- Konu Sahibi FairyTale61
-
cok seviniom tatlim yumoslara bile
valla.oncekilerde ultrason.kagidini.almiodum.be kez aldim ins hamis olursam.saklicam.ilerde gosteririm artik bak bu sensin yavrum die
valla.oncekilerde ultrason.kagidini.almiodum.be kez aldim ins hamis olursam.saklicam.ilerde gosteririm artik bak bu sensin yavrum die
hoşgeldin aramıza...gonal f sen de kaç yumurta yaptı ? hangi boyuta geldiler doktor çat iğnesi yazdığında? sorununuz neydi merak ettim...hadi inş tutar...sana da bize de hepimize aminnnn inş.
sen de hoşgeldin aramıza...aaa az kalmış bat güne ha gayret8 yumurta vavv maşallah , inş tutmuştur ...hangi boyutlardaydı yumoşların, sizde sorun neydi peki?
meraklı melahat oldum ben de iyice yaaaa
Bilmiyorum birsencim takintilarim iste bu gidisle kurtulamicam o odalardan heralde lekelenme m bitti ama yarina bakalim
hanımlar bugün aşılamadan sonraki 9.günüm. size komik gelecek ama sabah banyo yaptım ve kasıklarımda ağrım arttıneden olabilir acaba?
suecim progestani iki kez yaptım iki uç cm ancak ileri koyuyorum ittiriyorum gitmiyo ya sen nasil yapion cok mu ileri birakion
suecim progestani iki kez yaptım iki uç cm ancak ileri koyuyorum ittiriyorum gitmiyo ya sen nasil yapion cok mu ileri birakion
lalecim nasılsın canım? merak ettim seni, Allahım esirgesin.
hehehehe ilginc bi yontemmmmmm
Hosgeldin cnm aramiza bence engel degil zaten asilama oncesi antibiyotik verecektir dr sanaHanımlar merhaba bende adet olunca aşılama yaptırmaya karar verdim fakat 1 haftadır falan sürekli akıntım var sanırım iltihap oldu sizce bu aşılama için engelmidir
hosgeldin cnm aramiza bence engel degil zaten asilama oncesi antibiyotik verecektir dr sana
Ben 2asilamami oldum 1hafta var test gunume cnm kac yillik evlisin yas kac istanbuldamisinhoşbulduk çok saol canım ya içimi rahatlattın bu ay olmasını çok istiyorum sonra araya ramazan bayram falan giricek ağustosa kalıcak yoksa sen ne durumdasın yaptırdın mı aşılama tecrübeli arkadaşlar bana biraz tavsiyede bulunurlarsa çok sevinirim
kuzum belki varnaz sıcağı pek sevmemiştirbenim aklıma sadece bu geldi ben kalktım temizlik yapıyom. havayı güzel gördüm bugün boş günüm cam siliyorum, mutfak dolabı siliyorum deli gibi. oyalanmak ve onu düşünmemek için. tabi pozitif testim de benimle oda oda geziyo.
Ben 2asilamami oldum 1hafta var test gunume cnm kac yillik evlisin yas kac istanbuldamisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?