2013 mayıs annelerinin göbüşleri:)

Maşşallahh subhanAllahhh göbişinede bebişinede canımm
Bebek değilde Sanki göbeğinde azcık kilo varmış gibii
Daha gerginleşmedi mi göbişinn :44:

Zaten hamile kalmadan kilo vermek isteyip dikkat ettikçe kilo aldım, göbiş hamilelikten önce mevcuttu. Daha gerginleşme yok, aynı eski göbeğim gibi yumuşak, sadece rahim büyüdüğünden beri bastırınca içinin sert olduğu hissediliyor.

Kız benım gobus daha buyuk 14 haftayı doldurduk bugun

Ben de artık hamileye benzemek, o göbeğinde bebek olan t-shortlerden giymek istiyorum ama belki 4. ayda bebek göbeğine benzer.. beklemedeyim.. İç karnının geniş olma durumu gerçekten var galiba.

maaşallah seninki kızdı değil mi göbeğin kız göbeği gibi

3. ayda dr kız dedi, kesinleşmedi ama göbeği gören herkes öyle söyledikçe ben moda girdim :))

Başta açmadan foto çektirttim eşime, dümdüz gibi göründü fotoğrafta, sonunda olduğunu ispatlamaya çalışır gibi açtım göbüşü :))

Canım bu göbüş benimkinden küçük. Maşallah sana da, bebeğine de.

Maşallah kızlar, Allah kötülüklerden esirgesin.

Hamilelik çok fazla kişisel bir durum canım, ben de kilo almaya yatkın bünyem var die hemen şişerim die bekliyordum ama sanırım onunla hiç alakası yok, göbek zaten olan göbeğim, daha 1 kilo aldım. bugün 18+0 oldu bebiş.
Ben de hamile göbeği istiyorum artık.....

Eki Görüntüle 561628
taze taze çekilmiş bir foto..15+4

güzel anneler merhaba ,
benim bebekli göbüşümün fotosu 14+4
Eki Görüntüle 561709 Eki Görüntüle 561708

Eki Görüntüle 557484 İşte bu da benim göbüş, 14+6'dayım

Maşallah size, bebek göbüşleri oluşmaya başlamış genelde, darısı başıma :)))

maşallah göbüşlerinize kızlar bizde henüz hiçbişey yok

kimse anlamıyor sanırım iç karnım geniş
:44::44:

MyHoS seninle aynı hafta hatta aynı gün görünüo gebeliğimiz :) benim hala hiçbir şey yok sadece çok küçük bi tenis topu gibi bişi. sen de durumlar nasıl?
sdrkyn de bizim gibi ama Allah'ım nazarlardan saklasın ne de güzel göbüşü olmuş, bizde de yakındır göbüşler o zaman.

Allah hepinizi, hepimizi nazarlardan saklasın, çok güzelsiniz.

ben ne kilo aldım ne de göbiş şişti hafif bi şişlik ve sertlik var ama hamileymişim gibi durmuyor yalnız bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım hele akşam kaydı içimde sanki bikaçtane de tekme yedim göbek deliğimin yanından

yalnız göğüsler aldı başını gitti 1 beden büyüdüler bundan sonra çıkar bence göbişler de

ben 1 kg aldım sadece o da ilk başta çok kilo vermiştim, aynen göbişte hafif şişlik, daha hareket te hissetmedim ben ama göbişlenmemize az kaldı bencede :):)

kizlar bende deniyorum bakalim eklenecej mi resim.bu arada 16 hafta olduk ve sigarayi biraktigimdan mi bilmem 8 kilo almisim moralim yerlerde[/QUOTE]

canım sorun yaşadın sanırım. sırayla yapman gerekenleri yazdım.
eklenti ekle- dosya ekle- dosya seç- seçtiğin dosyanın üzerine tıkla uploud files a tıkla- yüklenen resmin köşesine tik koy- içeriğe ekle- bitir..

Eklentiler

• $305167_245500558831014_116401258407612_642442_514530497_n.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
kızlar bu da 16+4 lük göbüşüm küçük gibi görünüyor ama sırtım karnım heryerim çok fena gerildi, kaşınıyor

Ben erkekiiimmmmmmmmmm anne diye bağırıyorr resmenn
Maşşalllahh maşşşallahh canım göbişide bebişedee

sağol tatlım ..yerim ben o erkeği yaa..masamda bi cetvel var, ordan 16-17 cm ölçüyorum karnıma koyuyorum çok şaşıyorum nasıl içerde duruyo acaba nasıl yatıyo ne kadar derinde yoksa yüzeylerde mi diye :) Rabbim inşallah kucağımıza da almayı nasip eder..aminn...

İnşallahh inşAllahh canımm
Rabbiminn mucizesi iştee
Nasıl ateist olunabiliniyor ben anlayamıyorum iştee
Tamamen inanılmaz ve kusursuz bir kurgu bebek
Sağlıkla alalım kucaklarımıza bebiklerimizi inşAllahh

hamılelıgınızı doya doya yasayın kızlar
ben cok özluyorum valla
cok sukur bebegım yanımda 4 aylık olduk bıle
ama hamılelık onu ıcınde hıssetmekde harıka bısey
gecmeyen zamanlar gözacıp kapayana kadar cabuk gecer gerıye dönup bakınca

hepınıze hayırlı hamılelıkler ve dogumlar

gobus falan yok ki:)) bebek nerde? senin kiz miydi canim?

Annemde doğuma giderken bile pek karnı yokmuş bizim iç karnımız geniş galiba gerçi annem benim gibi balık değilmiş zayıfmış ama:44: Bizim henüz cinsiyetimiz belli değil canım pts yada salı öğrenicez inşallah..

selam cnm merak ettimde sen kacinci haftadasin cnm ?? bende suan 16 ci haftamdayimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…