- Konu Sahibi snowflakeN
-
alın size koca bir göbüş..ama eskiden yoktu,tamamen bu ay çıktı..bu arada 14 haftalığız..kim demiş göbüş küçük olsun diye,,,artık minibüs te,otobüste ayakta kalmak yok...tey tey teyEki Görüntüle 543147
alın size koca bir göbüş..ama eskiden yoktu,tamamen bu ay çıktı..bu arada 14 haftalığız..kim demiş göbüş küçük olsun diye,,,artık minibüs te,otobüste ayakta kalmak yok...tey tey teyEki Görüntüle 543147
canım 12 haftalıkken erkeğe benzetmişti,dün de kıza benziyor dedi doktor..hayırlısı artık..sen kız göbeği mi diyorsun :)
Erkek biraz daha aşağıda olurmuş diye duymuştum oyüzden kız mı diye sordum canımm
Rabbim sağlıklaa versin
kız/erkek hayırlısı olsun
İlk bebek dimi
3.gebelik..oğlum 4 buçuk yaşında,bir düşüğüm var..bu da 3.hamilelik..oğlumda 5.ayda çıkmıştı göbek..bu defa erken çıktı..ama kilo almadım henüz,hatta 4 kilo verdim..senin de göbüş çıkmıştı sanırım...amannn bebeklerimiz sağlıklı olsun da göbek kolay,eritiriz sonra..
Allah oğlunu ve bebişini sizlere bağışlasınn Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin canımm
Buda kız olursa fena olmaz sanırımm, Rabbim hayırlısını versinn
Benim göbiş var olan bir göbiişşşbebiş göbişiii değil daha
ee bir biz mi gaza gelip paylaştık????yok mu başka kimsenin göbişi...
en az altı aylık gb gözüküyo maşallah gerçekten baya yukarda duruyo tabi ora bebişse eski göbüş değilse
canım hiçbir zaman zayıf değildim ama göbek de yoktu hani..boyum 170,kilo 67..son bir ayda bu hale geldi bu göbek..ama ilk hamileliğim olmadığı için de öyle gergin bir karnım yoktu..sanırım ondan çıkması kolay oldu..bu fotoyu akşam yemeğinden sonra çektim,,en büyük hali bu,,yarın sabah da aç karnınaki halini paylaşıcam inşallah..sizden de bekliyoruz foto..
Merhaba hanmlar yenı topfıgımız hayrlı ugurlu olsunmasallah gobıslerınıze :)
valla gece benımkı kocaman oluyor gorsenız 5 6 aylık gıbıı patlıcak sanıyorum ama sıs gunduz dumduz oluor geceee koca gobeklı dıyee esım ugrasıyor ama artık eskısı gıbı dar sıkı pantolonlarıma sıgamıyorum bu bır gercek bende eklıcem resmımı kısa sürede fırsatını bulayımda ,:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?