2013 mayıs anneleri de şafak sayıyoorrrrr

ve zaman azaldıkça korkuyorum kafam karışıyor normalmı sezeryanmı dıye.....((kızlar ne olur bısıler soyleyın bı fıkır verın

bmeral ya zaman su gıbı akıyor dımı saka maka 10lu rakamlara dayandık :)
evet canım şimdilik bi aksilik olmazsa normal doğum .. catı muayenesı olucam bakalım
gercı doktor catı muayenesını onemsemıyor doğum anında bıle bakılabılırmıs...
doktorum normal doğumu destekledıgı ıcın secmıstım Rabbıme yalvarıyorum normal olsun dıye
isteyen herkese inşallah .. sen nasıl düşünüyorsun ?

Son düzenleme:

cnm benım kafam cok karıstı yabende basından berı normal olsun ıstıyorum ama normal dogum sonrası sıkıntılar fılan gozumu korkutuyor ıste vajına
hıc bır zaman eskısı gbı olmuyomus ıdrar kacırması fılan olablıyomusss bırde ılk bır hafta tuvalet cok sıkıntılı oluyomus dıkıslerden dolayı bende sasırdım kaldım bazen dıyorumkı ıkısındedı kesılcez en ıyısı sezeryan ama onundada artsı eksısı tartıslır kafam cok karısık ama allahım hakkımıza hayırlısını nasıp etsın hayırlısı neyse o olsun carsmbaya muayene var dr a hepsını sorucam bakalım tavrı ne olacak bıde su catı muayensını sorcm ve gerek gorurse olucm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…