- Konu Sahibi FairyTale61
-
Slm cnm dun yazamadim 8 de idi asilama ama saat 12 buldu emb.ameliyata girdi esimin isleri yogundu tel.susmadi o kadar bekledik ve tek basima kaldim asilama esnasi sonuclara da yorum yapilmadi ama ilkine gore xegerler dusuk gb bilmiyorum cnm ya degisik duygular icerisindeyim sen ne yaptin
merhaba kızlarr gittim geldim yinee doktora...yınee buyumemıs yumoşlarrrrrrdoktor dıyo ne ınatcı cıktı senın yumoşlar boyle yaaa..sağdak i 13 mm soldakıler 12 olmuş 1 er santım buyuyolar la havleee yaaaa ufffffffff cumaya kadar iğneye devam bakalım ne olucakkkkkkkkkkk
canım sıkma canını belki streste etkiliyodur sen bu ara çok kafana taktın büyümedi felan diye kendini biraz rahat bıraksan belki daha farklı olacak
sorun değil tatlım yaa pek önemli değil o bölüm..olmadı çatlatma iğnesi olarak değişirim o bölümü..
hadı bakalım ılcların hayırlı olsun..hangı ılaclrı yazdı sana atatlım...alla alla bende sıımır verdım hc cipro fşln ıcmedım oyle bıseyımde olmadı neyse sıkma canını..kuzenım hamıleyken bıle mntar olmuştu..ilaçlarla geçer merk etme
Slm cnm dun yazamadim 8 de idi asilama ama saat 12 buldu emb.ameliyata girdi esimin isleri yogundu tel.susmadi o kadar bekledik ve tek basima kaldim asilama esnasi sonuclara da yorum yapilmadi ama ilkine gore xegerler dusuk gb bilmiyorum cnm ya degisik duygular icerisindeyim sen ne yaptin
haklisin canim zamani geldiyse olur cokda stres yapmicam diyorum ilkinde baya sıkılmıstimhayırlısı olsun lale. inşallah tutmuştur aşılaman. şimdi güzel güzel dinlen. kafanı da yorma böyle şeylerle. Allah'a göre güçlüğü yok ki. olacaksa her değerle olur. sen gönlünü ferah tut arkadaşım.
haklisin canim zamani geldiyse olur cokda stres yapmicam diyorum ilkinde baya sıkılmıstim
amin cnm insALLAH sende mutlu hbrler verirsinhayırlı olsun inşallalh mutlu haberlerini alırız :)
herkesee merhabaLarr kızLarrrrr
bu ay aşıLama yaptırackLar , gününü bekLeyenLer geLİn tecrübeLerimizi birLiktee payLaşaLım birbirimize umut oLaLım inşallaahhh....
ben kısaca kendımden bahsedeyım 2 seneLik ewLiyim ve yakLaşık 2 senedır bebek özLemi çekiyorum..benim tek tüpüm kapalı..bu ay aşılama yapıcz inşallah....
sizlerde sorun kimde , nerde aşılama yaptırıcaksınız , nasıl belirtileriniz oldu diye yazarsanız bırbırımıze umut oluruz inşallah..hem aradaa makaru kukarada yapar kafa dağıtırız...
hadii bakaLımmm buyrunn kızLarrr
büyür büyür arkadaşım. seninkilerin aksine benimkiler de çok çabuk büyümüş. yarın çatlatmamı olucam öncesinde çatlarsa diye ödüm kopuyo. adetin 11. gününde 21x13 biri diğeri de 18x16. ama doktor önceki aylarda daha fazla yumurtan olmuştu bu tedaviyle dedi. bi de rahim duvarım incelmiş. sırtımda bantla dolaşıp duruyorum:) ama bu bant bende acayip baş ağrısı yaptı. dünden beri kafam karışık neden incelir ki bu duvar??:18:
neyse allahtan evde krem vardı onu kullanmıştım iki gündür bugün kalmadı gibi birşey mahfoldum ya hafta sonu perişandım valla kasıntıdan ilaçlarım: GONAL-F 2 KUTU OVİTRELLE 1 KUTU adetinin 2. veya 3. günü gel dedi
slm kızlar bende haziran aynda ilk aşılamamı yaptıracağım.dün iğnelere başladım.hepimiz için hayırlısı olsun
Selammmmmmm
çok sağol cnm hepimiz için inşallahcanım maşallah çok güzel gelişmiş seininkiler...merak etme canım bantla rahım duvarında kalınlasır hersey yolunda olur inş. benımde ıgne bacaklarıımı agırtıyor cok yaramıyormu bana nedır anlamdım...yumoşlarında 3 gunde 1 mm buyumesı cok tuhaf ne bılıyım bakalım ne olucak canım sıkıldı cok ama bu duruma..
canımm hadi bakalım aşılaman hayırlı ugurlu olsun..ıyı dusun ıyı sonuçlansın..ben ne yapıyım yıne canım sıkıldı yok yıne buyumemıs yumoşlar ne oldu bunlara bılmem..cuma tekrar cagırdı kont. ben ctesı aldım randovu cuma yoktu bı sorun olmaz herhalde zaten gelıstıklerı yok...bide aşılama neerede yapılıyor cnm..muayene odasındamı yoksa farklı yerdemı?
ayy ne bılıyımm tatlım dogru dıyorsun aslında bu duruma canım sıkıldı stres yapmış olabılırım ama kafamı rahatlatamıyorum napıyım...hee geçmesine sevındım tatlım gerçekten kaşıntı çok kötü..ayy ebenım ılaclardan ben sınır oldum bu gonal-f ıgnesıne bana yaramdı hıc inş. sana yarar..
​slm cnm hoşgeldin iğnelerin hayırlı olsun inş. olumlu sonuçlanır tedavın..
benida listeye eklersen sevinirim.sat 26/5 iğne tarihi 27/5 merkez genesisAşıLama YapacakLarr Listesi
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 hazıran[/TD]
[TD]9 hazıran[/TD]
[TD]15 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler
sebep belirtmemişim pkobenida listeye eklersen sevinirim.sat 26/5 iğne tarihi 27/5 merkez genesis
aslinda pko dedi bana dr.um glukofen vermisti onun icin prolaktinim yuksek bide ilacla dusuruyorum.esimin degerleride dusuk ole iste cnm sizde sorun ne?Lalecim sizde sorun neydi acaba çok özel değilse?
Kizlar bugun saat 5.30 da asilama oldum yarin doktorum bir ilac aldircakmis dusuk olmasin diye bir jelden bahsetti ilk defa kullancam gecen asilamada kullanmanistim 10 gun sonrada gebelik testi yapcaz cok korkuyorum insallah bu sefer tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?