2013 mayis hamislerii arkadaslar burdan birlikte yuruyebiliriz :)

merhaba aranıza yeni katıldım bende inşallah mayıs annesi olucam:) ama yeni geldim doktordan zaten döllenmeden itibaren ağrılardı kasılmalardı dış gebelik şüphesi bol bol tahliller derken bugün bebeğimin kesesini görebildik:) fakat doktor 7 haftalık olmasına rağmen 5 haftalık gözüküyo dedi çok moralimiz bozuldu eşimle 2 hafta sonra tekrar gidicez gelişimde sorun varsa kötü dedi...gelde iki hafta kafada kurmadan bekle rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin...

canım öncelikle hayırlısı olur inşallah. bazen bizim hesaplarımızla yumurtlama tutmuyo geç döllenme olduğunda bebek tahmin ettiğimiz tarihten sonra yerleşiyo. kesen sonradan gözüktüğüne göre hamileliğini erken öğrendin ve geç döllenme olmuştur. bebişinde 2hafta sonra gittiğinde kalbinin atışlarını duyarsın inşallah =))

iyi dilekler için teşekkür ederim ama sanırım bebeğimi kaybediyorum 4900 olan değer 3100 e inmiş doktor aradı kötü kürtaj yapıcaz dedi pazartesi gidicem ama içim kan ağlıyo ağlıyorum sabahtan beri

iyi dilekler için teşekkür ederim ama sanırım bebeğimi kaybediyorum 4900 olan değer 3100 e inmiş doktor aradı kötü kürtaj yapıcaz dedi pazartesi gidicem ama içim kan ağlıyo ağlıyorum sabahtan beri

Canım Allah tekrarını sağlıkla nasip etsin inşallah. geçmiş olsun üzüldüm gerçekten.

sıkma canını bende daha önce 2 kez kaybettm kürtaj olmadım ama simdi 9 haftalık hamileyim sağlıklı olsun de,ne olursa olsun deme canım..sağlıklı olmayacak ki kaybetiyorsun..söylemesi kolaymış gibi gelio ama yaşadım biliorum, kötü .. ama ümüdini kaybetme..

canım Allah sana umarım daha iyi günlerini gösterir
diyecek başka söz bulamıyorum

merhaba arkaşadaşlar bende inşş mayıs annesi olucam..ilk bebeğim nasipse..şimdilik herşey yolunda...umarım hepimiz mutlu geçiririz bu süreci

heycanlı bir süreç vakit bir geçiyor bir geçmiyor
mide bulantıları olmasa güzel olur diyorum ama :) bir yandan hamile olduğumu hatırlatıyor

arkadaslar merhaba 7 hftalık gebeyim,ve 2 gündür kahverengi akıntım oluyor cok korkuyorum bilgisi deneyimi olan yardımcı olabilirmi??

arkadaslar merhaba 7 hftalık gebeyim,ve 2 gündür kahverengi akıntım oluyor cok korkuyorum bilgisi deneyimi olan yardımcı olabilirmi??

Merhaba öncelikle Allahım bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende öyle birşey olmadı ama doktorum önceden uyarmıştı beni ara ara kanamalar olabilir doğum kesesi yerleşirken bunu yapabilir ama devam ederse gelirsin demişti. Devam ederse doktora git bence derim riske atmamak lazım.

merhaba bende de oldu bu sıkıntı 5. haftada başladı 8 de bıttı.. korkutmak istemem ama geblıkte olan kan,kahverengı akıntı düşük tehdıtidir bence hemen doktorunuzla görüşün. progestan başlatacaktır size çalışıyor isenız rapor alın mutlaka yataktan sadece tuvalet için kalkcakasınız ben 12 gun yattım bu şekilde işe fılan gıdemedım ama ancak böyle düzelıyor. geçmiş olsun moralınızı bozmayın sakın

benimde mide bulantılarım fena herşeyi yiyemiyorum nasıl olacak bilemiyorum

benimde durumum vahim hiçbişey yiyemiyorum sürekli midem bulanıyo kusuyorum. Hayata karşı sevincim gitti bu bulantılardan ya nezaman düzelicek çok merak ediyorum

ıspartadan selam kızlar.bende 10 haftalık hamileyim inşallah mayıs annesi olucam çok heycanlıyımmmmmmmm.daha cinsiyetimiz belli değil büyük bi meak içindeyiz.ama bizim bu süreç biraz korkuyla geçiyo kırmızı kahverengi kanamalarım oluyo progestan kullanıyorum hasanede yattım 2 defa aslında çok korkuyorum çünkü artık bebeği utrosonda net bi şekilde görmeye başladım bebeğime alışıyorum...

slm kıslar herkes bulantıdan dert yanmış bende bu yüzden hastanelerde yatmış serumlardan bıkmış biri olarak yazıyım arkadaşlarıma dedim ...28 yaşındayım ilk gebeliğim 11 hafta 2 günlüğüz 10. haftanın sonlarına doru bende azalmaya başladı kafamı kaldıraömıodum bulantı hamileliğin sağlıklı oldunu gösteriomuş demişti dr um...hepsi geçecek kıslar inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…