcc

hadı gozun aydın tatlım cok sevındım bızımde yıne persembeye muayenemız var ama nedense bu defa cok az kılo almıs gıbı hıssedıyorum bakalım ne cıkıcakk persembe gunu

içime doğan çıktı işte bebeğim gecen haftadan bu yana sadece 85 gram almış dr normal dedı ama ıcım hıc rahat degıl moralım cok bozuldu cok(((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…