- Konu Sahibi snowflakeN
-
maşallah annesı ıyıce kendını bellı etmıs oglun
senın az cıkmış sankı ayy benım gobek aldı başını gıdıyooo
var mı bize yan bakan.....ve var mı bizim kadar büyüyen(ikiz anneleri hariç )...bugün 19 haftamız bityor..yarından sonra 20 yiz...fazla mı büyüdük teyzeleri :))Eki Görüntüle 569985
var mı bize yan bakan.....ve var mı bizim kadar büyüyen(ikiz anneleri hariç )...bugün 19 haftamız bityor..yarından sonra 20 yiz...fazla mı büyüdük teyzeleri :))Eki Görüntüle 569985
tam 5 aylık göbüşüvar mı bize yan bakan.....ve var mı bizim kadar büyüyen(ikiz anneleri hariç )...bugün 19 haftamız bityor..yarından sonra 20 yiz...fazla mı büyüdük teyzeleri :))Eki Görüntüle 569985
tam 5 aylık göbüşüsenin bebiş erkekmiydi canım
tam 5 aylık hamile gibi görünüyorsun, süper olmuş :)) Şu önünde bebek resmi olan badilerden giyebilirsin artık rahatla.. ben de 19. haftamdayım diye heves ettim lcw den almaya gittim, olan göbeğim de kayboldu büzgülerden.
sabırsızlıkla ben de göbüşümün büyümesini ve nazlı kızımın tekmelerini hissetmeyi bekliyorum.
ay maşallahçok tatlı göbeğin bende istiyorum
tam 5 aylık hamile gibi görünüyorsun, süper olmuş :)) Şu önünde bebek resmi olan badilerden giyebilirsin artık rahatla.. ben de 19. haftamdayım diye heves ettim lcw den almaya gittim, olan göbeğim de kayboldu büzgülerden.
sabırsızlıkla ben de göbüşümün büyümesini ve nazlı kızımın tekmelerini hissetmeyi bekliyorum.
yaa kızlar ne güzel göbekler falan bnde bugn 16+4 üm ama göbek falan yok daha sadece akşama doğru fazla yemekten kaynaklanan bi şişkinlik var gibi geliyo bana,,bebeişim büyümüyo mu yoksaaaa
yok canım,hayırlısıyla kızım olucakkk
yaa kızlar ne güzel göbekler falan bnde bugn 16+4 üm ama göbek falan yok daha sadece akşama doğru fazla yemekten kaynaklanan bi şişkinlik var gibi geliyo bana,,bebeişim büyümüyo mu yoksaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?