2013 mayis hamislerii arkadaslar burdan birlikte yuruyebiliriz :)

mrb :) aranıza bende geldim. hamilelikle ilgili araştırma yaparken rastladım bu siteye.. çok da iyi oldu benm gibi bir sürü anne adayı varmış burda. benim ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyım:) bu güzel heyecanı paylaşacak birilerini bulmak daha da güzel

nasılsınız kızlar nasıl gıdıyor hamılelık benım mıde bulantılarım yogunlastı bu ara yıne işten zaten cıkmak zorunda kaldım su anlık evdeyım bakalım ılerıkı zamanlar neyı gosterecek ikili test zamanımız geldi 11-14 haftaları arasında bakalımm ayın 6sında doktora gıdıcem en son gıttıgımde 6 haftalıktı bır sorun olmazsa onumuzdekı ay gel demişti bende 3 ay olsunda oyle gıdeyım dedim cok merak edıyorum devlet hastanesınde yaptırıcam ikili testi memnun kalırsam devlete gıdıcem öyle bır karar aldım şimdiden dogumum nasıl olcak dıye dusunmeye basladımm tek dusuncem inşallah saglıklı ve hayırlı olur yavrumuz

kızlarr aranızda bebişinin cinsiyetini öğrenen var mı? Ben dün öğrendim erkekmiş bebişim. 12+5 im henüz.

benım daha cok erken hayırlı olsun canım ne güzel öğrenmişsin doktoruna bağlı sanırım bazıları söylemiyorlar ikili tst yaptırcam ben daha bu hafta bakalım ne olcak

13+1 olduk bizde sanki bu haftalarda midem daha bir düzelir gibi oldu yine tek tük bulantılar olmakta ama sanki kendimi daha iyi hissetmeye başlıyorum

Bugün itibariyle 12+3 gebelik haftasındayım:) ikili test sonucumu aldım..1/2330..
Down sendromu için sınırı 1/250 miş.
İnsanların genel ortalaması 1/800 miş.
Hepinize hayırlı gebelikler:)

kızlarr aranızda bebişinin cinsiyetini öğrenen var mı? Ben dün öğrendim erkekmiş bebişim. 12+5 im henüz.

sağlıkla tamamına ersin inşallah. erkek bebeklerde bu haftalarda öğrenilebildiğini ve kızı söylemenin daha zor olduğunu duymuştum. bizimkisi arkası dönük uyuyodu.. merak ettim bende şimdi

arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz benim sat 20 ağustos ve 12 haftalık gebeyim anlamadığım kaç aylık olduğum her kafadan bi ses çıkıyoo (

mrb bende aranıza katıldıııım :) bizim 14. haftamız doldu çok rahat bi gebelik geçiriyorum çok şükür 1-2 kez midem bulandı.ikili testimizde iyi çıktı ama cinsiyetini göstermiyoo bacaklarını çekiyo karnışına hiç bişi görünmüyo artık 28 kasımı bekliycez ....

oğluşumuz olacakmış..Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz benim sat 20 ağustos ve 12 haftalık gebeyim anlamadığım kaç aylık olduğum her kafadan bi ses çıkıyoo (

Haftanın aya çevrilmesi şöyle bir işlem:
Haftayı 7 ile çarpıp 30'a bölüyorsun. Direkt 4'e bölmek yanlış sonuç verir (ay 30 gün olarak düşünüldüğünde, 4 haftadan oluşmadığı için)
Yani şu an senin ayın: 12 x 7=84 84/30=2.8

Merhaba herkese :) bende cumartesi günü gittim doktora ve % 80 kız ama haftaya daha net belli olur dedi :) birazcık utangaç sanırım bebişim :))

cinsiyetini öğrenmişsiniz kızlar maşallah bizimkide göstermedi doplerde sırtı dönüktü doktor çok uğraştı ama nafile. hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…