2013 mayıs annelerinin göbüşleri:)

Eki Görüntüle 567961

bu da ikinci gobek resmim 19+0 hafta

maşallah maşallah maşallaahh
büyümüş vallahi göbüşler :) hergün görünce farketmiyoruz sanki ama fotoğraflara bakınca anlıyorum bende büyüdüğümü :)

Eki Görüntüle 567961

bu da ikinci gobek resmim 19+0 hafta

maşallah canım

maşallah annesı ıyıce kendını bellı etmıs oglun

senın az cıkmış sankı ayy benım gobek aldı başını gıdıyooo

maşallah canım aynı benım gobekkk

var mı bize yan bakan.....ve var mı bizim kadar büyüyen(ikiz anneleri hariç )...bugün 19 haftamız bityor..yarından sonra 20 yiz...fazla mı büyüdük teyzeleri :))

tam 5 aylık hamile gibi görünüyorsun, süper olmuş :)) Şu önünde bebek resmi olan badilerden giyebilirsin artık rahatla.. ben de 19. haftamdayım diye heves ettim lcw den almaya gittim, olan göbeğim de kayboldu büzgülerden.
sabırsızlıkla ben de göbüşümün büyümesini ve nazlı kızımın tekmelerini hissetmeyi bekliyorum.

canım daha kendim için bişi almadım desem yeridir,şimdiye kadar bir pantolon iki de üst aldım...evde de eski badilerimi pijamalarımı giyiyorm,,ilk gebeliğimden bilyorm,,aldığın her şey elinde kalıyor sonra,yazık oluyor,,sonra dağıtıyorsun etrafa..bu sefer almıycam dedim,,çok sıkmıyor,bakma öyle durduğuna :) idare edderiz biz kızımla

Kızlar tek tek alıntı yapamadım, kocam hadi bırak artık şu pcyi çocuğa zarar vercek diyo. Ama maşallah süphanallah hepiniz süpersiniz. Bide neden sizin göbişlere baktıkça benimki daha büyükmüş gibi geliyo. Unutmazsam haftasonu ben de ekliim yeni göbiş=bebiş fotomu.

evet o bebekli lcw badisi gydigimde ben de incecik gorunuyorum
gobek cıkmıyor hıc :)
bir de bendeki lacivert hic gostermiyor
ama genelde beyaz kazaklarımı gıyıyorum belli oluyor top gibi ortada :)

yaa kızlar ne güzel göbekler falan bnde bugn 16+4 üm ama göbek falan yok daha sadece akşama doğru fazla yemekten kaynaklanan bi şişkinlik var gibi geliyo bana,,bebeişim büyümüyo mu yoksaaaa

yaa kızlar ne güzel göbekler falan bnde bugn 16+4 üm ama göbek falan yok daha sadece akşama doğru fazla yemekten kaynaklanan bi şişkinlik var gibi geliyo bana,,bebeişim büyümüyo mu yoksaaaa

bebis zaten bu donemlerde en fazla 150-200 gr arasında
nedne buyumesın kı
o senın vucut yapınla, karnının yapısıyla, hamile kaldıgın andakı vucut olculerinle alakalı birsey
zaten ilk 5 ay karın cok cıkmıyor kı
annemın 7.aya kadar belli bile olmamıs

var mı bize yan bakan.....ve var mı bizim kadar büyüyen(ikiz anneleri hariç )...bugün 19 haftamız bityor..yarından sonra 20 yiz...fazla mı büyüdük teyzeleri :))Eki Görüntüle 569985

maşallah canım çok güzel görünüyon benim çok az çıktı daha 18+1 deyimiç karnım geniş herhalde senin kadar olmama çok vr gbi duruyo

16 haftada aynen öyleydim bnde kimse hala hmile olduğumu anlamıyor takma canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…