merhaba aranıza yeni katıldım bende inşallah mayıs annesi olucam:) ama yeni geldim doktordan zaten döllenmeden itibaren ağrılardı kasılmalardı dış gebelik şüphesi bol bol tahliller derken bugün bebeğimin kesesini görebildik:) fakat doktor 7 haftalık olmasına rağmen 5 haftalık gözüküyo dediçok moralimiz bozuldu eşimle 2 hafta sonra tekrar gidicez gelişimde sorun varsa kötü dedi...gelde iki hafta kafada kurmadan bekle rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin...
iyi dilekler için teşekkür ederim ama sanırım bebeğimi kaybediyorum 4900 olan değer 3100 e inmiş doktor aradı kötü kürtaj yapıcaz dedi pazartesi gidicem ama içim kan ağlıyo ağlıyorum sabahtan beri
iyi dilekler için teşekkür ederim ama sanırım bebeğimi kaybediyorum 4900 olan değer 3100 e inmiş doktor aradı kötü kürtaj yapıcaz dedi pazartesi gidicem ama içim kan ağlıyo ağlıyorum sabahtan beri
arkadaslar merhaba 7 hftalık gebeyim,ve 2 gündür kahverengi akıntım oluyor cok korkuyorum bilgisi deneyimi olan yardımcı olabilirmi??
arkadaslar merhaba 7 hftalık gebeyim,ve 2 gündür kahverengi akıntım oluyor cok korkuyorum bilgisi deneyimi olan yardımcı olabilirmi??
Mide bulantilari azalan ya da gecen var mi ? Ben ara ara hastaneye gidiyorum serum icin,agir geciyor bulantilarim =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?