2013 mayis hamislerii arkadaslar burdan birlikte yuruyebiliriz :)

ben nisan sonunda anne olacağım Allah herkese sağlıklı bir gebelik dönemi versin ... Çok İlginç bir duyguymuş gerçekten ...

kızlar benimde 4 hafta 4 günlük bebiş 18 inde hastalanmam gerekiyodu ama yinede test yaptım baktım idrarda pozitif inanamaım çünkü 6 yıllık evliyim ve vajinismusu 3 ay önce yendim şoklardayım halen daha rabbim yaşatsın çok şükür hemen hastaneye gittim kandan beta hcg 860.58 çıktı ertesei randevu aldık dr.dan çok küçük 1 gün geçmiş göremeyebiliriz dedi bende görmek istiyorum lütfen dedim alttan baktı keseyi gördü çok şükür 3.7 mll daha çok küçük .çarşamba ya birsürü tahlil verdi onu yaptırıcaz inşş.cuma günüde kontrol inşş kalp atışını duyabilirim.
rabbimmm sana şükürlerr olsunnn

bende hamişim allaha şükür birlikte 4.ayımda çok şaşkınım mutluyum doktora rendavu bulamadım 3ekimde gidicem bakalım kendime dikkat ediiyom allah karusun bebeklerimizi

hani kızlar nerdesiniz ya şikayetleriniz var mı neler yapıyosunuz merak ediyorum doktora gittiniz mi

Allahım nasip ederse hayırlısıyla benimde mayısın sonu gözüküyor... Çoookkk değişik bi duygu ama :))

Merhaba kızlar bende mayıs annesiyim bugün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk inşallah salığlıcakla kucağımıza almamız nasip olur allah herkesin gönlüne göre versin :)))

selam kızlar..

ben de bursalı bir mayıs annesiyim.. İnşallah mayısta hepimizin bebeği sağsalim kollarında olur (= geçen hafta çarş. 8 milimlik kesemizi gördük (= kesesi bile heyecanlandırıyor keratanın...

kızlar bende vaarım sık sık gıremesemde bende varım evde ıkı tane afacan varken pek fırsat olmuyor

slm kızlar...
ben de Bursa'dan nisan sonu annesi olacağım inşallah...Allah hepinize sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin.görüşüp konuşalım tavsiye falan verelim birbirimize.paylaşalım diyorum.çünkü pek bi düşünceli meraklı oluyomuş insan bu dönemde

merhaba canım...

bende bursadayım.. ya birşey sormak istiyorum ben sana.. ben hala dr.uma tam olarak karar vermedim de... sen nereye gidiyosun memnun musun bi öğrenmek istedim.. şimdiden teşekkürler.. (=

bende 6+3 um ve muhtemel dogum tarıhımız 22, mayıs 2013 ve bırsey sormak ıstıyorum su yorumlarınızda bebeklerınız kac gunluk oldugu yazıyor nasıl yapılıyor o yenıyımde ben :)

hep mayıs ayında anne olmak ısterdım rabbım nasıp ettı ıns bebegımı saglıkla kucagıma almayı da nasıp eder

kızlar nasılsınız ? Tek şikayetim mide bulantım ve idrar yolu enfeksiyonu malesef . .. kahvaltımı dahi yapamıyorum mide bulantısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…