2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

merhaba tatlım hoşgeldin..erken yptıgın ıcın negatıf cıkmıstır belkı 14 gunden erken ıdrarda pek dogru sonuç vermıyor tatlım..pekı belırtın bıseyın varmııııııııııııııııııı

gülee gülee nuroşş görüşmekk üzreee

Evet canim bwni de listeye eklermisin simdiden tesekkurler ilginiz icin

aminn canımm inşallahhh dualarımız hep aynı rabbimmm bizede hayırlı bebişler nasip etsin..onlarla ugrasıp duralım pokkk sidikk içindee kalalımmmmmmmmmmmmmmm

yavrum bılgılerını ver eklıyeyım listeyee

Saolasın canım hoşbuldum:) Evet erken idrar testi için ama eşimin ve annemin ısrarı üzerine yaptım sussunlar diye :) Pek umudum yok aslında 14. günü değilde 15.günü yapıcam çünkü doktor jel verdi crione içinde 15 tane var aşılamanın ertesi gün kullanmaya başladım bir tane kala yap dedi doktor. Belirtilerimde ğöğüslerim çok acıdı dokunamıyorum bugün mesala çok acımıyo ara ara kasıklarım çok ağrıyo onun dışındada adet oldum olucam sanıyorum bir kaçgündür.Yinede hayırlısı olsun diyoruz artık

​ewt cnm herşeyin hayırlısı olsun..peki sorun neydı kımdeydı daha önce nsl tedavı oldun bahsedermisin biraz

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​28 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

​ewt cnm herşeyin hayırlısı olsun..peki sorun neydı kımdeydı daha önce nsl tedavı oldun bahsedermisin biraz

Tabiki bahsederim ilgilendiğin içinde çok teşekkür ederim:) 30 yaşındayım temmuzda 2 sene olucak evleneli..evlendikten 9 ay sonra doktora gittim çikolata kisti vardı .Sonrasın da çok doktora gittim hormon testlerim düzgün çıktı ama Amh değerim ( Yumurta rezervi ) 0,5 düşük çıktı . Bu sene aralık ayında ameliyat oldum laparoskopi ve tüplerime bakıldı . tüplerim açıkmış ameliyat sonrasındada bir sürü olay yaşadım Eşimin testlerinde öle bi sorun yok ii diyolar doktorlar bu ay da aşılama yaptım ama sonucu artık bilemiyorum :))

diyorum arkadaşım ama nafile bakalım bir kez deneyelim diyorum ALLAHtan umut kesilmez

haklısın RABBİM nasılki HZ MERYEME eş siz bir evlat nasip etmiş bir mucizeyi gerçekleştirmiş bizim yanımızda eşlerimizde var ALLAHın yanında çok yeterki ol desin inşşşşşşşşş

​ne demek cnm hepimiz burda bırbırımızın yasadıgı deneyımlerden ortak bi pay biçiyoruz..rica ederim cnm..umarımm aşılaman tutar canımda başka sıkıntılar yaşamazsınız..hepimizin amacı anne olmak rabbim bizide o kutsal görevi yapmaya nasip etsin inş.

Amin inşallahhhhhhh....

Merhaba kaderdaşlar :)
Bugün ilk aşılamamı oldum. 10 Haziran test tarihim. Bende geldim aranıza. Allah yardımcımız olsun.

senin de asilaman hayırlı uğurlu olsun bitanem ins ilk asilamizda gelir bebekler

İnşallah canım. Bugün hastanede aşılamaya girmeden önce bir bayanla sohbet ediyorduk. İlk kez karşılaştığım bir bayandı. Bana dedi ki içime doğuyor bu ay tutar senin aşılaman dedi :) sonradan güldüm kendi kedime :) Allah'tan hayırlısı bakalım.

canım yazıyorum sat :13 mayıs iğne: 27 mayıs aşılama :28 mayıs bat :10 haziran

Mrb hanımlar bugün 6.gunum haftaya pazartesi kontrolum varrr bakalim kac yumosum olmus

merhaba tatlişş hadii bakalımm 3-4 yumoşun gelişirdee 3üz yaparsın inş..

Merhaba kaderdaşlar :)
Bugün ilk aşılamamı oldum. 10 Haziran test tarihim. Bende geldim aranıza. Allah yardımcımız olsun.

merhabalarrrrr hoşgelmişsinn şekerlikkkk hadi bakalım hayırlı olsun ınş. 10 hazıranda ıyı haberlerını bekliyikk
kendındende bahset azcık bakalımm nıcun aşılama yaptırdın

canım yazıyorum sat :13 mayıs iğne: 27 mayıs aşılama :28 mayıs bat :10 haziran

eklıyorum canım..iğne çatlatma iğnesi değil yumoş gelıstırme ıgnesi

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir
[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30-31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[TD]​
[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

kızlar yaaa. bugün doktora gittim de aklıma takılan bişey var. 2 yumurtam var biri 21x13 diğeri 18x16. yumurtaların çabuk büyümüş dedi. ama rahim duvarın iyi değil dedi. bana bi bant yapıştırdı doktor sırtıma. acaba bu bantı kullanan var mı? ya da çevresinde duyan falan?? ne işe yarayacak aklım takıldı. etkili bişey mi acaba?? aşılama için rahim duvarı ne derece önemli??:26:

canım benim iğne tarihimde yanlışlık olmuş 29 mayıs olacaktı. düzeltir misin??:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…