2013 mayis hamislerii arkadaslar burdan birlikte yuruyebiliriz :)

şükür mide bulantım yok ama asırı derecede yorgun hıssedıyorum kendımı sureklı uykum var

şükür mide bulantım yok ama asırı derecede yorgun hıssedıyorum kendımı sureklı uykum var

bulantının olmaması güzel.benim de olmadı çok şükür inşallah bundan sonra da olmaz...uyku hali zamanla azalıyo ben de çok yiyorum mesela hepimiz için hayırlısı olsun

bulantının olmaması güzel.benim de olmadı çok şükür inşallah bundan sonra da olmaz...uyku hali zamanla azalıyo ben de çok yiyorum mesela hepimiz için hayırlısı olsun

bu hafta doktora gıdeceğim vıtamın eksıklıgım olabılırmıs bu da yorgunluk yaparmıs inş oyle bır durum yoktur da:S

bende de uyku var sürekli
mide bulantısı arada oluyor
herkes farklı şeyler soylüyor ilk 3 ayda neyin iyi neyin kötü olduğunu anlamayamdım

bu hafta doktora gıdeceğim vıtamın eksıklıgım olabılırmıs bu da yorgunluk yaparmıs inş oyle bır durum yoktur da:S

önlemi erken alıyolar sen sıkma canını.düzenli doktora gittikten sonra sorun yok bende de demir eksikliği var oldukça düşük hem de.ama ilaç takviyesi verdi kullancaz artık el mahkum hepimiz hayırlısıyla alıcaz inşallah kucağımıza aminnn

bende de uyku var sürekli
mide bulantısı arada oluyor
herkes farklı şeyler soylüyor ilk 3 ayda neyin iyi neyin kötü olduğunu anlamayamdım

herkes konuşur boşver sen öyle herşeyi takma bulantı da oluyo halsizlik de arada ağrılar da olabiliyo...önemli olan önlemi almak canım.iyi olan artık anneyiz bizzzzz bundan güzel bi duygu mu var?yanındakiler de gülün dikenleri diyelim olacak o kadar herşeye değer be Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah...

orası öyle:) sanırım birde yeni olunca bir çok şeyden nem kapar oluyorsun
umarım hepimizi güzel deneyimler paylaşırız

kızlar bende mayıs annesiyim.Cumartesi günü kalp atışlarını duyduk.Allah hepimize kolay doğumlar,sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah

kafamı kurcalayan birşey var bugun doktorada gidicem ama arada böyle sarı akıntı içerisinde ince çok açık renk kan geliyor
neden böyle olur anlamış değilim!!

Arkadaslar cok kotuyum,pazar gununden beri kusuyorum,her yedigimi cikarttim,hic bir sey almiyo midem.Dun dodktora gittim igne yapti,surup verdi ama hic faydasini gormedim.Cok caresizim,benimle ayni durumu yasayan var mi ?

Arkadaslar cok kotuyum,pazar gununden beri kusuyorum,her yedigimi cikarttim,hic bir sey almiyo midem.Dun dodktora gittim igne yapti,surup verdi ama hic faydasini gormedim.Cok caresizim,benimle ayni durumu yasayan var mi ?

Malesef ben ne yesem kusuyorum ne yapıcam bılmıyorum burnumda tıkalı sinir oldum kendi kendıme ac karnına yatıp ac karnına işe gelıyorum

çok fazla yemek kokusunun olduğu yerde durmayın heleki ağır pişmiiş şeyleri bende çok fazla yiyemiyorum
onun yerine taze böyle daha olduğu gibi olan şeyler yemek gerekiyormuş özelleikle çiğden yiyebilidğiniz taze şeyleri yemeğe çalışın

Merhaba Sevgili Anne adayları kısmetse benimde tahmini doğum tarihim 2 mayıs görünüyor. Maşallah ufak tefek sıkıntılarım dışında güzel bir hamilelik geçiriyorum. Çok heyecanlıyım ve çok mutluyum (arasıra olan agresifliklerimi katmazsak tabi :))))) )Allahım bu güzel duyguyu herkese nasip etsin ve hepinize rahat bir hamilelik ve sağlıklıklı bebişler versin inşallah

selam kızlar herkesin bebeği hayırlı olsun ve sağlıkla tamamına ersin inş. bende 2.kez anne olucam inş. sevgiler =))

Merhaba kızlar... Ben de mayıs annesiyim inşallah. :) Mide bulantılarıyla yaşamaya devam ediyorum :) Gerçekten güzel bir duygu :) Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bebeişler nasip eylesinnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…