2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gıdıncede zaten umrunda olmuyor cnm nunda ısıne gelıyor onun yanında cok mutsuz vede huzursuzum dun gece bırden bıre oyle bır bgrdı korkuttukı benı :( zaten sıcradı oğlum :( onun yuzunden aglayarak salonda uyudum
basıma onlar geldı

Anladığım kadarıyla sinirli bir yapısı var eşinin
Belki işteyken haddinden fazla stresli yada bazı durum ve halleri kafaya cok takan biri ki
Birden bire fevri ve agresif hallerde olabiliyor (kii karşısındakinin hamile olduğunu unutarakk)
Ama madem o öyle sende bence daha fazla kızıştırma
Yada ekmeğine yağ sürüp evini boşlamaa
Sen sana düşen görevleri ve üstüne düşen eşlik görevini yap sonrasını Allaha havale et canımm
Bizlerde de neler oluyor anlatsak roman olur ama ben kapımı kapatırım üzülüp ağlayan ben olurum
Kim ne duyar ne hisseder nede umrunda olur...
Evliliğin atasözü kol kırılır yen içinde kalır
Seni çok fazla üzmüş, çok fazla kırmış olabilir ama bırakıp kaçmak yerine konuşmayı dene, o sokulmuyorsa sen sokul
Aile olmak hiç kolay değil ama aile kavramını erkeğe anlatcak,alıştırcak ve hissettirecek yine ve ne yazık ki dişidir
Sen yuvanı bırakır bırakır gidersen dünyaya gelmeyi bekleyen (kısmetse) sabininde mutsuz olmasını sağlarsın
O bağırsınn boşşşverr duymaa, al suyunu,sütünü geç yatağınaa ama kendi yatağınaa'
Ben çoğu zaman öyle yapıyorumm sonra gece öpüp duruyor, karıcığımda, bugün sinirliydimde, stresliydimde konuşmaya başlıyor
Ama yine bana anlatmadan, uyuduğumu düşünerek :40:
Sen ki kocanı tanırsın azcıkda insanları kabullenmeyi bilmemiz gerek sanırım :17:
Hakkınızda hayırlısı canım ...

Son düzenleme:
:1::1: kızlar benım zilliye yine rakkası dinletiyordum eşim uyandı diyor ki eeğer bu erkekse karı kız düşkünü olacak eger kızsa da zilli olacak demedi deme diyor hergün dinletme diyor ama çoçuk bunda hareketleniyor :1::1:

Sıpam resmen tır gucuyle donus yaptı ıcımde dondum kaldım :30: cok tuhaf bırseydı yaa ılk defa hıssettım karsımda da hatun kısılık vardı :1: tekme degıldı resmen anasına surte surte dondu :16: ayy ben kucuk buzagımı cok sevıyorummmm :1: ona sahıp olduktan sonra babasını daha bır cok sevmeye basladımmmmmmmm

Ay ne guzel yaa.... Ben bi turlu hissedemedım ...Elim sureklı göbegımde bı umutla belkı hissederım diye ama ı ıhhhh tık yok ...diğer hamılelıklerımde daha erken hissetmıstım 2..3 gebelıklerı yaşayanlar daha erken hıssedelermıs diye okudum.. bendemı sorun var cocuktamı anlamadımkı :(

nasılsınız cici anne adayları görmeyeli.. çok zaman oldu giremiyorum hiç buraya.. öslemişim sizi:)) artık hepinizin bebişlerinin cinsiyetleri bellidir değil mi? bizim kızımız olacak inşallah :emir_bebek: adını da düşündük hemencik:) İPEK olsun istiyoruz:nazar: sizlerde yazar mısınız?

Ben sana kız demiştim en başta dimi :44::16::16:
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin güzel prensesini inşllahh :16:

Ay ne guzel yaa.... Ben bi turlu hissedemedım ...Elim sureklı göbegımde bı umutla belkı hissederım diye ama ı ıhhhh tık yok ...diğer hamılelıklerımde daha erken hissetmıstım 2..3 gebelıklerı yaşayanlar daha erken hıssedelermıs diye okudum.. bendemı sorun var cocuktamı anlamadımkı :(

Sende yağda yok göbişte yok sen hala hissetmediysen benim hissetmemem normal ozaman:1::1:
Kızımız ince ve narin annesii neden tepiklesin kii anasınıı neekadaann ayıpp :20: :nazar::16::16:

Anladığım kadarıyla sinirli bir yapısı var eşinin
Belki işteyken haddinden fazla stresli yada bazı durum ve halleri kafaya cok takan biri ki
Birden bire fevri ve agresif hallerde olabiliyor (kii karşısındakinin hamile olduğunu unutarakk)
Ama madem o öyle sende bence daha fazla kızıştırma
Yada ekmeğine yağ sürüp evini boşlamaa
Sen sana düşen görevleri ve üstüne düşen eşlik görevini yap sonrasını Allaha havale et canımm
Bizlerde de neler oluyor anlatsak roman olur ama ben kapımı kapatırım üzülüp ağlayan ben olurum
Kim ne duyar ne hisseder nede umrunda olur...
Evliliğin atasözü kol kırılır yen içinde kalır
Seni çok fazla üzmüş, çok fazla kırmış olabilir ama bırakıp kaçmak yerine konuşmayı dene, o sokulmuyorsa sen sokul
Aile olmak hiç kolay değil ama aile kavramını erkeğe anlatcak,alıştırcak ve hissettirecek yine ve ne yazık ki dişidir
Sen yuvanı bırakır bırakır gidersen dünyaya gelmeyi bekleyen (kısmetse) sabininde mutsuz olmasını sağlarsın
O bağırsınn boşşşverr duymaa, al suyunu,sütünü geç yatağınaa ama kendi yatağınaa'
Ben çoğu zaman öyle yapıyorumm sonra gece öpüp duruyor, karıcığımda, bugün sinirliydimde, stresliydimde konuşmaya başlıyor
Ama yine bana anlatmadan, uyuduğumu düşünerek :40:
Sen ki kocanı tanırsın azcıkda insanları kabullenmeyi bilmemiz gerek sanırım :17:
Hakkınızda hayırlısı canım ...

olmuyor cnm olmuyor ben konusmak ıstıyorm uykusu olmadıgı halde uyuyor numarası yapıyor bende nsaılsa benı dınlıyr dıye başlıyorm anlatmaya konusmaya...Bırden bıre dovecek gıbı saldırıyor bana ya sen gıt salona yada ben gıdıyorm dıyor :( mecburen ben gıdıyorm :( ben gıdıncede gelıyor guya yataga gotrmeye tam bı kelıme soylıcem dır dır etme gelmezsen gelme dıyor suc bendekı sana ıyılık yapıyorm dıyor :'( insan karısını once kovup sonrada yataga gotrmek ıcın gelırde bu lafmı soyler bıde korkutuyor sıcratıyor benı sonrada suc bendekı sana ıyılık yapıyorm dıyor :'( ağlaya ağlaya uyuya kalmışım az daha bebegımden oluyordum gece :( halada umrunda deıl

cnm ya :( ölye üzüldüm ki yazdıklarını okuyunca. cicim gerekenleri söylemiş zaten. annenlere gidersen ipler iyice kopar olaylar büyür dönüşü de olmayabilir Allah korusun. bu sefer onlar da eşine cephe alırlar bir de arada kalırsın :( söylemesi kolay diceksin cnm ama işin bi de bu boyutu var. siz bir ailesiniz artık, muhabbet de kavga da evin içinde olmak zorunda. Allah yardımcın olsun :( tez zamanda aranız düzelsin inşallah :(

canım duzelmeye nıyetı yok eve gel dıye aglarken o ben bu son sansın doguma kadar degışırsen mutlu mesut buyuturz oğlumuzu dedım tamam dedı ama :( 1 guncukmuş sözü suan tek dusunduğum yavrum saglıklı mutlu bır hamılelık gecırerek oğlumu allahın ıznıyle saglıklı bır sekılde dogrmak ıstıyorm :(

Ben sana kız demiştim en başta dimi :44::16::16:
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin güzel prensesini inşllahh :16:

Sende yağda yok göbişte yok sen hala hissetmediysen benim hissetmemem normal ozaman:1::1:
Kızımız ince ve narin annesii neden tepiklesin kii anasınıı neekadaann ayıpp :20: :nazar::16::16:

Ya sorma canım o konudan muzdaribim.. Artık kotlarım uzerıme dar gewlıyor :((Buyuk konusmak ıstemıyorum ama son gebelıgı yaşayacagım için kıyafet konusuna mecbur kalmadıkca yonelmek ıstemıyorum ... Hiç gıymedıgım bir kac kotumu ayırdım bır kac işlemle onları hamile pantalonuna cevırecegım ... umarım bu değişimde palyaço kıyafetine dönmez:1::1: Kızımız dedınde Dün gece aklıma çomak soktun :DD Acabamılar oluştu beynımde :DD ya benımkıde cınsıyet değiştirirse diye düşündüm durdum .. pazartesi kontrolum var o zaman kesın sonucunu alırım :DD

sabah kahvaltıda domates salata tüketmelimiyiz acaba mevsimi değil ama iyi gidiyor. Ben yumurta kepek ekmeği bir dilim,bal ,iki ceviz ,peynir ,3 zeytin ,bir yaprak marul ve ıhlamur olarak hazırlıyorum kahvaltımı. Ekmeğime kaymakda sürsem çok mu kalorili olur acaba siz neler yiyorsunuz kahvaltıda
wallahıı herseyyy yıyorumm:1::1::1::1:sucuk salam vs dısında :1::1:
snowcum sen beni ilk sayfadaki listeye eklicektin canım bilgilerimi verdim ama sanırım okumadın bak son kez söylüyorum daha da sölemem aaaa :) canım 28 yaşındayım ilk bebeğim sat 21.08.2012 tahmini doğum tarihi de 28.05.2013 cinsiyet belli değil cnm :)
normalde gecmısı sureklıtakıp edıyorum ama son gunlerde rahatsız oldugum ıcın gıremedım ve gecmısede bakamadım ozle msj atılırsa takıpı daha kolay yapabılırım ılk sayfada da yazıyor ozel msj hakkın yokmus gercı ama neysekı gordum ekledım
teşekkür ederim teyzesii bizde öyle yapacağız :16::54:

Eki Görüntüle 575163
denizci nevresim takımı isteyenler butik bebede 26 tl bakın :16::16:

aynısını annem almıss:1::1::1:

ben tatlı yiyiyorum ama çikolata yiyemiyorum..eşim sadece bağdat caddesinde bir dükkanda satılan çok nefis belçika çikolataları almış ama ağzıma attığım gibi çikolata acı bir tat veriyor bana..bitter de aynı sütlü de.. yüzden çikolata yemiyorum..senin cinsiyet belli mi?

çikolatayı iki hafta yemedim geçenlerde buluşma anımız çok muhteşm oldu şişeyle geçen akşmda yedim bir tablet nadiy yemek zorundayım kalorili çok çnkü doktora kalırsa zaten ne tatlı ne çikolata yicem sanki hayatında hamile kalmışta adam hamilenin halindenmi anlıcakkk cinsiyetimiz kız bizim

erkeklerin geneli böyle herhalde , üzerler üzerler sonra ben birşey yapmadın sen kendi kendine bebeğe zarar veriyorsun diye suçu sana atarlar. onlar bizim ne hissettiklerimizi anlayamıyorlar ki:( bende üzüldüğüm zaman çok korkuyorum bebişime birşey olacak diye. hatta daha hareketlerini hissetmediğim içinde içimi rahatlatmam çok zor oluyor.

erkeklerın genelını bılmıyorm cnm ama bnm kocm boyle bı odun :( onu artık dusunmuyorm hiç bi şekilde evıde batsın adıda batsın bn oğlumu bebegımı allahımın bana bahşettıgı bu mucizeyı saglıklı sekılde doğrmak ıstıyorm :(

olmuyor cnm olmuyor ben konusmak ıstıyorm uykusu olmadıgı halde uyuyor numarası yapıyor bende nsaılsa benı dınlıyr dıye başlıyorm anlatmaya konusmaya...Bırden bıre dovecek gıbı saldırıyor bana ya sen gıt salona yada ben gıdıyorm dıyor :( mecburen ben gıdıyorm :( ben gıdıncede gelıyor guya yataga gotrmeye tam bı kelıme soylıcem dır dır etme gelmezsen gelme dıyor suc bendekı sana ıyılık yapıyorm dıyor :'( insan karısını once kovup sonrada yataga gotrmek ıcın gelırde bu lafmı soyler bıde korkutuyor sıcratıyor benı sonrada suc bendekı sana ıyılık yapıyorm dıyor :'( ağlaya ağlaya uyuya kalmışım az daha bebegımden oluyordum gece :( halada umrunda deıl

Allah korusun canım beniimmm öyle kötü kötü şeyler düşünmee
Rabbim onu sana nasip ettiyse, alacak nefesi varsa kimse önüne geçemez,hiç birşey engel olamaz...
Sen seni üzdüğünle ve içindeki bebeği tedirgin ettiğinle kalırsın...
Ama hoşlaşmadığı birşey var eşinin
Ne zamandır böyle? Gebelikle mi başladı yani?
Flört zamanınızda da böyle dengesizmiydi? yada flört zamanınız oldu mu :17:
Sen anlatırken nasıl anlatıyorsun
Kötülüyor, tüüüü kaka mı diyorsun
Ailesi hakkında mı konuşuyorsun?
Yani insan durup dururken saldırır pozisyona geliyorsa ya şizofren, hasta ruhlu yada hoşlanmadığı cümleler kuruluyor
Ama ben inanıyorum kii onun başka problemleri var
Çünkü sevgisiz,despot adam gidipte kaldırıp yatağa götürmez
Oda kıyamıyor ama öfke kontrolü yok belkidee, onunda yardıma ihtiyacı var bence...
Ama sende kalkınca bırak bişey söyleme sokul kocana gir yatağınızaa
İnann ozaman kii oluşan bağğ başka hiç birşeyde yok....
Sen farkındaysan birde kocanı sürekli kötüleme ve kötü yönlerini görmeye alışmış alıştırmışın kendinii
Bana beni kaldırdı demem bile yetti...Aradaki küçük,keyifli nüansları almalısın kendinee
Yuvan için, bebeğin için....
Çok bilmiş gibi olmayın ama erkekler her zaman cocuk akıllı oluyor, cocuklar nasıl istediği yapılmadığında ciyak ciyak ama en sevdiği arabayı, tshirtü, yemeği yaptığında cıvıl cıvıll erkeklerde öylee işte...
Hepimizin evinde aslında hep bir BÜYÜK OĞLAN var :34:

kızlar yakışıklı oğlum annesini iş yerinde ziyarete gelmiş...babası gene bana bırakıp kaçtı...üzüleyimmi sevineyimmi :) işim zorlaştı ya..tembel adam,,çocuğu gezdirecekti bugün güya,,1 saatlikmiş...

Ya sorma canım o konudan muzdaribim.. Artık kotlarım uzerıme dar gewlıyor :((Buyuk konusmak ıstemıyorum ama son gebelıgı yaşayacagım için kıyafet konusuna mecbur kalmadıkca yonelmek ıstemıyorum ... Hiç gıymedıgım bir kac kotumu ayırdım bır kac işlemle onları hamile pantalonuna cevırecegım ... umarım bu değişimde palyaço kıyafetine dönmez:1::1: Kızımız dedınde Dün gece aklıma çomak soktun :DD Acabamılar oluştu beynımde :DD ya benımkıde cınsıyet değiştirirse diye düşündüm durdum .. pazartesi kontrolum var o zaman kesın sonucunu alırım :DD

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
Olur olurr neler gördük biz bu topiktee
Valla ben kısmetse renkli usgye girdiğimde pipişinin fotosunuda isteyeceğim :nazar::nazar::17::1:
Çerçeveleyip kaynanama yollayacağımm :1::1::1:

aynısını annem almıss:1::1::1:

Kaça almış canım?
Bende almak istiyorum ama ocaka kadar sabretcem diye söz verdim kendi kendime :17:
Ama biandanda fırsatı kaçırmasam mı diyorum :44:

wallahıı herseyyy yıyorumm:1::1::1::1:sucuk salam vs dısında :1::1:

QUOTE]
insanın canı herşeyi çekiyor değişik birşeymiş bu hamilelik
ben kahvaltıyı çok geç yapıyorum ya öğleni buluyo bir zararı olurmu acaba uyanamıyorum

evet yaa:1::1::1:engellemıyorum kenedımı ama bazen fazlasıyla abaryıroum:1:

uyuyorsun cnm bırseyolmaz uyanırsam sut fln ıcersın

canım karı koca arasındaki sıcaklığı veya soğukluğu dışarıdan kimse bilemez
o nedenle belki yorum yapmak yanlış olur
ama eğer kocan sana kıyabiliyorsa sende ona kıymalısın
ya sen salona git yada ben gidicem diyorsa ben yatağımda yatacağım de
eğer kendisi giderse de gidip yatağa çağırma bişey derse de senin tercihinde dersin

erkeklerde yumuşaklığı ve sertliği iyi ayarlamak gerekiyor, birinden birini fazla verince saçmalıyorlar
bazı erkekler evliliği kavrayamıyor ellerindeki nimetin farkında olmuyorlar, haddime değil ama benden sana tek tavsiye
ona ne kadar sıcak bir insan olduğunu, iyi geçinmek için ne kadar çok çaba verdiğini ve tartışınca gerçekten çok mutsuz olduğunu göster, evini bırakma
bu nasıl olsa gider gider gelir düşüncesi olmasın eşinde

Allah yardımcın olsun canım, bebeğine ve sana güç versin

az önce sağlık ocağını aradım. dedim ben hamileyim ne zaman gelmem lazım size tetanos aşısı için. hemşireye aktardılar daha önce tahlil için gitmiş olmama rağmen gebelik takibi açılmamış sanırım ki hemşire bana tahlillerinizi alın gelin kayıt açalım dedi. ordan takip edip aşı için 24. haftada 1 doz, 28. haftada bir doz yapılır dedi. 20-24 değil mi dedim. doğuma 15 gün kalana kadar yapılıyor burdan sistemden bakarız emin değilim dedi:52: ben özel hastaneye gidiyorum dr um da biz bütün bilgileri gönderiyoruz sağlık ocağına vs demişti. bişey anlamadım ben bu işten. siz işlemlerinizi nasıl yaptırıyosunuz sağlık ocağında?

Ben hamile kaldığımı öğrendiğimde kendim gidip kayıt olmuştum hastanemi sordular söyledim o hastane bize pek bilgi vermiyor dediler ama normalde hastaneler senin oturduğun bölgedeki sağlık ocağına hamile olduğunu bildiriyorlar. benim aşı da 22. haftadan sonra yapılacak

günaydııııııııınnnnnnnnnnnn güzel anneler ve benım gıbı anne adaylarııııı :) biz dun gece oğlumla çok kötü bişey yaşadık gece 2,30 da cok kotu bır sancı ve agrıyla uyandım bebegım resmen asagıya ınmış ve oyle bır baskı yapıyorkı cıkmak uzere gıbı öldüm öldüm dirildim korkudan baya usumustum dun gece once ondan mı dedım sonra hemen dr.a gıtmek ıstedım ama yersız bı korku aldı benı ya öldüyse ya benden alırlarsa ya düşük yapıyorsam yok gıtmıcem ölürsek beraber ölelim dedım esıme ve ınat ettım oda elektrıklı battanıyeyle falan benı ısıttı kalcalarımın altına yuksek bı yastık koydum ayaklarım havada kaldı sonra bebegım yavas yavas hareketlenmeye basladı esıme dınle dedım tam yanagını koydu oğlum ılk defa babasının da hıssedecegı bır tekme bastı sanırım yada cıttı oda hıssettı cunku aaa vurdu bana dedı :) sabaha kadar yalvardım allaha agladım agladım mahvoldum resmen ama cok sukurkı ıyı sımdı yukarıya cıktı gene neler oluyor anlamıyorm bu ara cok sınırlıyım moralım sıfır sureklı aglıyorm ondan mı rahatsız oldu acaba :(

Geçmiş olsun cnm bayağı korku yaşamışsın, bak üzme artık kendini bebeğine yazık senin üzgün oluşun tabiki etkiler bebeğini.
Sakın evini terk edeyim filan deme bu konuda Pekbiciciye katılıyorum, orası senin evin güçlü ol, bırakıp gitsen de bir sürü olay yaşanacak daha çok yıpranacaksın sakin ol bebeğini düşün onu kucağına alacağın, kokusunu içine çekeceğin günün hayalini kur. Ben de bazen kendimi dünyanın en zavallı insanı gibi hissediyorum sonra kendine gel turtix sen annesin o bebeğin en çok güveneceği en çok dayanacağı insan olacaksın küçük emrah modlarının zamanı değil diyorum.
Şuanda hamilelik hormonlarımızı sapıttırdı sağlıklı kararlar veremeyebilirsin, son olarak bebeğini düşün diyorum onun mutlu olması senin elinde :emir_bebek:

Selam Güzel Anneler :)
Az önce geldim işyerine,ayrıntılı ultrasona girdik bebişimle..ohhhh walla doya doya seyrettim bana kalsa hiç çıkmak istemedim tabi :)) çok kıpırdaktı yine minnak,4 boyutluda tanışma fırsatı buldum küçük beyle :) aynı abisi sanki :)) çok hareketliydi dr. flu olmayan bi resim yakalayamadı hiç :( ama tüm görüntüleri cd ye attı verdi akşam da abisiyle tanıştıracağız küçük beyi :)) Rabbim herkese sağlık sıhhat versin inşallah,herşeyimiz normal gözüküyordu,minnakımın keyfi yerinde Allahıma şükürler olsun..darısı başınıza kızlar :nazar: :nazar: :nazar: :emir_bebek:

canım karı koca arasındaki sıcaklığı veya soğukluğu dışarıdan kimse bilemez
o nedenle belki yorum yapmak yanlış olur
ama eğer kocan sana kıyabiliyorsa sende ona kıymalısın
ya sen salona git yada ben gidicem diyorsa ben yatağımda yatacağım de
eğer kendisi giderse de gidip yatağa çağırma bişey derse de senin tercihinde dersin

erkeklerde yumuşaklığı ve sertliği iyi ayarlamak gerekiyor, birinden birini fazla verince saçmalıyorlar
bazı erkekler evliliği kavrayamıyor ellerindeki nimetin farkında olmuyorlar, haddime değil ama benden sana tek tavsiye
ona ne kadar sıcak bir insan olduğunu, iyi geçinmek için ne kadar çok çaba verdiğini ve tartışınca gerçekten çok mutsuz olduğunu göster, evini bırakma
bu nasıl olsa gider gider gelir düşüncesi olmasın eşinde

Allah yardımcın olsun canım, bebeğine ve sana güç versin

tavsıyen ıcın teskkr ederım cnm sımdı aradı benı ne yapıyorsun dıyor bende senı ılgılendırıyormu bnım ne yaptıgım dedım . dun gece ıcın kusura bakma dıyor aa pardon dedım sen kusura bakma rahtsız ettım tekrar yatagına dondum 1 ssat basımda beklemk zorunda kaldın uykusuz kaldın bn özür dılerım dedım dedım öyle yapma şehriban diyor :( bende dedım kı sen daha pazar gunu bırsuru söz verdın bana yalvardın yakardın özr dıledın gel dedın bunun ıcınmıydı dedım bana daha beter davranman ıcınmıydı sen bu kadarmı sözunun arkasındasın dedım . sen hakkını kaybettın dedım doğuma kadar sana sure tanımıştım duzelmen toparlanman ıcın ama sen hak etmıyorsun ddım kapattım suratına mesaj atıyor akşam konuşalım dıye :( ben bılıyorm onun amacını onun amacı bu cocugumun sebebı olmak yada bana dogurtturup benden kacrmak :(

Back
X