- Konu Sahibi snowflakeN
- #19.341
gıdıncede zaten umrunda olmuyor cnm nunda ısıne gelıyor onun yanında cok mutsuz vede huzursuzum dun gece bırden bıre oyle bır bgrdı korkuttukı benızaten sıcradı oğlum
onun yuzunden aglayarak salonda uyudum
basıma onlar geldı
Anladığım kadarıyla sinirli bir yapısı var eşinin
Belki işteyken haddinden fazla stresli yada bazı durum ve halleri kafaya cok takan biri ki
Birden bire fevri ve agresif hallerde olabiliyor (kii karşısındakinin hamile olduğunu unutarakk)
Ama madem o öyle sende bence daha fazla kızıştırma
Yada ekmeğine yağ sürüp evini boşlamaa
Sen sana düşen görevleri ve üstüne düşen eşlik görevini yap sonrasını Allaha havale et canımm
Bizlerde de neler oluyor anlatsak roman olur ama ben kapımı kapatırım üzülüp ağlayan ben olurum
Kim ne duyar ne hisseder nede umrunda olur...
Evliliğin atasözü kol kırılır yen içinde kalır
Seni çok fazla üzmüş, çok fazla kırmış olabilir ama bırakıp kaçmak yerine konuşmayı dene, o sokulmuyorsa sen sokul
Aile olmak hiç kolay değil ama aile kavramını erkeğe anlatcak,alıştırcak ve hissettirecek yine ve ne yazık ki dişidir
Sen yuvanı bırakır bırakır gidersen dünyaya gelmeyi bekleyen (kısmetse) sabininde mutsuz olmasını sağlarsın
O bağırsınn boşşşverr duymaa, al suyunu,sütünü geç yatağınaa ama kendi yatağınaa'
Ben çoğu zaman öyle yapıyorumm sonra gece öpüp duruyor, karıcığımda, bugün sinirliydimde, stresliydimde konuşmaya başlıyor
Ama yine bana anlatmadan, uyuduğumu düşünerek

Sen ki kocanı tanırsın azcıkda insanları kabullenmeyi bilmemiz gerek sanırım

Hakkınızda hayırlısı canım ...
Son düzenleme: