2013 Mayıs - Haziran AşıLama yaptıracak oLanLarr buyrun sohbeteee

canım benim tarihim degişti 3 haziran sat (1 hafta erken adet oldum ) 5 haziran iğne zamanım

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,4 yıllık evliyim,25 yaşındayım, ilk 2 yıl çocuk istemedik...2 yıldır çocuk istiyoruzi 1,5 yıl ben doktor doktor gezdim ve tüplerim dışında herşeyime bakıldı bi sorun çıkmadı...zar zor eşimi ikna edip doktora muayene olması konusunda ikna ettikten sonra bi üroloğa gittik ve sorunun eşimde olduğunu öğrendik...sayı sorunumuz ve hareket sorunumuz var...doktor 3 ay kullanmamız için eşime ilaç verdi...3 ay sonra değerlerde artış olmazsa aşılma dedi , 1 hafta sonra ilacımız bitiyor...benim sizlere sorum şu; bana aşılma yapmaları için hareketlilik yüzde kaç olmalı...sayı 10 milyonun altında oldu mu yapılmıyormuş...sayımız 3 testte de farklı ama hiç biri 10 milyonun altında değil ama hareket konusunda bilgim yok...bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi?

kızlarrrrr bugün akıntım olmaya başladı kahveremgimsi rengi nedeni ne olabilir sizce bilen varsa bilgilendirsin beniiii....

jonguil benim bildiğim okuduğum 1milyonun üstünde olanlar aşılamaya müsait diye biliyorum bnm eşimdede hareket bozukluluğu vardı ama yıkandıkdan sonra 18milyondu dr gayet iyi olduğunu sölyledi bize...

Hanımlar benim adetime bir hafta kala sivilcelenme oluyor yüzümde, bu ay gene başladı sivilceler. Hamilelikte de sivilce çoğalması olur mu acaba? yoksa tutmadı mı acaba bebeğim?

Canim bazi hamilelikte duymustum sivilcelenmeyi insallah belirtidir.[SUB][SUB][/SUB][/SUB]

laleee bugün nasılsın? geçti mi kanama?? merak ettim. bekledim belki karşılaşırız diye ama bi türlü denk gelemedik:18:

Bilmiyorum birsencim takintilarim iste bu gidisle kurtulamicam o odalardan heralde lekelenme m bitti ama yarina bakalim

cnm yapma kendınede esınede stres yama boş yere..bende merak ettım senı bugun ıyısın dımı..ay inş. yerleşme kanamasıdır lalecim..bu arada sen crinone jel kullanıyormuydun bu sabah başladım ben..

cnm doktorun soyledıgı tarıhte yap kurtul yoksa stres senı yer bıtırır..

canım benim tarihim degişti 3 haziran sat (1 hafta erken adet oldum ) 5 haziran iğne zamanım

tmm cnm değiştiriyoum hemen..adetın anladı sabırsızlandıgını bı hafta erken gelıverdı..erken gelmesınde bı sorun yok dıye bılıyorum genelde gecıkme olunca sıkıntı oluyormuş

AşıLama YapacakLarr Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]Kullanıcı adı[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[TD]S.a.t[/TD]
[TD]iğne trh.[/TD]
[TD]Aşılama[/TD]
[TD]b.a.t[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TD]sorun[/TD]
[TD]Hangi
merkez
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]18 mayıs[/TD]
[TD]3 haziran[/TD]
[TD]16 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melbes[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]29 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maraDespina[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]​27 mayıs[/TD]
[TD]29 myıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüp kapalı[/TD]
[TD]​umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sue1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mayıs[/TD]
[TD]​19 mayıs[/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD]18 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]athena_1983[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 mayıs[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]​28 mayıs[/TD]
[TD]10 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​fsh yukseklıgı[/TD]
[TD]tekirdağ yaşam hast.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perillim[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]3 hazıran[/TD]
[TD]5 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]zeynep
kamil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bt0601[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mayıs[/TD]
[TD]17 myıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD]10 hazıran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glshblnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mayıs[/TD]
[TD]27 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]genesis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevincmerden[/TD]
[TD]erzurum[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pko kan pıhtılaşması[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale99[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]11 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]medipol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilmedim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızLar bu şekilde bi liste yapıcam listeye dahil olmak isteyenler bilgilerini günceLLeyebilirler

cnm bnmde 1 haziran aşılamam oldu erzincan 15 haziranda kan testim ...araştırmada oldum

:2:
hayır cnm 1 haziranda aşılama oldum ben ve bugünde kahverimgimsi akıntım geldi...

pardon canım. senin sayfandan baktım da ne zaman aşılama olmuştun diye yorumlarına. perilimden alıntı yapmışsın ben sen yazdın sandım. hiç bilmiyorum ne lekelenmesi o yerleşme kanaması diycem ama sanki 3 gün çok erken gibi geldi bana. ben yaşamadım hiç öle bişey.

C
laleee bugün nasılsın? geçti mi kanama?? merak ettim. bekledim belki karşılaşırız diye ama bi türlü denk gelemedik:18:
Evet cnm telden giriorum jarz yetmio arada jarzda kalio.gozumden kacarsa bisi kusuruma bakmayin cnm kesildi ole bi geldi leke dun bu saatte olmustu daha gelmedi agir bisi kaldirmiyorum simdilik kismetten otesi yalan...sen nasilsin camlari mi sildin yoksa

hava güzel diye cam sildim yağmur yağdı üstüne her zamanki gibi ben iyiyim ama çok yoruldum.

evet banada erken gibi geldi ama nebilim korktum işde ama şimdi yok akıntım var ama saydam...

cnm ben 1 haziranda aşılamam oldu 15 haziran kan tahlilim erzincan araştırma has.

Birsencim cok sukur simdilik yok lekelenme jel kullanimida yapar kanama aslinda yan etkilerinde yaziuordu kullaniyorum cnm bende jeli hemen ertesi gun baslatti mide bulantisi bas donmesi cok yapior bende bide yapdiktan sonra kalkip dolasin biraz icerde birikiyor agri yapior birsencim sana 12 gunmu kanda baktir dedi dr bana 15 dedide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…