2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

hayırlısı olsun lale. inşallah tutmuştur aşılaman. şimdi güzel güzel dinlen. kafanı da yorma böyle şeylerle. Allah'a göre güçlüğü yok ki. olacaksa her değerle olur. sen gönlünü ferah tut arkadaşım.

neyse allahtan evde krem vardı onu kullanmıştım iki gündür bugün kalmadı gibi birşey mahfoldum ya hafta sonu perişandım valla kasıntıdan ilaçlarım: GONAL-F 2 KUTU OVİTRELLE 1 KUTU adetinin 2. veya 3. günü gel dedi

hayırlı olsun inşallalh mutlu haberlerini alırız :)

haklisin canim zamani geldiyse olur cokda stres yapmicam diyorum ilkinde baya sıkılmıstim

slm kızlar bende haziran aynda ilk aşılamamı yaptıracağım.dün iğnelere başladım.hepimiz için hayırlısı olsun

bu arada sizlerin tedavi süreci nasıl ilerliyor.ben 5 gün menogon 75 lik vurulup kontrole gideceğim.öncesinde 3 kez klomen tedavisi gördüm.pkoluyum.klomenle 1 yumurta oluştu her seferinde sonuç alamadık.

canım maşallah çok güzel gelişmiş seininkiler...merak etme canım bantla rahım duvarında kalınlasır hersey yolunda olur inş. benımde ıgne bacaklarıımı agırtıyor cok yaramıyormu bana nedır anlamdım...yumoşlarında 3 gunde 1 mm buyumesı cok tuhaf ne bılıyım bakalım ne olucak canım sıkıldı cok ama bu duruma..

canımm hadi bakalım aşılaman hayırlı ugurlu olsun..ıyı dusun ıyı sonuçlansın..ben ne yapıyım yıne canım sıkıldı yok yıne buyumemıs yumoşlar ne oldu bunlara bılmem..cuma tekrar cagırdı kont. ben ctesı aldım randovu cuma yoktu bı sorun olmaz herhalde zaten gelıstıklerı yok...bide aşılama neerede yapılıyor cnm..muayene odasındamı yoksa farklı yerdemı?

ayy ne bılıyımm tatlım dogru dıyorsun aslında bu duruma canım sıkıldı stres yapmış olabılırım ama kafamı rahatlatamıyorum napıyım...hee geçmesine sevındım tatlım gerçekten kaşıntı çok kötü..ayy ebenım ılaclardan ben sınır oldum bu gonal-f ıgnesıne bana yaramdı hıc inş. sana yarar..

slm kızlar bende haziran aynda ilk aşılamamı yaptıracağım.dün iğnelere başladım.hepimiz için hayırlısı olsun

​slm cnm hoşgeldin iğnelerin hayırlı olsun inş. olumlu sonuçlanır tedavın..

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 hazıran[/TD]
[TD]9 hazıran[/TD]
[TD]15 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

çok sağol cnm hepimiz için inşallah

benida listeye eklersen sevinirim.sat 26/5 iğne tarihi 27/5 merkez genesis

Kizlar bugun saat 5.30 da asilama oldum yarin doktorum bir ilac aldircakmis dusuk olmasin diye bir jelden bahsetti ilk defa kullancam gecen asilamada kullanmanistim 10 gun sonrada gebelik testi yapcaz cok korkuyorum insallah bu sefer tutar

Kizlar bugun saat 5.30 da asilama oldum yarin doktorum bir ilac aldircakmis dusuk olmasin diye bir jelden bahsetti ilk defa kullancam gecen asilamada kullanmanistim 10 gun sonrada gebelik testi yapcaz cok korkuyorum insallah bu sefer tutar

İnsallah tutar cnm ayni vun olduk demek asilamamizi ben 14 gun sonra adet olmazsam tabi test yaptiricam esinin degerleri bi on ceki asilamayla aynimiydi kacmilyon yikama sonrasi ve morfoloji neydi

Netten arastirsan bide baska yum gelistirici incir die biliyorum cnm ya med.bi ark aradi onunda 3kutusu olucak yum gelistirici nie buyumedi acaba ama stres yapma gozetimdesin bana da bir kere dozaji cok mu verdiler ne olduysa asiri buyutmuslerdi ozamanda tedavi iptal oluyor odaha kotu buyur merak etme cnm 7 katta yapiolar asilamayi esin ornek verince 1.5 2 saat calisilio sonra islem yapilio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…