2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

canım benim iğne tarihimde yanlışlık olmuş 29 mayıs olacaktı. düzeltir misin??:18:

Canım benim mesaj sayım sana mesaj yollamaya yetmiyor
Cevabını mecbur burdan yazıyorum.

Canım aşılama sırasında acı çok az acı oluyor. Gözünü korkutma. Benim şu anda ağrım var, birde çok küçük parçalar şeklinde kan geliyor. Uzanıyorum şimdilik. Ben devlette yaptırdım aşılamayı. Şu ana kadar yaklaşık 200 lira falan verdim. Devletteki haklarım bitince o zamana olmazsa bebeğim, inşallah olur, ondan sonra özele giderim. Birde masraflar kullandığın ilaca göre değişiyor. Mesela ben gonal f kullandım. Günde 75 vurdum. Aşılama gününe kadar yetti. 1 kutu ilaç yetti. Ben çalışıyorum. Emekli sandığına bağlıyım. İlacın bir kutusuna 96 lira fark verdim. Onun dışında doktora falan bi para verdim. Allah'tan hayırlısı canım. Rabbim yardımcımız olsun. Korkma stres yapma, rahat olursan her durumda daha az acı duyarsın ki bu aşılamada öyle şiddetli acı falan olmuyor. Allah'a emanet ol.

kimse bilmiyor mu?? yardım lütfen

kızlar benide ekleyin perillim 6 haziran 9 haziran 12-15 haziran diye tahmin ediyorum :)

Son düzenleme:

Hoşbuldum canım, inşallah tutar, tutmazsa da canımız sağ olsun. Ben 19 aylık evliyim, hiç korunmadık ama nasip değilmiş olmadı bebeğimiz. Sebepsiz infertilite çıktı. Bir sorun gözükmedi. Bizde denedik denedik olmadı baktık olmuyor az müdahale edelim dedik :) bakalım bu ilk aşılama istersen beni de ekleyebilirsin listeye. Sat 15 Mayıs ilk aşılama 27 Mayıs test 10 Haziran. Herkese şimdiden geçmiş olsun, Allah yardımcımız olsun.

Canım ben bantı senden duyuyorum ilk. Ama bunaltma kendini sonuçta hepimiz doktorun gözetimindeyiz. İçini ferah tut. Endometriyum mudur nedir tam adını da bilmiyorum benim cuma günü 7,5 mm çıktı. O mudur acaba rahim duvarı kalınlığı? Seninki kaç çıktı?

Doktora para vermedim canım. Yanlış yazmışım.

kaç olduğunu söylemedi. ama moralim çok bozuldu

canım bende bantı ılk defa duydum aşılamada ne denli önemli bilmiyorum rahım duvarı ama doktor her kont. benımkısınıde ölçüyordu ctesı 5.5 mm di yarın kaç çıkıcak bilmiyorum..hem stres yapma doktor sırtına bant yapıştrmışsa demekkı kalınlıgı az olsada banttan dolayı kalınlaşıcaktır dıye dusunuyorum..normal şarttada rahmın kalınlaşması gerekır bebegın tutunbılmesı ıcın

canım benim iğne tarihimde yanlışlık olmuş 29 mayıs olacaktı. düzeltir misin??:18:

cnm bu arada o iğne çatlatma iğnesi değil yumurta geliştirme iğnesş

hee kızz 1 taşla 3 kuş iştee daha ne ıstıyon durdum durdum ucunu bır cıkarttım dersinn

kızlar benide ekleyin perillim 6 haziran 9 haziran 12-15 haziran diye tahmin ediyorum :)

senn cezalısın senı eklemıyorummmbizi unuttun kaç gündür bşk topıklerde gezıyonnn eklııyorum hemen tatlım dıger boşluklarıda soyleyıver bızahmet kım neymıs bılelım

oo cnım daha çok yenisiniz inş. güzel haberler verirsin bakalım..listeyede hemen eklıyorum

hemen güncelleme yapim:

şehir istanbul

sat 27 mayıs

sorun sol tüp kapalı

umut tüp bebek merkezi

teşekkürler cnm

afferimm kuzuma ne guzel güncelleme yaptı..eklıyorum hemencecık..

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı
[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 hazıran
[/TD]
[TD]9 hazıran
[/TD]
[TD]15 hazıran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[TD]17 myıs
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[TD]10 hazıran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

Canım benim çatlatma iğnesi tarihi 25 Mayıs ben düzeltmeye çalıştım ama olmamış olabilir. Sen bi bakar mısın? 17 Mayıs yanlış olmuş :)

Canım benim çatlatma iğnesi tarihi 25 Mayıs ben düzeltmeye çalıştım ama olmamış olabilir. Sen bi bakar mısın? 17 Mayıs yanlış olmuş :)

canım çatlatma iğnesi değil o yumurta geliştirci iğne ama arkadaşların aklı karıstı sanırım çatlatma iğnlerini ayazıyolar..nesee şekerim ben yatıyorum ıyı geceler sana yarın kont var bakalım yumoşlar yerındemı sayıyor yıne hyırlısı allahtan

kaç olduğunu söylemedi. ama moralim çok bozuldu

Tatlım moralini yüksek tut. Sen böyle üzersen kendini börülcen nasıl tutunsun sana :) can sıkmak yok :) illa olacak diye bir kanun yok o nedenle olmazsa o da Rabb'imdendir. Allahım yar ve yardımcımız olsun. Biraz rahat ol. Akışına bırak şeker :)

He valla doğru dedin ben gonal f e 17 Mayıs'ta başladım. Geliştirme iğnesi gerçekten. Çatlatma iğnesiözaten aşılamadan 36 saat önce olan. Vaktin olduğunda bi ara düzeltirsin canım. Bu arada Rabbim yardımcın olsun. İnşallah her şey yolunda gider.

aaa öyle mi? ben çatlatma iğnesi olarak algıladım. ben yumurta gelişimi için iğne kullanmadım da. klomen verdi doktorum. muhtemelen bu karışıklığın sebebi benim:26:

kızlar bugün doktora gittim ilaçlarımı yazdı adetin 2. veya 3 günü gel dedi hiç bir ay beklemedigim kırmızıları bu ay dört gözle bekliyorum hadi bakalım hayırlısı birde smir testinden sonra vajinada hahif kaşıntı kızarıklık olmuştu bende bugün doktora sordum niye oldu diye mantar dedi halbuki smir sonucum temiz çıkmıştı bide ben sana ilaç yazmadımmı diye bana soruyo yok dedim dediki simirden 2 gün önce cipro içecektin simir alındıktan sonra 3 gün daha devam edecektin ben nerden bileyim sen söylemeyince ya şimdi bi fitil bide krem verdi bunları kullan dedi gebelik testi yap ondan sonra başla dedi offfff offfff her şey güzel gidiyo derken canım sıkıldı
inşallah aşılamam kadar geçer

merhaba kızlarr gittim geldim yinee doktora...yınee buyumemıs yumoşlarrrrrr doktor dıyo ne ınatcı cıktı senın yumoşlar boyle yaaa..sağdak i 13 mm soldakıler 12 olmuş 1 er santım buyuyolar la havleee yaaaa ufffffffff cumaya kadar iğneye devam bakalım ne olucakkkkkkkkkkk

aaa öyle mi? ben çatlatma iğnesi olarak algıladım. ben yumurta gelişimi için iğne kullanmadım da. klomen verdi doktorum. muhtemelen bu karışıklığın sebebi benim:26:

sorun değil tatlım yaa pek önemli değil o bölüm..olmadı çatlatma iğnesi olarak değişirim o bölümü..

hadı bakalım ılcların hayırlı olsun..hangı ılaclrı yazdı sana atatlım...alla alla bende sıımır verdım hc cipro fşln ıcmedım oyle bıseyımde olmadı neyse sıkma canını..kuzenım hamıleyken bıle mntar olmuştu..ilaçlarla geçer merk etme

büyür büyür arkadaşım. seninkilerin aksine benimkiler de çok çabuk büyümüş. yarın çatlatmamı olucam öncesinde çatlarsa diye ödüm kopuyo. adetin 11. gününde 21x13 biri diğeri de 18x16. ama doktor önceki aylarda daha fazla yumurtan olmuştu bu tedaviyle dedi. bi de rahim duvarım incelmiş. sırtımda bantla dolaşıp duruyorum:) ama bu bant bende acayip baş ağrısı yaptı. dünden beri kafam karışık neden incelir ki bu duvar??:18:

Slm cnm dun yazamadim 8 de idi asilama ama saat 12 buldu emb.ameliyata girdi esimin isleri yogundu tel.susmadi o kadar bekledik ve tek basima kaldim asilama esnasi sonuclara da yorum yapilmadi ama ilkine gore xegerler dusuk gb bilmiyorum cnm ya degisik duygular icerisindeyim sen ne yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…