2013 mayıs annelerinin göbüşleri:)

Anneeemmm göbişlereee geell
Nasıll şirinn ve güzellerrr
Tütütütütütütütüt 41 kere maşallahh göbiş ve bebişlere kızlarr
snow göbişinii yesinleerr yaaff nasılll büyümüşş maşallahh yaa
every haniii göbişinn kocamandııı incecik belee ayva yutmuşun gibi maşallahh
Bende heveslendiiimm ama 13-14. hafta koyarımm en azından bebek çıkıntısı olduğu belli olsunn

anammmmm ben bir havaya girdim kendimi pek zayif hissetmeye basladim sizin yorumlardan sonra
iltifatlar iyi geldi yaaa
benim belim hep incedir zaten de bu gobek son zamanlarda olan birseydi, bebek istemeye basladiktan sonra buyudu iyice.zaten hep yakinirdim hamileyken degisen bir durum yok her zamanki gobek oldu ama simdi istah acildi hizla buyur eminim cok yemeye basladim bulantilar gidince

zaten kocaman dııı ııce koca gobus oldu

Vala kusura bakma ama hayalimde çok daha kiloydunn anlatımına göree görüncee anneemm nasıl zayıf dedimm
Göbişinde hiç falso gözükmüyor direk bebiş göbişi gibiii tütütütütüüt maşallahh

zaten kocaman dııı ııce koca gobus oldu

Yok bee canım seninde göbiş çıkmış sadece
Yoksa gövde olarak ben kilo göremedimm ama siyahlarda kapamışş

​Kızlar maşallah =)) 3 gebeliğim ama daha bende öyle bi göbek yok ))) benim iç karnım varmış herhalde 5.aydan sonra cıkıyor genelde :))

​Kızlar maşallah =)) 3 gebeliğim ama daha bende öyle bi göbek yok ))) benim iç karnım varmış herhalde 5.aydan sonra cıkıyor genelde :))

en guzelı benımde ıc karnım olsun dıye Rabbıme yalvarıyorum
tek olumsuz yanı hamıle oldugun anlasılmıyor ya sana yer vermıyorlar :)
gecen gun kadının bırı karnıma carptı ben nasıl korktum nasıl tepk ıverdım kadın saısrdı tepkıme nerden bılsın hamıle oldugumu:)

ayyy Maşallah
şimdi gördüm göbüş topiğini

ashanur, snow ve every göbekleriniz'e bayıldım

ama itiraf edeyim every'nın göbeğini daha büyük bekliyordum kandırdın bizi

Hanii nerde eklememişiiinnn haniii göbeekk
göbek yok eksik olmuşş
Yuuuhhhhhhhhhhhhh ağzım açık kaldı yemin ederim
Maşallaahhh subhanAllahh canımm
Şimdi o göbekten 2 bebek çıktı şimdi bir tane daha mı var :44::44:
Vayyy bee
Ben 9 ay yüklemiyorum kesinleştii
Kızlar bu durumda göbişleriniz kocamanmışşş

evet cnm ekleyememişsin yanlış olmuş seninki
hıhh..

tamam pekbicici bundan sonra su iki çocuk annesi olduğunu idda eden sahısla konuşmayalım
bak hamileyim diyo göbeği bilem yok :/
biz beraber göbekelri tokuştururuz zaten yeter

:)

Ya RABBİM saglık sıhhat versinde,, pek göberğim cıksın ıstemıyorum.. her gun okula gıdıyorum ve bızım ev cadde üstü rahatsız oluyorum acıkcası.. gebelıgımın son 2 ayında çocuklara servis tutmayı dusunuyorum sırf bu sebebten dolayı ....

ayyy Maşallah
şimdi gördüm göbüş topiğini

ashanur, snow ve every göbekleriniz'e bayıldım

ama itiraf edeyim every'nın göbeğini daha büyük bekliyordum kandırdın bizi

ben de gobegim cok buyuk saniyordum
siz oyle deyince kucukmus be dedim
kocam niye koca gobek diyor acaba
aa bir de doktorum bu sevmedigimiz irktan incecik hatun olunca ona gore kocaman gobekliyim ya tepkilerimi hep oyle yazdim topicte, ondan da belki cok kocaman hayal ettiniz hepiniz.

Son düzenleme:

Kızlar ben kıloda bıraz takıntılıyım... sımdıden göbegım cıkmıs olsaydı psıkolojım bozulurdu herhalde... eşim gobegın hafıften cıktı deyıp kızdırmaya başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…