son 234 :) hangimiz önce olcak acaba :))umarım hersey yolunda gider mayısda anneyim çok mutluyumm
son 234 :) hangimiz önce olcak acaba :))[/QU]
benim önce olur gibime geliyor :))
son 234 :) hangimiz önce olcak acaba :))
şükür mide bulantım yok ama asırı derecede yorgun hıssedıyorum kendımı sureklı uykum var
bulantının olmaması güzel.benim de olmadı çok şükür inşallah bundan sonra da olmaz...uyku hali zamanla azalıyo ben de çok yiyorum meselahepimiz için hayırlısı olsun
bu hafta doktora gıdeceğim vıtamın eksıklıgım olabılırmıs bu da yorgunluk yaparmıs inş oyle bır durum yoktur da:S
bende de uyku var sürekli
mide bulantısı arada oluyor
herkes farklı şeyler soylüyor ilk 3 ayda neyin iyi neyin kötü olduğunu anlamayamdım
herkes konuşur boşver sen öyle herşeyi takmabulantı da oluyo halsizlik de arada ağrılar da olabiliyo...önemli olan önlemi almak canım.iyi olan artık anneyiz bizzzzz bundan güzel bi duygu mu var?yanındakiler de gülün dikenleri diyelim olacak o kadar herşeye değer be Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah...
kızlar bende mayıs annesiyim.Cumartesi günü kalp atışlarını duyduk.Allah hepimize kolay doğumlar,sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah
Arkadaslar cok kotuyum,pazar gununden beri kusuyorum,her yedigimi cikarttim,hic bir sey almiyo midem.Dun dodktora gittim igne yapti,surup verdi ama hic faydasini gormedim.Cok caresizim,benimle ayni durumu yasayan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?