- Konu Sahibi snowflakeN
-
Maşşallahh subhanAllahhh göbişinede bebişinede canımm
Bebek değilde Sanki göbeğinde azcık kilo varmış gibii
Daha gerginleşmedi mi göbişinn :44:
Kız benım gobus daha buyuk14 haftayı doldurduk bugun
maaşallah seninki kızdı değil mi göbeğin kız göbeği gibi
tatlım benim göbişim de seninki gibi :) ama göbüş zaten vardı dediğin gibi,,bu yüzden de seninki gibi açmayayım dedim..açınca hemen belli oluyor bebek çıkıntısı mı,göbek mi :) neyse çok tatlı duruyorsunuz...kız değil mi?
Canım bu göbüş benimkinden küçük. Maşallah sana da, bebeğine de.
Maşallahkızlar, Allah kötülüklerden esirgesin.
Eki Görüntüle 561628
taze taze çekilmiş bir foto..15+4
güzel anneler merhaba ,
benim bebekli göbüşümün fotosu 14+4
Eki Görüntüle 561709 Eki Görüntüle 561708
Eki Görüntüle 557484 İşte bu da benim göbüş, 14+6'dayım
maşallah göbüşlerinize kızlarbizde henüz hiçbişey yok
kimse anlamıyor sanırım iç karnım geniş:44::44:
MyHoS seninle aynı hafta hatta aynı gün görünüo gebeliğimiz :) benim hala hiçbir şey yok sadece çok küçük bi tenis topu gibi bişi. sen de durumlar nasıl?
sdrkyn de bizim gibi ama Allah'ım nazarlardan saklasın ne de güzel göbüşü olmuş, bizde de yakındır göbüşler o zaman.
Allah hepinizi, hepimizi nazarlardan saklasın, çok güzelsiniz.
ben ne kilo aldım ne de göbiş şişti hafif bi şişlik ve sertlik var ama hamileymişim gibi durmuyor yalnız bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım hele akşam kaydı içimde sankibikaçtane de tekme yedim göbek deliğimin yanından
yalnız göğüsler aldı başını gitti 1 beden büyüdüler bundan sonra çıkar bence göbişler de
kızlar bu da 16+4 lük göbüşümküçük gibi görünüyor ama sırtım karnım heryerim çok fena gerildi, Eki Görüntüle 564682 Eki Görüntüle 564683 kaşınıyor
Ben erkekiiimmmmmmmmmm anne diye bağırıyorr resmenn
Maşşalllahh maşşşallahh canım göbişide bebişedee
sağol tatlım..yerim ben o erkeği yaa..masamda bi cetvel var, ordan 16-17 cm ölçüyorum karnıma koyuyorum çok şaşıyorum nasıl içerde duruyo acaba nasıl yatıyo ne kadar derinde yoksa yüzeylerde mi diye :) Rabbim inşallah kucağımıza da almayı nasip eder..aminn...
gobus falan yok ki:)) bebek nerde? senin kiz miydi canim?
Annemde doğuma giderken bile pek karnı yokmuş bizim iç karnımız geniş galiba gerçi annem benim gibi balık değilmiş zayıfmış ama:44: Bizim henüz cinsiyetimiz belli değil canım pts yada salı öğrenicez inşallah..
selam cnm merak ettimde sen kacinci haftadasin cnm ?? bende suan 16 ci haftamdayimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?