- 16 Kasım 2012
- 549
- 24
- 118
- Konu Sahibi FairyTale61
-
canım benim iğne tarihimde yanlışlık olmuş 29 mayıs olacaktı. düzeltir misin??:18:
kızlar yaaa. bugün doktora gittim de aklıma takılan bişey var. 2 yumurtam var biri 21x13 diğeri 18x16. yumurtaların çabuk büyümüş dedi. ama rahim duvarın iyi değil dedi. bana bi bant yapıştırdı doktor sırtıma. acaba bu bantı kullanan var mı? ya da çevresinde duyan falan?? ne işe yarayacak aklım takıldı. etkili bişey mi acaba?? aşılama için rahim duvarı ne derece önemli??:26:
AşıLama YapacakLarr Listesi
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler
merhaba tatlişş hadii bakalımm 3-4 yumoşun gelişirdee 3üz yaparsın inş..
merhabalarrrrr hoşgelmişsinn şekerlikkkk hadi bakalım hayırlı olsun ınş. 10 hazıranda ıyı haberlerını bekliyikkkendındende bahset azcık bakalımm nıcun aşılama yaptırdın
eklıyorum canım..iğne çatlatma iğnesi değil yumoş gelıstırme ıgnesi
kimse bilmiyor mu?? yardım lütfen
Canım benim mesaj sayım sana mesaj yollamaya yetmiyor
Cevabını mecbur burdan yazıyorum.
Canım aşılama sırasında acı çok az acı oluyor. Gözünü korkutma. Benim şu anda ağrım var, birde çok küçük parçalar şeklinde kan geliyor. Uzanıyorum şimdilik. Ben devlette yaptırdım aşılamayı. Şu ana kadar yaklaşık 200 lira falan verdim. Devletteki haklarım bitince o zamana olmazsa bebeğim, inşallah olur, ondan sonra özele giderim. Birde masraflar kullandığın ilaca göre değişiyor. Mesela ben gonal f kullandım. Günde 75 vurdum. Aşılama gününe kadar yetti. 1 kutu ilaç yetti. Ben çalışıyorum. Emekli sandığına bağlıyım. İlacın bir kutusuna 96 lira fark verdim. Onun dışında doktora falan bi para verdim. Allah'tan hayırlısı canım. Rabbim yardımcımız olsun. Korkma stres yapma, rahat olursan her durumda daha az acı duyarsın ki bu aşılamada öyle şiddetli acı falan olmuyor. Allah'a emanet ol.
kimse bilmiyor mu?? yardım lütfen
Canım ben bantı senden duyuyorum ilk. Ama bunaltma kendini sonuçta hepimiz doktorun gözetimindeyiz. İçini ferah tut. Endometriyum mudur nedir tam adını da bilmiyorum benim cuma günü 7,5 mm çıktı. O mudur acaba rahim duvarı kalınlığı? Seninki kaç çıktı?
kızlar yaaa. bugün doktora gittim de aklıma takılan bişey var. 2 yumurtam var biri 21x13 diğeri 18x16. yumurtaların çabuk büyümüş dedi. ama rahim duvarın iyi değil dedi. bana bi bant yapıştırdı doktor sırtıma. acaba bu bantı kullanan var mı? ya da çevresinde duyan falan?? ne işe yarayacak aklım takıldı. etkili bişey mi acaba?? aşılama için rahim duvarı ne derece önemli??:26:
canım benim iğne tarihimde yanlışlık olmuş 29 mayıs olacaktı. düzeltir misin??:18:
3uz mu.+53:
kızlar benide ekleyin perillim 6 haziran 9 haziran 12-15 haziran diye tahmin ediyorum :)
Hoşbuldum canım, inşallah tutar, tutmazsa da canımız sağ olsun. Ben 19 aylık evliyim, hiç korunmadık ama nasip değilmiş olmadı bebeğimiz. Sebepsiz infertilite çıktı. Bir sorun gözükmedi. Bizde denedik denedik olmadı baktık olmuyor az müdahale edelim dedik :) bakalım bu ilk aşılama istersen beni de ekleyebilirsin listeye. Sat 15 Mayıs ilk aşılama 27 Mayıs test 10 Haziran. Herkese şimdiden geçmiş olsun, Allah yardımcımız olsun.
hemen güncelleme yapim:
şehir istanbul
sat 27 mayıs
sorun sol tüp kapalı
umut tüp bebek merkezi
teşekkürler cnm
AşıLama YapacakLarr Listesi
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı
[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 hazıran
[/TD]
[TD]9 hazıran
[/TD]
[TD]15 hazıran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs
[/TD]
[TD]25 mayıs
[/TD]
[TD]27 mayıs
[/TD]
[TD]10 hazıran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler
Canım benim çatlatma iğnesi tarihi 25 Mayıs ben düzeltmeye çalıştım ama olmamış olabilir. Sen bi bakar mısın? 17 Mayıs yanlış olmuş :)
kaç olduğunu söylemedi. ama moralim çok bozuldu
canım çatlatma iğnesi değil o yumurta geliştirci iğne ama arkadaşların aklı karıstı sanırım çatlatma iğnlerini ayazıyolar..nesee şekerim ben yatıyorum ıyı geceler sana yarın kont var bakalım yumoşlar yerındemı sayıyor yıne hyırlısı allahtan
canım çatlatma iğnesi değil o yumurta geliştirci iğne ama arkadaşların aklı karıstı sanırım çatlatma iğnlerini ayazıyolar..nesee şekerim ben yatıyorum ıyı geceler sana yarın kont var bakalım yumoşlar yerındemı sayıyor yıne hyırlısı allahtan
aaa öyle mi? ben çatlatma iğnesi olarak algıladım. ben yumurta gelişimi için iğne kullanmadım da. klomen verdi doktorum. muhtemelen bu karışıklığın sebebi benim:26:
kızlar bugün doktora gittim ilaçlarımı yazdı adetin 2. veya 3 günü gel dedi hiç bir ay beklemedigim kırmızıları bu ay dört gözle bekliyorum hadi bakalım hayırlısı birde smir testinden sonra vajinada hahif kaşıntı kızarıklık olmuştu bende bugün doktora sordum niye oldu diye mantar dedihalbuki smir sonucum temiz çıkmıştı bide ben sana ilaç yazmadımmı diye bana soruyo yok dedim dediki simirden 2 gün önce cipro içecektin simir alındıktan sonra 3 gün daha devam edecektin ben nerden bileyim sen söylemeyince ya şimdi bi fitil bide krem verdi bunları kullan dedi gebelik testi yap ondan sonra başla dedi offfff offfff her şey güzel gidiyo derken canım sıkıldı
inşallah aşılamam kadar geçer
merhaba kızlarr gittim geldim yinee doktora...yınee buyumemıs yumoşlarrrrrrdoktor dıyo ne ınatcı cıktı senın yumoşlar boyle yaaa..sağdak i 13 mm soldakıler 12 olmuş 1 er santım buyuyolar la havleee yaaaa ufffffffff cumaya kadar iğneye devam bakalım ne olucakkkkkkkkkkk
sorun değil tatlım yaa pek önemli değil o bölüm..olmadı çatlatma iğnesi olarak değişirim o bölümü..
hadı bakalım ılcların hayırlı olsun..hangı ılaclrı yazdı sana atatlım...alla alla bende sıımır verdım hc cipro fşln ıcmedım oyle bıseyımde olmadı neyse sıkma canını..kuzenım hamıleyken bıle mntar olmuştu..ilaçlarla geçer merk etme
Slm cnm dun yazamadim 8 de idi asilama ama saat 12 buldu emb.ameliyata girdi esimin isleri yogundu tel.susmadi o kadar bekledik ve tek basima kaldim asilama esnasi sonuclara da yorum yapilmadi ama ilkine gore xegerler dusuk gb bilmiyorum cnm ya degisik duygular icerisindeyim sen ne yaptinmerhabalar kızlarr nasılsınız..haftasonu pek giren olmamış
merhaba lalecim canını sıkma eger nasıbınde varsa 1 gunlukle bıle olur..zaten normal ilişkidede gün aşırı olmuyormu...sen hiç stres yapma moralın yuksek olsun tatlım..inş. iyi haberlerle gelirsin..bu arada yarın 1 çeyrekte benımde randövumm var sen kaçta gidiceksin karşılaşırız belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?