- Konu Sahibi FairyTale61
-
P
Cnm guldurdun beni saolasin guzelmis yoknaz sue olursa koysammi adini varnaz die degisik walla
akliniza gelirsem dua edin artik gwlmesin o leke yerlesme kanamasi olsun.ALLAHİM yalvariyorum sen hepimize hayirli evlatlara sahip olmayi tez zamanda nasip eyle aminnnn
P
Cnm guldurdun beni saolasin guzelmis yoknaz sue olursa koysammi adini varnaz die degisik walla
akliniza gelirsem dua edin artik gwlmesin o leke yerlesme kanamasi olsun.ALLAHİM yalvariyorum sen hepimize hayirli evlatlara sahip olmayi tez zamanda nasip eyle aminnnn
benim testime daha 10 gün var canım. sırf pozitif göreyim diye test yaptım. o testi de gerçek pozitifime kadar saklıycamçok pis totem yaptım:111:
Hanımlar benim adetime bir hafta kala sivilcelenme oluyor yüzümde, bu ay gene başladı sivilceler. Hamilelikte de sivilce çoğalması olur mu acaba? yoksa tutmadı mı acaba bebeğim?
ağzına sürücem acı biberi. o nasıl laf öyle tutmadı mı falan??? tuttu de tutsun. söz dinlesin biraz:131:
Mrb kızlar ben geldim 4 tane olgun 3 tane küçük yumurtam olusmus bu gece saat 2de cat ignesini yapip carsamba ikide asilamam varrrrrrr
bt senin ne zaman kan tahlilin?Hayırlısı Allahtan canım. Ne güzel bir sürü yumurtacıkların var :) Allah nazarlardan esirgesin. çok sevindimm.
şimdi gördüm 6 günün kalmış :) inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm.bt senin ne zaman kan tahlilin?
bt senin ne zaman kan tahlilin?
10 Haziran canım.
şaşırdım valla. benim adam depoda sizinkiler otel odasında. oldu mu şimdi
kızlar bu arada sırf pozitifi görmek için test yaptım. çok silik çıktı. biliyorum çatlatma iğnesinin etkisi ama olsun. pozitifi görmek çok iyi geldi bana
Aynen baya luks mus ama o videoyu izlerse sanki ne bilim degisik seyler dusunuyorum abdestli olmak varken
Mrb kızlar ben geldim 4 tane olgun 3 tane küçük yumurtam olusmus bu gece saat 2de cat ignesini yapip carsamba ikide asilamam varrrrrrr
ilkinde bana da tuhaf gelmişti ama alıştım artık. ben bana yapılanları anlatayım: önce bana hormon tahlili yapıldı. tüm hormonlarım normal çıkınca eşimden spermiyogram istediler. onda da bi sorun çıkmadı. sonra beni ymurta takibine aldı doktorum. adetimin 4. günü çağırıyodu. 2şer gün arayla 14. güne kadar hep çağırıyodu ilişki öneriyodu. olmadı. 4 ay böyle uğraştık. son ay 2 yumurtam oluşunca çatlatma iğnesi verdi koldan. ertesi gün de aşılamamı yaptı. eşim saat 2de sperm verdi 4te aşılamam oldu. tabi herkese göre tedavisi farklıdır ama sen içini ferah tut canım.
boyutlarini söylemedi 4tanesi çok uygun dedi bana da gosterdi ekranda cook güzeldi ya yumoslarima bike çok sevindim
boyutlarini söylemedi 4tanesi çok uygun dedi bana da gosterdi ekranda cook güzeldi ya yumoslarima bike çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?